Diensten

Lees hieronder wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen.

Communicatiestrategie

TopPraktijk komt graag naar u toe. Om een helder beeld van uw praktijk te verkrijgen inventariseren wij de sterke (en minder sterke) communicatie- en presentatiegerelateerde aspecten van uw praktijk. Deze analyse vormt het vertrekpunt voor een verbeterplan met daarin de concrete stappen op weg naar een beter praktijkrendement. Een van de vaste onderdelen in dit plan is een doelgerichte communicatiestrategie die als een richtpunt voor al uw marketingcommunicatie-uitingen dienst doet en waarmee u vele jaren vooruit kunt

Online Marketing

TopPraktijk bouwt aan uw online presentatie en bewaakt uw reputatie, van een nieuwe of vernieuwde website tot de vorm en inhoud van uw zakelijke social media kanalen. U bent verzekerd van de beste zoekmachine-resultaten en een professionele uitstraling in woord en beeld. Onze gebruiksvriendelijke content management systemen en een toegankelijke technische ondersteuning maken dat u zich volledig op de groeiende stroom cliënten in uw praktijk kunt concentreren.

Offline Marketing

Het succesgeheim van onze klanten: een afgewogen mix van online en offline marketingcommunicatie. TopPraktijk bereikt uw potentiële klanten waar zij feitelijk zijn, binnen de regionale invloedssfeer van uw praktijk, met brochures, flyers en advertenties in huis aan huis bladen vergroten wij de bekendheid van uw praktijk in uw regio.

Cliëntgerichte communicatie

Tevreden cliënten vormen de basis van zowel uw online als offline reputatie. Voor een optimale klantbeleving zijn een proactieve communicatiepraktijk, een professioneel verwachtingsmanagement en een optimale online en offline bereikbaarheid van doorslaggevend belang. Op basis van een heldere jaarplanning zorgen wij ervoor dat u geen contactmoment mist, van feest- en verjaardagen tot afspraakherinneringen. Al uw communicatie, inhoudelijk en vormtechnisch, consistent in lijn met de gewenste uitstraling van uw praktijk – daar zorgen wij voor.

Meer weten over onze diensten?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).