Banner

Praktijk starten

Ga je een nieuwe praktijk starten?

Ga je binnenkort een praktijk starten?

check Schakel direct echte praktijkspecialisten in

check Grondig onderzoek naar de kansen van jouw praktijk

check Het patiëntenbestand aantrekken dat aansluit bij jouw praktijk

Ga je jouw eigen praktijk starten? Dat is een mooie en spannende stap! Als je jouw eigen praktijk vanaf nul opbouwt, dan komen er veel zaken op je af.

Heb je al nagedacht over de naam en het logo van je nieuwe praktijk en over wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld? Dit zijn allemaal zaken die te maken hebben met de identiteit van jouw praktijk en kunnen bijdragen aan een positieve indruk op jouw (toekomstige) patiënten.

Onze praktijkspecialisten helpen je graag met het leggen van een goede fundering voor je nieuwe praktijk.

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk? Tijdens een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking laten we naast voorbeelden van gerealiseerde startende praktijken ook zien waar er kansen liggen voor jouw praktijk.

 

Team TopPraktijk

Verloop van het traject

Ga jij een nieuwe praktijk starten? Laat je volledig ontzorgen door de praktijkspecialisten van TopPraktijk. Wij hebben al veel praktijken in Nederland op de kaart gezet en weten uit ervaring wat hiervoor nodig is. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw praktijk de start krijgt die het verdient. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Waar kunnen jullie mij bij helpen?

Als je een nieuwe praktijk gaat starten, dan komen er veel dingen op je af. Heb je al nagedacht over de naam van jouw praktijk? En heb je al een logo, huisstijl en website laten maken? Dit bepaalt de identiteit van jouw praktijk en heeft een grote invloed op de indruk die je maakt op jouw potentiële patiënten. Wij kunnen je helpen bij het creëren van de juiste identiteit voor jouw praktijk. Daarnaast kunnen wij je helpen bij het werven van patiënten en het opbouwen van een duurzaam patiëntenbestand.

Hoe gaan jullie mijn praktijk op de kaart zetten?

Wij starten met een grondige analyse van jouw praktijk en doelgroep. Hierbij kijken wij onder andere naar de locatie van jouw praktijk, de concurrentie in het gebied en het online gedrag van de potentiële patiënt. Op basis hiervan bepalen wij de juiste strategie voor jouw prakijk, die volledig aansluit op jouw situatie en doelstellingen. Dit resulteert in een onderbouwde mix van online en offline kanalen om jouw praktijk op de juiste wijze onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Kennismaken?
1

Kennismaking

Al onze samenwerkingen beginnen met een eerste kennismaking, dit kan bij jou op de praktijk of bij ons op kantoor.

2

Analyse van de praktijksituatie

Samen met jou kijken we naar de ligging, concurrentie, geografie die op jouw praktijk van toepassing zijn.

3

Voorstel o.b.v. jouw praktijksituatie

Op basis van jouw input en onze analyse ontvang je een voorstel op maat waarmee we een succesvolle start van jouw praktijk gaan realiseren.

4

Aanvang werkzaamheden

Als we voor jouw praktijk aan de slag mogen, starten we met een inhoudelijke briefing om de werkzaamheden in te plannen en zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

5

Analyse en verbeteren resultaten

Na een aantal weken plannen we de eerste meeting in om alle werkzaamheden/campagnes door te nemen en de resultaten te bespreken.

Wellicht ook interessant
voor jouw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van jouw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij jou nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat andere starters zeggen.

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Ga jij een nieuwe praktijk starten?
Laat ons je helpen!

check Persoonlijke begeleiding en eerlijke adviezen

check Een strategie op maat voor jouw praktijk

check Effectieve patiëntenwerving

TopPraktijk is dé marketingpartner voor ondernemers die een eigen praktijk gaan starten. Wij zijn persoonlijk, eerlijk en af en toe zelfs een beetje eigenwijs. Maar wij gaan altijd voor het beste resultaat voor jouw praktijk en zullen er alles aan doen om de samenwerking tot een succes te maken.

Wij hebben al veel praktijken in Nederland geholpen en dit heeft tot aantoonbaar goede resultaten geleid. Hierom durven wij te stellen dat wij iedere praktijk een stapje verder kunnen helpen. Ben je benieuwd naar wat wij voor andere praktijken hebben betekend? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio op onze website.

Ga jij een eigen praktijk starten? Wij willen je hier graag bij helpen. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, maar wij komen ook graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij je uit waar de kansen voor jouw praktijk liggen en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader