Signing

Signing in en om de praktijk

Zorgt voor zichtbaarheid en herkenning van jouw praktijk.

Maak jouw praktijk zichtbaar & herkenbaar met praktijk signing.

check Verhoog de zichtbaarheid van jouw praktijk in de directe omgeving

check Maatwerk signing helemaal afgestemd op de gewenste uitstraling

check Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot realisatie

Maak jouw praktijk zichtbaar en herkenbaar. Door op de juiste manier de signing in en om jouw praktijk te verzorgen, geef je jouw praktijk de juiste uitstraling en zichtbaarheid in de directe omgeving. Signing is de overkoepelende term voor alles wat jouw praktijk aan visuele communicatiemiddelen inzet om de doelgroep te bereiken.
Zo kun je o.a. denken aan:

Buiten en binnen de praktijk

Bij praktijk signing wordt er vaak gedacht aan reclame buiten aan de muur. Toch kun je zowel buiten als binnen de praktijk zichtbaarheid genereren. Voor buiten kun je denken aan lichtreclame, een spandoek, bewegwijzering, een reclamebord, raambelettering, of een reclamezuil met jouw logo erop. Binnen kun je bijvoorbeeld een muur behangen, raamfolie laten aanbrengen of neon verlichting op laten hangen. Of wat dacht je van een informatiebord of naambordjes? Onze praktijkspecialisten helpen jou met het vinden van de juiste toepassingen.

Signing Tandartspraktijk Leidschendam

De mogelijkheden op het gebied van signing

Met professionele signing zorg je ervoor dat jouw praktijk opvalt en trek je de aandacht van eventuele voorbijgangers. Het zal mensen direct opvallen waar jouw praktijk is gevestigd. Mensen zullen de naam van jouw praktijk onthouden en zich mogelijk inschrijven.

Gecertificeerde specialist

Onze specialist komt persoonlijk langs bij jouw praktijk om de signing van jouw praktijk te verzorgen. Jouw werkzaamheden zijn bij TopPraktijk in goede handen. Wij zullen er alles aan doen om jouw praktijk te laten stralen.

Raambelettering

Logo op de gevel

Freesvormen

Deurbelettering

Borden en platen

Spandoek in frame

Vlaggen en banieren

Overige aankleding

Jouw signing specialist

Myron

Myron

Social media specialist
Grafisch vormgever

Verloop van het traject

Wilt u uw signing door TopPraktijk laten verzorgen? Wij werken volgens onze succesformule, maar wel altijd binnen een maattraject. De doorlooptijd van signing is afhankelijk van de grootte van uw project. Bij een gemiddelde praktijk zit tussen het eerste telefoontje en de dag van installatie ongeveer 2 tot 4 weken.

Veel gestelde vragen over signing

Hoe lang duurt het voordat alles klaar is?

Dit verschilt per praktijk en is tevens afhankelijk van hetgeen wij voor u mogen verzorgen. Gemiddeld duurt het ongeveer twee tot vier weken voordat alles is gerealiseerd. In deze periode maken wij diverse ontwerpen, laten wij het gekozen ontwerpen bezorgen en helpen wij u bij de installatie. TopPraktijk neemt u al het werk uit handen, zodat u zich volledig kan focussen op wat voor u het allerbelangrijkst is: uw patiënten.

Doen jullie alles zelf of besteden jullie zaken uit?

TopPraktijk heeft voor iedere discipline een specialist in huis. Tom is de specialist op het gebied van signing. Hij is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de installatie. Hiervoor heeft hij een cursus gevolgd. De signing van uw praktijk wordt dus verzorgd door een gecertificeerde specialist, die bovendien veel oog heeft voor detail.

Ontvang ik van te voren een overzicht van de kosten?

Tijdens de intake maken wij de kosten voor de diverse uitingen bespreekbaar en kunt u aangeven wat wij voor u mogen verzorgen en waar u van afziet. Zo weet u precies welke kosten u zult maken. Wij werken altijd transparant en zijn altijd eerlijk over de prijzen. Plan gerust een vrijblijvend consult in met onze specialist op het gebied van signing. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Kennismaken?
1

Intake gesprek

De eerste stap is de intake. Dit kan zowel telefonisch als via Zoom of Teams.

2

Advies van één van onze experts

Op basis van de intake gaan onze experts aan de slag met een plan op maat, om uw praktijk te laten stralen.

3

Inmeten op locatie

Na de intake nemen we alle maten op op locatie. Heeft u de maten al, is deze stap uiteraard overbodig.

4

Professioneel design

Als we alle maten hebben, maken we een professioneel design o.b.v. het eerder opgestelde plan op maat.

5

Installatie

Helemaal happy met het ontwerp? Op het afgesproken moment komen wij de signing installeren/monteren.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over signing zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze signing specialisten?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of signing interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader