Praktijk overnemen

Gaat u een bestaande praktijk overnemen?

Bestaande identiteit behouden of voor een nieuwe gaan?

Gaat u een bestaande praktijk of een patiëntenbestand overnemen? Dat is een mooie stap, waar veel bij komt kijken. Bent u op de hoogte van hoe er tot voor de overname naar de praktijk werd gekeken? Bevalt het logo en de huisstijl? Wordt de juiste sfeer overgebracht op de patiënten? Welke scores behalen de website en overige marketingkanalen? Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn om te onderzoeken.

Gaat u voor een nieuwe naam en uitstraling (rebranding) of behoudt u de naam en mogen de marketinguitingen in een nieuwer en moderner jasje worden gestoken? Onze praktijkspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes op basis van een onderbouwd advies. Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Rebranding

Google Ads

Nieuwe website

Google SEO

Marketingstrategie

Drukwerk

E-mail marketing

Foto/video

Praktijk voorbeeld van een overgenomen praktijk

Tandzorg Purmerend

“Erg prettige en professionele samenwerking met TopPraktijk. Hebben mij erg goed geholpen bij het volledige ontwerp van een strakke, mooie en functionele website die voldoet aan alle vooropgestelde verwachtingen. Begeleiding en communicatie altijd snel en accuraat. Ook heeft Karim zeer nuttige en bruikbare ideeën en ervaringen. Kortom, Toppraktijk is ten zeerste aanbevolen!”

0 %
Nieuwe websitegebruikers
0 %
Stijging in organisch verkeer
0
Gemiddelde kosten per inschrijving
0 +
Inschrijvingen in één jaar

Praktijken die wij hielpen na de overname

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.