Fotografie

Fotografie

Wij hebben een exclusieve samenwerking met een professionele fotograaf

Een sterke foto helpt uw praktijk met het overbrengen van de juiste boodschap

check Fotografie door onszelf of door samenwerkingspartner

check Regie door TopPraktijk, met oog op de toekomst

check Zowel portretfoto's, als teamfoto's en praktijkfoto's

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit heeft u vast wel eens gehoord. Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen beelden beter onthouden dan woorden, met name over een langere periode. Dit fenomeen staat bekend als het ‘Picture Superiority Effect’. Het verwijst naar het idee dat u concepten die u leert door het bekijken van beelden, gemakkelijker en beter opslaat dan concepten die u leert door het lezen van tekst.

Wij kunnen professionele foto’s van uw praktijk maken. Deze foto’s kunt u vervolgens op uw website en sociale media kanalen plaatsen. Deze foto’s zorgen ervoor dat mensen uw praktijk gemakkelijk kunnen onthouden.

Oude Rijn Tandartsen

De mogelijkheden op het gebied van fotografie

Omdat wij voor zoveel praktijken het verschil hebben mogen maken, durven wij te stellen dat wij iedere praktijk een stapje verder kunnen helpen. Er zijn altijd slimme trucs toe te passen om een praktijk te laten groeien.

De koffie staat klaar

Wil je vrijblijvend meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij de praktijk langs.

Exclusieve samenwerking met een high-end topfotograaf.
Wil je jouw team en praktijk professioneel en op zeer hoog niveau gefotografeerd hebben? Dan kunnen wij onze huis fotograaf inschakelen voor zeer mooie en unieke foto’s.

Portret- en teamfoto’s
Hecht je veel waarde aan een persoonlijke benadering binnen jouw praktijk en wil je dit ook uitstralen op jouw website? Dan zijn portret- en teamfoto’s niet te missen. Deze foto’s stellen mensen in de gelegenheid om alvast kennis te maken met de specialisten door wie zij behandeld zullen worden en zorgen bovendien voor een persoonlijke en warme sfeer.

Foto’s van jouw wacht- en behandelruimtes
Creëer een sfeerimpressie op jouw websites door middel van foto’s van jouw wacht- en behandelruimtes. Door mensen een kijkje te laten nemen in jouw praktijk, krijgen zij een bepaald gevoel bij jouw praktijk wat de kans op een inschrijving kan vergroten.

Jouw fotografie specialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Verloop van het traject

Wij kunnen een professionele fotoshoot bij u op locatie verzorgen. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan.

Veelgestelde vragen over fotografie

Werken jullie samen met een fotograaf?

Wij kunnen zelf bij u langskomen om foto's van uw team en uw praktijk te maken, maar wij kunnen ook een professionele fotograaf langs laten komen. Wij werken samen met Floris van Bergen, een nationaal erkende fotograaf van het allerhoogste niveau. Hier zitten wel hogere kosten aan verbonden. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van prachtige foto's van hoge kwaliteit.

Hoelang duurt een fotosessie?

Dit verschilt per praktijk en is afhankelijk van het aantal foto's dat u wilt laten maken. In de meeste gevallen hebben wij aan een paar uur genoeg om alle foto's te maken. Doorgaans plannen wij een dagdeel in, om er zeker van te zijn dat wij alle foto's dezelfde dag nog kunnen maken.

Wat voor soort foto's kunnen jullie maken?

TopPraktijk is van alle markten thuis. Wij kunnen portretfoto's maken van uw teamleden. Maar wij kunnen ook foto's maken in en rondom uw praktijk om een sfeerimpressie te kunnen geven op de website. Uiteraard denken wij graag met u mee in de mogelijkheden.

Kennismaken?
1

Korte telefonische intake voor wensen

U geeft aan wat u nodig heeft en wij denken met u mee in de mogelijkheden

2

Afspraak op locatie voor de shoot

Wij kunnen bij u op locatie langskomen om de foto's van uw team en praktijk te maken

3

De foto's worden nabewerkt

Uiteraard bewerken wij alle foto's, zodat deze er nog mooier en professioneler uit komen te zien

4

Oplevering foto's

Wij sturen u alle bewerkte foto's door die wij hebben gemaakt tijdens de shoot op locatie

5

Plaatsing foto's op website

De foto's worden op de gewenste plekken op de website geplaatst

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over fotografie zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met onze fotograaf?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of fotografie interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader