Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO)

Effectieve patiëntenwerving door een betere vindbaarheid op Google

Meer cliënten genereren door de organische vindbaarheid te verbeteren

check Duurzaam resultaat voor de lange termijn

check Betaal een vaste fee in plaats van fee per klik

check Direct schakelen bij nieuwe behandelingen

U heeft er vast wel eens van gehoord: zoekmachineoptimalisatie. Maar, wat betekent het precies? Wij leggen het u graag uit. Zoekmachineoptimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd en kan van grote waarde zijn voor uw praktijk. Bij SEO gaat het om het optimaliseren van websites in de ogen van zoekmachines zoals Google. Hoe beter uw website is geoptimaliseerd, des te hoger uw website zal scoren. En een hogere score betekent een hogere ranking in Google.

Wij kunnen u helpen om uw website hoger te ranken in Google, door uw website onder de loep te nemen en op meerdere vlakken te optimaliseren. Dit zal uiteindelijk leiden tot een stijging in uw websiteverkeer. Als uw website bovenaan de pagina met zoekresultaten verschijnt, dan zullen er immers meer mensen zijn die uw website zien en bezoeken. In het gunstigste geval levert dit een conversie op. Een conversie is een handeling waarvan u hoopt dat uw bezoekers die zullen uitvoeren. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een inschrijving, contactaanvraag of informatieaanvraag.

Kennismaken?
Youssri vertelt je graag meer over SEO voor jouw praktijk

De mogelijkheden op het gebied van SEO

Bij TopPraktijk zijn wij gespecialiseerd in SEO. Jij geeft aan waarop je gevonden wilt worden en wij zorgen ervoor dat je na verloop van tijd zo hoog mogelijk zal scoren in de zoekresultaten. Dit doen wij door onze expertise te combineren met onze gedrevenheid. Wij willen jouw praktijk écht een stap verder helpen en maken ons hier iedere dag hard voor. SEO is een duurzame oplossing als je meer organisch verkeer naar jouw website wilt genereren. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden op het gebied van SEO zijn.

Content
SEO bestaat uit drie componenten. Eén van deze componenten is de content op jouw website. Dit betreft alle teksten, foto’s, video’s en meer. Kortom: alles wat zichtbaar is voor bezoekers van jouw website. Dit moet volledig geoptimaliseerd zijn voor Google om zo hoog mogelijk te kunnen scoren. Wij helpen je hier graag bij.

Techniek
De techniek van de website is minstens net zo belangrijk. Wij omschrijven dit vaak als hetgeen dat zich ‘onder de motorkap’ bevindt. Jouw website moet technisch goed in elkaar zitten om een goede laadsnelheid te kunnen bewerkstelligen. Wij zorgen ervoor dat jouw website er technisch tiptop in orde uit komt te zien.

Autoriteit
De autoriteit van jouw website betreft de hoeveelheid domeinen die naar jouw website verwijzen. Hoe meer domeinen naar jouw website verwijzen, hoe hoger jouw autoriteitsscore zal zijn. En een hogere autoriteitsscore, betekent een hogere ranking in Google (mits de andere onderdelen ook goed zijn ingericht).

Jouw SEO specialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Verloop van het traject

Wij laten u graag zien hoe het verloop van het traject eruit ziet. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen over SEO

Wat kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor mij betekenen?

Zoekmachineoptimalisatie kan veel betekenen voor uw praktijk. Google is de grootste zoekmachine op het internet. Als mensen op zoek zijn naar een product, dienst of antwoord op hun vraag, dan maken zij gebruik van Google. Het is dus van groot belang dat uw website goed vindbaar is op Google. Door gericht in te zetten op SEO, zorgt u ervoor dat uw website zo hoog mogelijk op de pagina met zoekresultaten komt te staan. En dat op het moment dat de mensen die u wilt bereiken, aan het zoeken zijn naar hetgeen wat u te bieden heeft. Zodoende vergroot u de kans dat zij uw website zullen zien en bezoeken. Als zij eenmaal op uw website zijn, dan kunnen zij zich inschrijven bij uw praktijk. Kortom, SEO kan zorgen voor een betere online zichtbaarheid en een potentieel groter klantenbestand.

Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising en SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Maar wat is het grote verschil tussen beiden? De pagina met zoekresultaten van Google is als volgt opgebouwd. Eerst worden er een aantal advertenties getoond. Het tonen van advertenties valt onder SEA en hiervoor moeten bedrijven betalen. Na de advertenties volgen de organische zoekresultaten. Het optimaliseren van websites om zo goed mogelijk naar voren te komen in de organische zoekresultaten valt onder SEO. Hiervoor hoeven bedrijven niet te betalen.

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat over het optimaliseren van websites om zo hoog mogelijk te ranken in Google en bestaat uit drie componenten. Allereerst moet de content op de website zijn geoptimaliseerd. Hierbij is het onder andere van belang dat de teksten goed leesbaar zijn, de webpagina’s gebruiksvriendelijk zijn ingedeeld en er gebruik wordt gemaakt van foto’s/video’s. Daarnaast moet de techniek van de website in orde zijn. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de website een goede laadsnelheid heeft. Tot slot is de hoeveelheid linkjes die verwijzen naar uw website van invloed op uw SEO score en dus op uw ranking.

Kennismaken?
1

Kennismaken

Tijdens het eerste gesprek bespreken wij bij welke zoekopdrachten u gevonden wilt worden.

2

Opstarten

Wij beginnen altijd bij de basis: dit moet goed staan alvorens wij doorgaan naar de volgende fase.

3

Onderzoeken

Wij doen een uitgebreide zoekwoordenanalyse om te bepalen waar veel naar wordt gezocht.

4

Pagina's aanmaken

Wij maken pagina's aan en bouwen deze op een dusdanige manier op dat u hoger zult ranken.

5

Pagina's optimaliseren

SEO is een langdurig maar duurzaam proces; de pagina's moeten continu worden geoptimaliseerd.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over SEO zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze SEO specialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of SEO interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader