Social media marketing

Facebook & Instagram

Vergroot uw naamsbekendheid en werf nieuwe patiënten

Maak het verschil op social media

check Zowel tijdlijn berichten als (doorlopende) advertenties

check Wij hebben ervaring met meerdere kanalen

check Inclusief fotografie voor de campagnes

De juiste mensen op het juiste moment aanspreken met de juiste boodschap. Dat is waar het om draait met marketing en waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij kunnen ervoor zorgen dat de mensen die u graag in uw praktijk heeft, voor uw praktijk kiezen. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit.

Eerst is het van belang om te bepalen wie u wilt aanspreken. Daarna moet er worden bepaald hoe u deze mensen het beste kunt bereiken en wat u deze mensen moet vertellen om hen in uw praktijk te krijgen. U kunt uw doelgroep op verschillende manieren bereiken. Vaak is de oplossing niet één kanaal, maar juist een combinatie van meerdere kanalen.

U kunt gebruik maken van social media om uw doelgroep te bereiken. In 2022 zijn in totaal 13,7 miljoen Nederlanders actief op één of meerdere sociale media kanalen. Met social media marketing kunt u een breed en divers publiek bereiken. Ook kunt u social media marketing heel gericht inzetten en een specifiek publiek aanspreken.

Kennismaken?
Myron vertelt je graag meer over Facebook & Instagram voor jouw praktijk

Hoe we jouw praktijk met social media een boost geven

Er is geen ontkomen meer aan: social media. Tegenwoordig maakt bijna iedere doelgroep er gebruik van. Dit biedt kansen voor jouw praktijk. Door social media op de juiste manier in te zetten, kun je jouw naamsbekendheid vergroten en jouw patiëntenbestand uitbreiden. Met name Facebook en Instagram zijn interessant. Onze social media specialist heeft al vele praktijken een stap vooruit geholpen en legt je graag uit wat de mogelijkheden voor jouw praktijk zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Facebook

Instagram

LinkedIn

TikTok

Verloop van het traject

Wilt u Facebook en/of Instagram inzetten voor uw praktijk, om zo uw naamsbekendheid te vergroten en nieuwe patiënten te werven? Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing en helpen u hier graag bij.

Veelgestelde vragen over Facebook & Instagram

Waarom zou ik gebruik maken van Facebook & Instagram?

Facebook & Instagram zijn zeer populaire platforms waar veel van uw potentiële patiënten dagelijks gebruik van maken. Door te adverteren op deze platforms, zorgt u ervoor dat de mensen die u graag wilt bereiken uw advertentie te zien krijgen. Als zij op uw advertentie klikken, worden zij doorgestuurd naar uw website waar zij zich kunnen inschrijven bij uw praktijk. Kortom, het zorgt voor een grotere naamsbekendheid en een potentiële groei in het aantal patiënten.

Hoeveel posts plaatsen jullie per week?

Aan het begin van het traject maken wij een contentkalender. Dit is een overzicht van alle posts die wij de komende periode gaan plaatsen. Onze ervaring wijst uit dat twee à drie posts per week voldoende is. Zo zorgt u ervoor dat u niet te veel posts plaatst, maar toch in beeld blijft bij uw (potentiële) patiënten.

Kan ik ook meerdere platforms tegelijk inzetten?

Wij raden u zelfs aan om meerdere platforms tegelijk in te zetten, omdat niet iedere doelgroep gebruik maakt van hetzelfde platform. Zo blijkt uit diverse onderzoeken dat jongeren voornamelijk gebruik maken van Instagram en relatief weinig van Facebook, terwijl de oudere doelgroep juist te vinden is op Facebook. Door meerdere platforms tegelijk in te zetten, kunt u diverse doelgroepen bereiken.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake brengen wij al uw wensen in kaart en bespreken wij de mogelijkheden.

2

Opstart

Wij maken een bedrijfsprofiel voor u aan en zorgen ervoor dat de basis goed staat.

3

Contentplanning

Wij maken een contentplanning waarin wij vaststellen wanneer wij welke posts plaatsen.

4

Posts ontwerpen

Wij maken een ontwerp voor de social media posts op basis van uw huisstijl.

5

Posts maken + plaatsen

Tot slot maken en plaatsen wij de posts volgens de eerder gemaakte contentplanning.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over Facebook & Instagram zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze social media specialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of adverteren op Facebook & Instagram interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader