Banner Contact

Contact

Kunnen wij u helpen?

Contact opnemen met TopPraktijk
Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend en transparant
Het contact met ons is altijd vrijblijvend. Na de eerste kennismaking ontvang je van ons een voorstel, met daarin de definitieve tarieven. Jij bepaalt zelf of we voor jouw praktijk aan de slag mogen gaan.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik bij TopPraktijk terecht?

Je kunt bij TopPraktijk als je eigenaar/werkzaam bent bij een praktijk of kliniek. Wij werken voor een zeer breed scala aan soorten praktijken en klinieken. Twijfels? Bel ons gerust even.

Voor hoeveel praktijken werkt TopPraktijk?

TopPraktijk werkt inmiddels voor meer dan 100 praktijken door heel Nederland.

Voor welke diensten kan ik bij jullie terecht?

Je kunt bij TopPraktijk terecht voor nagenoeg alle diensten die met (online) marketing te maken hebben. Dit gaat van o.a. logo's en huisstijlen, tot aan websites op maat, Google marketing en bestickering van je praktijk.

Hoe lang bestaat TopPraktijk al?

TopPraktijk is in deze vorm begonnen in 2019. In korte tijd zijn we gegroeid van enkele praktijken naar inmiddels meer dan 100 praktijken waarvoor we diverse diensten uit mogen voeren.

Wat bedoelen jullie met de identiteit van de praktijk?

De identiteit van je praktijk is de wijze waarop je praktijk overkomt op (potentiële) patiënten. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je als praktijk de juiste uitingen gebruikt om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken. De identiteit van je praktijk wordt gevormd door bijvoorbeeld je logo, website, drukwerk en signing. TopPraktijk adviseert en realiseert graag op dit gebied!

Ik heb al een logo en/of huisstijl. Kan ik nog steeds bij jullie terecht?

Jazeker! Als je al een logo en/of huisstijl hebt, en hier tevreden over bent, kunnen we deze als uitgangsbasis gebruiken voor overige uitingen en/of marketing.

Kunnen jullie ook de bekleding/aankleding van mijn praktijk verzorgen?

Absoluut. Wij kunnen signing voor je verzorgen, van ontwerp tot applicatie. Denk hierbij aan raambestickering, freesvormen (logo), roll-up banners, plaatmaterialen etc.

Wat kost het om mijn patiëntenbestand te laten vergroten?

De kosten voor een marketingtraject zijn afhankelijk van een flink aantal factoren. Wij kijken bij iedere praktijk naar de praktijksituatie(bestaande uitingen, concurrentie, locatie e.d.) en kunnen op basis daarvan een eerlijke en passende prijsopgave maken.

Wil je direct een consult inplannen met één van onze experts?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het consult kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Bent u overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader