Praktijk starten

Gaat u een nieuwe praktijk starten?

De (online) identiteit van uw toekomstige praktijk bepalen

Gaat u uw eigen praktijk starten? Dat is een mooie en spannende stap! Als u uw eigen praktijk vanaf nul opbouwt, dan komen er veel zaken op u af.

Heeft u al nagedacht over de naam en het logo van uw nieuwe praktijk en over wat u wilt uitstralen naar de buitenwereld? Dit zijn allemaal zaken die te maken hebben met de identiteit van uw praktijk en kunnen bijdragen aan een positieve indruk op uw (toekomstige) patiënten.

Onze praktijkspecialisten helpen u graag met het leggen van een goede fundering voor uw nieuwe praktijk.

Inmiddels hebben wij meerdere praktijkeigenaren mogen helpen met het neerzetten van de juiste basis en identiteit. Bent u benieuwd naar hoe wij dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Praktijkwebsite

Vindbaar in Google

Marketingstrategie

Drukwerk

Praktijkfotografie

Offline marketing

Als u een praktijk gaat starten heeft u veel opties om uw nieuwe praktijk bekend te maken aan potentiële patiënten. Lees over de voordelen van gratis en betaalde marketingtechnieken voor praktijk houdende ondernemers in onze gratis whitepaper.

Praktijkvoorbeeld

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij TopPraktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe cliënten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

Daniel Ochoa en Eszter Koletics

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.