Praktijk overnemen

Gaat u een bestaande praktijk overnemen?

Bestaande identiteit behouden of voor een nieuwe gaan?

Gaat u een bestaande praktijk of een patiëntenbestand overnemen? Mooie stap, waarbij er veel zaken op u af komt. Heeft u al nagedacht over hoe er tot voor de overname tegen de praktijk werd aangekeken, positief of negatief. Bevalt het logo en de huisstijl? Wordt de juiste sfeer overgebracht op de patiënten en welke scores behalen de website en overige marketingkanalen? Allemaal zaken die van belang zijn om te onderzoeken.

Gaat u voor een nieuwe naam en uitstraling (rebranding) of behoudt u de naam en mogen de uitingen in een nieuwer en moderner jasje gestoken worden? Onze praktijk specialisten helpen u met het maken van de juiste keuzes op basis van een onderbouwd advies. Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Rebranding

Google Ads

Nieuwe website

Google SEO

Marketingstrategie

Drukwerk

E-mail marketing

Foto/video

Praktijk voorbeeld van een overgenomen praktijk

Tandzorg Purmerend

“Erg prettige en professionele samenwerking met TopPraktijk. Hebben mij erg goed geholpen bij het volledige ontwerp van een strakke, mooie en functionele website die voldoet aan alle vooropgestelde verwachtingen. Begeleiding en communicatie altijd snel en accuraat. Ook heeft Karim zeer nuttige en bruikbare ideeën en ervaringen. Kortom, Toppraktijk is ten zeerste aanbevolen!”

0 %
Nieuwe websitegebruikers
0 %
Stijging in organisch verkeer
0
Gemiddelde kosten per inschrijving
0 +
Inschrijvingen in één jaar

Praktijken die wij hielpen na de overname

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.