Google Ads

Google Ads

Breid jouw patiëntenbestand uit met behulp van Google Ads

Google Ads voor jouw praktijk

check Kom in beeld bij mensen die gericht aan het zoeken zijn naar jouw diensten.

check Op relatief korte termijn in te zetten met kans op direct resultaat.

check In te zetten op specifieke behandelingen of diensten.

check Kan zowel lokaal, regionaal en landelijk worden ingezet.

check Meetbare resultaten.

Met Google Ads kun je zeer gericht adverteren en daarmee in beeld komen bij mensen die aandachtig aan het zoeken zijn op Google naar bijvoorbeeld een tandarts en/of een specifieke behandeling. Met Google Ads zet je een zeer effectief marketingkanaal in om bijvoorbeeld patiënten of personeel te werven. De Google Ads (ook wel SEA genoemd) vind je altijd bovenaan de resultaten pagina van Google en daarmee biedt het de kans om prominent in beeld te komen bij jouw doelgroep.

De Google Ads specialisten van TopPraktijk gaan op basis van jouw wensen en input aan de slag met het opzetten en managen van effectieve Google Ads campagnes voor jouw praktijk. Naast dat wij de resultaten inzichtelijk maken, denken wij altijd pro actief mee om een zo optimaal mogelijk rendement te behalen uit onze campagnes.

Kennismaken?
Twan vertelt je graag meer over Google Ads voor jouw praktijk

De mogelijkheden op het gebied van Google Ads

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij vertellen je graag meer. Google Ads is de effectiefste vorm van online patiëntenwerving. In tegenstelling tot Search Engine Optimization (SEO), kun je met Google Ads vandaag nog bovenaan in Google komen te staan met jouw advertentie. Het zorgt voor veel zichtbaarheid en een toename in het aantal patiënten. Onze specialisten hebben veel ervaring met het opzetten, monitoren en optimaliseren van rendabele Google Ads campagnes en kunnen ook jouw praktijk een stapje verder helpen.

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
Wij beginnen altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Tijdens dit onderzoek achterhalen wij welke zoekwoorden jouw potentiële ‘klanten’ het vaakst invoeren en waar de kansen voor jouw praktijk liggen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw advertentie zal worden getoond bij zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw praktijk en waarvan de kans groot is dat hier een conversie uit voort komt.

Diverse soorten campagnes mogelijk
Kunnen mensen bij jouw praktijk terecht voor diverse behandelingen en wil je reclame maken voor meerdere behandelingen tegelijkertijd? Dit kan gemakkelijk met behulp van Google Ads. Wij kunnen meerdere campagnes voor je opzetten, monitoren en optimaliseren. Iedere campagne is toegewijd aan een uniek specialisme en gekoppeld aan de bijbehorende pagina. Zo zorgen wij ervoor dat mensen naar de juiste pagina worden gestuurd en de data zo zuiver mogelijk blijft.

Maandelijkse rapportage, ieder kwartaal evalueren
Uiteraard wil je graag weten wat de Return On Investment (ROI) is, oftewel: hoeveel mensen zich hebben ingeschreven bij jouw praktijk, die op jouw website terecht zijn gekomen via één van jouw advertenties in het zoeknetwerk van Google. TopPraktijk staat bekend om haar transparantie. Wij laten je iedere maand middels een uitgebreide rapportage zien wat de afzonderlijke campagnes hebben opgeleverd en komen ieder kwartaal naar jouw praktijk toe voor een evaluatie van de werkzaamheden.

TopPraktijk is officieel partner van Google. Dit betekent dat Google onze werkzaamheden erkent als kwalitatief in orde.

Jouw Google specialist

Twan

Twan

Google Ads specialist
SEO specialist

TopPraktijk is officieel partner van Google. Dit betekent dat Google onze werkzaamheden erkent als kwalitatief in orde.

Heeft u een vraag over Google Ads?

Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder. U mag ons natuurlijk ook even bellen als u een vraag heeft. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over Google Ads

Waarom Google Ads?

Dagelijks zoeken honderden mensen op Google naar hetgeen u aanbiedt. Met behulp van Google Ads kunt u op het moment van zoeken bij deze mensen in beeld komen met uw advertentie. Wanneer zij op uw advertentie klikken, komen zij op uw website terecht. Hier kunnen zij zich inschrijven bij uw praktijk. Kortom, Google Ads is de meest effectieve manier om online patiënten te werven. Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag hoe u uw praktijk kunt laten groeien door middel van Google Ads.

Kost Google Ads veel geld?

U kunt zelf bepalen hoeveel geld u wilt besteden aan Google Ads. Tijdens het opzetten van de Google Ads campagne, kunnen wij een dagbudget voor u instellen. Dit is het bedrag dat u maximaal bereid bent uit te geven per dag. U zult maandelijks nooit meer uitgeven dan het dagbudget vermenigvuldigd met het gemiddelde aantal dagen per maand. Tot slot betaalt u alleen als mensen op uw advertentie klikken. Als uw advertentie wordt getoond maar er niet op wordt geklikt, dan hoeft u niets te betalen.

Waar worden mijn advertenties getoond?

Uw advertenties worden bovenaan de pagina getoond. Hierdoor vallen uw advertenties goed op en is de kans groot dat mensen hierop zullen klikken. Als uw website er mooi uitziet en gebruiksvriendelijk is, dan zullen mensen sneller geneigd zijn om zich in te schrijven bij uw praktijk. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke website en het opzetten van een effectieve Google Ads campagne. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Kennismaken?
1

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek maken wij kennis met uw praktijk, doelgroep en doelstellingen.

2

Onderzoeken

Vervolgens zullen wij grondig onderzoeken welke kansen er liggen voor uw praktijk.

3

Starten

Zodra wij alles in kaart hebben gebracht, gaan wij aan de slag met het opzetten van uw campagne.

4

Monitoren

Als uw campagne eenmaal live staat, houden wij de prestaties hiervan nauwlettend in de gaten.

5

Optimaliseren

Op basis van de data kunnen wij uw campagne optimaliseren en zult u uw doelstellingen behalen.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor jouw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over Google Ads zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

We werken al een tijdje met Top praktijk. Het personeel is erg vriendelijk, ze hebben verstand van zaken en denken goed met je mee! we hebben een fijne samenwerking met Top praktijk. Ze heten niet voor niets TOP praktijk.

Ashna Moh

Praktijkmanager Atlas Eindhoven

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze Google Ads specialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of Google Ads interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader