Copywriting

Copywriting

Overtuigende teksten laten schrijven voor op uw website

Overtuig mensen om zich in te schrijven bij uw praktijk met sterke copywriting

check Trekt mensen die nog twijfelen over de streep

check Zorgt voor een boodschap die écht aankomt

check Legt ingewikkelde concepten in eenvoudige taal uit

De teksten op uw website hebben een grote impact op de indruk die mensen van uw website krijgen. Als uw teksten kloppen en een sterke boodschap bevatten, dan kan dit mensen overtuigen om zich in te schrijven bij uw praktijk. Het schrijven van een sterke, pakkende tekst is zeer tijdrovend. Deze tijd kunt u beter besteden aan het behandelen van uw patiënten. TopPraktijk heeft een specialist in huis voor iedere discipline. Twan is onze specialist op het gebied van copywriting en helpt u graag bij het schrijven van een overtuigende tekst, zodat mensen die nog twijfelen tussen uw praktijk en die van een ander, voor uw praktijk zullen kiezen. Dat is de kracht van copywriting.

Kennismaken?
Twan vertelt je graag meer over copywriting voor jouw praktijk

Verloop van het traject

Het schrijven van teksten voor op uw website kost veel tijd. Tijd die u hard nodig heeft voor het behandelen van uw patiënten. Besteed het daarom uit aan onze copywriting specialist. Benieuwd hoe het copywriting traject eruit ziet? Wij maken het graag inzichtelijk voor u.

Veelgestelde vragen over copywriting

Waarom is copywriting zo belangrijk?

De tekst op uw website bepaalt hoe mensen uw website ervaren. Het is een doorslaggevende factor in het beslisproces. De tekst op uw website brengt een bepaald gevoel over en op basis hiervan maken mensen een keuze. Het bepaalt of zij kiezen voor uw praktijk of die van uw concurrent om de hoek. Zorg dus voor een kloppende tekst die een sterke boodschap bevat. Dit haalt patiënten over om zich bij uw praktijk in te schrijven.

Kunnen jullie alle teksten voor op mijn website schrijven?

Wij kunnen voor iedere pagina van uw website een passende tekst schrijven. Onze copywriter doet grondig onderzoek, waarna hij een tekst zal schrijven die de lezer niet alleen informeert, maar ook nog eens overtuigt om na het lezen een gewenste handeling te verrichten. Zo proberen wij de lezer te stimuleren om zich in te schrijven, informatie aan te vragen of contact op te nemen. Dit kan alleen als de tekst overtuigend genoeg is. Hier zijn wij in gespecialiseerd en hiervoor kunt u bij ons terecht.

Hoe komen jullie aan de teksten?

Alle teksten die wij schrijven zijn gebaseerd op praktijkervaring en aanvullend onderzoek. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en meer. Oftewel, wij hebben veel kennis in huis waar wij onze teksten op baseren. Soms is aanvullend onderzoek vereist. In dat geval doen wij online onderzoek naar het onderwerp en analyseren wij teksten van concurrenten om hier lering uit te trekken. Zodoende komen wij tot kloppende, onderscheidende en overtuigende teksten voor op uw website.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake geeft u aan voor welke pagina's u teksten wilt ontvangen.

2

Onderzoeken

Wij doen onderzoek naar de onderwerpen waarover wij teksten gaan schrijven.

3

Schrijven

Op basis van het eerder gedane onderzoek, schrijven wij sterke en overtuigende teksten.

4

Beoordelen

Wij sturen de teksten door, zodat u deze kunt beoordelen alvorens wij deze publiceren.

5

Publiceren

Tevreden met de teksten? Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste plek op de website komt te staan.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over copywriting zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze copywriting specialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of copywriting interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader