Visie

Wat houdt de visie van TopPraktijk in?

Over TopPraktijk

Marketing voor uw praktijk. Nut of noodzaak?
Als praktijkhouder en ondernemer gaat uw eerste zorg vanzelfsprekend uit naar uw cliënten. Maar u bent ook ondernemer en streeft naar een optimaal rendement uit uw praktijk. Steekt u nog onvoldoende tijd en energie in marketing en communicatie? Een gemiste kans, want ook op dit moment zoeken mensen in uw regio naar een behandeling die u aanbiedt. Hoe krijgt u deze mensen in uw praktijk?

Diagnose en behandelplan
Met TopPraktijk helpen wij praktijkhouders zoals u om op een gezonde manier te groeien. Dit doen wij al geruime tijd op onze eigen authentieke wijze. Aan de hand van onderzoek en een (vrijblijvend) inventarisatiegesprek stellen wij een eerste ‘diagnose’. We beoordelen uw website op gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid en analyseren uw overige communicatie- en marketingactiviteiten. Hieruit volgt een ‘behandelplan’ op maat, waarin we onze bevindingen helder presenteren en aangeven welke stappen we gaan zetten om de resultaten te verbeteren en onze gezamenlijke doelstellingen te behalen. 

Voor nieuwe en bestaande praktijken
Wij zetten al onze kennis en expertise in om voor uw praktijk de best mogelijke marketing te verzorgen. We helpen u bijvoorbeeld graag als u:

  • een nieuwe praktijk wilt opstarten
  • uw bestaande patiëntenbestand een boost wilt geven
  • gericht patiënten wilt werven voor een specifieke behandeling

De marketing specialisten van TopPraktijk weten exact welke marketingkanalen het effectiefst zijn en adviseren u proactief.

Wie zit er achter TopPraktijk?
TopPraktijk is een initiatief van Karim Ahabri, online marketing specialist sinds 2000. Na onder meer 6 jaar gewerkt te hebben voor de grootste MKB partner van Google wereldwijd, startte ik in 2009 mijn eigen online marketingbureau. Met mijn team help ik met veel plezier praktijkhouders die net als ik een passie hebben voor hun vak. Dit doe ik op mijn eigen wijze en ik merk dat deze aanpak zeer gewaardeerd wordt. 

Onze klanten
Met TopPraktijk hebben wij al tientallen praktijkhoudende ondernemers mogen helpen. U kunt uw marketingactiviteiten natuurlijk zelf blijven verzorgen, maar u kunt zich ook volledig op uw vakgebied en uw cliënten richten en de marketingcommunicatie rondom uw praktijk aan onze vakmensen overlaten. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want uw investering verdient u snel terug. Welkom bij TopPraktijk. Ik verheug me op onze persoonlijke kennismaking.

 

Met vriendelijke groet,

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.