Logo en huisstijl

Logo en huisstijl

Wij maken een logo en huisstijl voor jouw praktijk die de gewenste uitstraling creëert

Een professioneel logo komt de herkenbaarheid van jouw praktijk ten goede!

check Tijdens de intake word de wensen uitgebreid geinventariseerd

check Creatief design op basis van jouw input en wensen voor jouw praktijk

check Logo en huisstijl worden geleverd in een huisstijl sheet

Bij TopPraktijk zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Gaat u een nieuwe praktijk starten en bent u op zoek naar een bedrijf dat een logo en/of huisstijl voor u kan ontwerpen? Of gaat u een bestaande praktijk overnemen en wilt u uw huidige logo en/of huisstijl vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een strak logo en een huisstijl die echt bij uw praktijk past.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van grafisch ontwerp. Wij hebben de mooiste ontwerpen die wij hebben gemaakt voor u op een rijtje gezet in ons portfolio. Wilt u een logo en/of huisstijl laten ontwerpen door ons? Of zou u graag eerst meer informatie willen hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om erachter te komen wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen.

Kennismaken?
Team TopPraktijk

Wat kan ik verwachten van logo en huisstijl?

Als je ervoor kiest om een logo en huisstijl te laten ontwerpen door onze grafische vormgever, dan ben je verzekerd van een ontwerp dat volledig zal aansluiten op jouw wensen en de geambieerde uitstraling naar de buitenwereld heeft. Laat ons je helpen met het opbouwen van een overtuigend merk voor jouw praktijk. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Wij kunnen desgewenst ook langskomen bij jouw praktijk.

Uitgebreid logopakket
Wanneer je helemaal happy bent met jouw logo, ontvang je van ons een uitgebreid logopakket met daarin onder andere .AI-, .EPS-, .JPG- en .PNG-bestanden van het logo en het beeldmerk, in zowel donker op licht als andersom. Ook ontvang je een info-sheet met daarop alle gebruikte lettertypes, vormen en kleuren.

Huisstijl handboek
Jouw huisstijl bepaalt de ‘look en feel’ van de uitingen die wij, of een andere partij, voor je ontwikkelen. Door middel van een huisstijl handboek zorg je ervoor dat iedere grafische vormgever in dezelfde stijl een uiting kan ontwerpen. Consistentie is zeer belangrijk voor een goede marketing campagne!

Print en signing
Zodra je een nieuw(e) logo en huisstijl hebt laten maken, wil je natuurlijk ook visitekaartjes en afsprakenkaartjes. Of misschien wil je je nieuwe logo wel op de gevel laten plaatsen. ook hierin ondersteunen we je graag! Bekijk de pagina’s print- en drukwerk en signing eens.

Jouw logo & huisstijl specialist

Myron

Myron

Social media specialist
Grafisch vormgever

Verloop van het traject

Uw logo en huisstijl representeren uw praktijk. Daarom is het belangrijk om een logo en huisstijl te hebben die goed passen bij uw praktijk. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit in een creatief en onderscheidend ontwerp.

Veelgestelde vragen over logo en huisstijl

Wat is een logo?

Een logo is een visuele uitwerking die uw praktijk symboliseert. Er zijn verschillende soorten logo’s. Een logo kan bestaan uit een afbeelding, een tekst of een combinatie hiervan. De meeste logo’s bestaan uit zowel een afbeelding als een tekst. De tekst kan bijvoorbeeld de naam van uw praktijk of uw slagzin bevatten en wordt ook wel het woordmerk genoemd. De afbeelding staat beter bekend als het beeldmerk en dient de aandacht van uw potentiële klanten te trekken. Wanneer het woordmerk en het beeldmerk onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, wordt er ook wel gesproken van een monogram. Met een logo kunt u een bepaalde boodschap uitdragen en zorgt u er bovendien voor dat uw potentiële klanten uw praktijk snel en gemakkelijk kunnen herkennen. Het is dus belangrijk dat uw praktijk is voorzien van een mooi logo dat in lijn staat met waar uw praktijk voor staat.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een stijl die u hanteert en consistent doorvoert in al uw communicatie uitingen. Een huisstijl bestaat onder andere uit één of meer kleuren, lettertypen en vormen. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste selectie, die het gewenste effect op uw potentiële klanten zal hebben. Het is belangrijk dat uw praktijk is voorzien van een mooie huisstijl, onder meer omdat een huisstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe uw praktijk overkomt op uw potentiële klanten en hoe zij uw praktijk zullen onthouden. Het is als het ware het uiterlijk van uw praktijk en daarmee het eerste dat uw potentiële klanten zullen zien. Wij hebben al veel huisstijlen gemaakt voor diverse praktijken die zijn gevestigd door heel Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons portfolio om te zien wat wij eerder hebben gerealiseerd.

Wordt alles op maat gerealiseerd?

Bij TopPraktijk leveren wij altijd maatwerk. Wij doen onderzoek naar uw praktijk en doelgroep en doen ons best om deze aspecten te verwerken in het logo om zo tot een origineel en op maat gemaakt ontwerp te komen. Zo zult u zich kunnen onderscheiden van andere praktijken in de directe omgeving.

Kennismaken?
1

Intake gesprek

Alles begint met een goed intake gesprek waarin wij uw wensen in kaart brengen.

2

Ontvang de eerste concepten

Wij maken een aantal concepten die wij aan u zullen presenteren.

3

Keuze concept en diverse correctierondes

Zit er een concept voor u tussen? Dan gaan wij deze voor u uitwerken.

4

Oplevering logo en huisstijlhandboek

Na het doorvoeren van eventuele wijzigingen, leveren wij het logo en huisstijlhandboek op.

5

Hulp bij print, drukwerk en signing

Wij kunnen u ondersteunen bij al uw communicatieve uitingen, geheel conform huisstijl.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over logo en huisstijl zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een kennismaking inplannen met één van onze praktijkspecialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wil je weten of een logo of huisstijl interessant is voor je praktijk? Je bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor je praktijk bespreekbaar te maken. We kunnen desgewenst ook bij je langskomen in de praktijk.

We hebben passie voor ons werk en willen je écht graag helpen. Jouw praktijk naar het volgende level tillen is waar we enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van je praktijk te bouwen.

Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen? Dan vragen we je vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je afspraak te bevestigen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader