Banner

Praktijk laten groeien

Wilt u uw praktijk laten groeien?

Jouw praktijk laten groeien?

check Schakel direct echte praktijkspecialisten in

check Grondig onderzoek naar de kansen van jouw praktijk

check Het patiëntenbestand aantrekken dat aansluit bij jouw praktijk

Kan jouw patiëntenbestand wel een boost gebruiken?
Heb je nieuwe behandelaars en/of specialisten aangenomen en moeten de agenda’s gevuld worden? Of zie je liever de stoelbezetting geoptimaliseerd worden?
In elke situatie kunnen de praktijkspecialisten van TopPraktijk jou van dienst zijn. Op basis van de situatie van jouw praktijk en jouw wensen gaan wij gericht voor je aan de slag. Van advies tot aan realisatie: TopPraktijk helpt je verder.
Dit doen wij succesvol voor tientallen praktijken. Word  jouw praktijk de volgende TopPraktijk? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Team TopPraktijk

Verloop van het traject

Is het tijd voor de volgende stap? Wil jij jouw praktijk laten groeien? De specialisten van TopPraktijk staan voor jou klaar. Door onze kennis en ervaring te combineren met onze passie en gedrevenheid, zorgen wij ervoor dat jouw praktijk een mooie en duurzame groei zal doormaken. Neem gerust contact met ons op en wij leggen je graag uit hoe wij jouw praktijk naar het volgende level zullen tillen.

Veelgestelde vragen

Wat werkt beter: online marketing of offline marketing?

Welke vorm van marketing het beste werkt voor jouw praktijk, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ligging van jouw praktijk, de concurrentie en de doelstellingen. De ervaring leert dat een combinatie van online en offline marketing in de meeste gevallen het beste werkt. Zo ben je zichtbaar voor potentiële patiënten in de directe omgeving van jouw praktijk, maar ook op het moment dat zij zich online oriënteren naar een nieuwe tandarts in de buurt van jouw praktijk. Samen met jou bepalen wij wat de beste strategie voor jouw praktijk is.

Maken jullie alles meetbaar?

Marketing is een investering waar je later de vruchten van zult plukken. Uiteraard wil je tussentijds weten hoe de zaken ervoor staan en of jouw investering al tot resultaten heeft geleid. TopPraktijk staat bekend om haar transparantie. Wij komen periodiek langs op de praktijk om de zaken met jou door te nemen. Tijdens dit evaluatiegesprek laten wij zien wat wij hebben gedaan en nog belangrijker: waarin dit heeft geresulteerd.

1

Kennismaking

Het traject begint met een persoonlijke kennismaking. Wij kunnen bij jou langskomen, maar je bent ook welkom bij ons op kantoor.

2

Grondig onderzoek

Op basis van jouw input gaan wij gericht aan de slag met ons onderzoek om de kansen voor jouw praktijk in kaart te brengen.

3

Strategie op maat

Iedere praktijk is uniek en heeft een unieke strategie nodig. Wij werken een strategie op maat uit voor jouw praktijk, die zal bijdragen aan het behalen van jouw doelen.

4

Aanvang werkzaamheden

Bij akkoord gaan wij aan de slag met de uit te voeren werkzaamheden, om jouw praktijk op duurzame wijze te laten groeien.

5

Meten en optimaliseren

Bij TopPraktijk gaan wij altijd voor het beste resultaat. Daarom maken wij alles meetbaar en blijven wij de campagnes optimaliseren.

Wellicht ook interessant
voor jouw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van jouw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij jou nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat andere groeiers zeggen.

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil jij jouw praktijk laten groeien?
Laat ons je helpen!

check Meer naamsbekendheid voor jouw praktijk

check Een groot en duurzaam patiëntenbestand

check Op de lange termijn een hogere omzet

TopPraktijk is dé marketingpartner voor ondernemers die hun praktijk willen laten groeien. Wij zijn persoonlijk, eerlijk en af en toe zelfs een beetje eigenwijs. Maar wij gaan altijd voor het beste resultaat voor jouw praktijk en zullen er alles aan doen om de samenwerking tot een succes te maken.

Wij hebben al veel praktijken in Nederland geholpen en dit heeft tot aantoonbaar goede resultaten geleid. Hierom durven wij te stellen dat wij iedere praktijk een stapje verder kunnen helpen. Ben je benieuwd naar wat wij voor andere praktijken hebben betekend? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio op onze website.

Wil jij jouw praktijk laten groeien? Wij willen je hier graag bij helpen. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, maar wij komen ook graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij je uit waar de kansen voor jouw praktijk liggen en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader