Banner Over TopPraktijk

Visie en werkwijze

Wij helpen praktijken groeien en daar zijn we trots op

Het team van TopPraktijk krijgt ontzettend veel energie en voldoening uit het laten groeien van jouw praktijk. We zetten namelijk met marketing- en communicatie zeer krachtig in op patiëntenwerving. Of je nu een startende ondernemer bent, wilt groeien of een praktijk net hebt overgenomen, het draait allemaal om het succes van jouw praktijk.

We zetten samen met jou een strategie op die past bij jouw praktijk. Doordat we kritische vragen stellen en soms zelfs wat eigenwijs zijn, zorgen we voor grotere betrokkenheid. Omdat elke praktijk zijn eigen uitdaging heeft, leveren we altijd maatwerk. Want wat voor de ene praktijk werkt, hoeft niet voor de ander te werken; ook daar hebben we veel ervaring mee. We zetten alles op alles om jouw praktijk te laten groeien, daar kun je op vertrouwen!

Ons jonge, enthousiaste team van professionals bouwt daarbij continu aan een warme, vriendschappelijke samenwerking met zakelijke doelen. Wij geven eerlijke, persoonlijke adviezen, gebaseerd op ons specialisme en veel ervaring bij o.a. tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten, fysiotherapeuten, logopedisten, etc

Team TopPraktijk

Een specialist voor ieder specialisme

Het team van TopPraktijk bestaat uit gedreven marketing en communicatie professionals met ieder een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij werkelijk alles aanbieden op het gebied van marketing en communicatie dat nodig is voor de uitstraling en patiënten werving van jouw praktijk. Uiteraard op een hoog en professioneel niveau.

Ontmoet ons team
Een specialist voor ieder specialisme
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader