Praktijkwebsite

Praktijkwebsite

Een professionele maatwerk website voor jouw praktijk


Een professionele website op maat voor jouw praktijk

check Op maat ontworpen op basis van jouw praktijk en gewenste uitstraling

check Websites ingericht om te informeren en patiënten te werven

check Indien gewenst zelf makkelijk aanpassingen te verrichten

Een goede website dient als visitekaartje van jouw praktijk en dient er professioneel, overzichtelijk en betrouwbaar uit te zien. Nog belangrijker is dat de website de doelgroep aanspreekt en dat de website uitnodigt om contact op te nemen of om zich direct online in te schrijven. Met een professionele website zorg je ervoor dat je op ieder moment van de dag te bereiken bent voor potentiële patiënten die gericht aan het zoeken zijn naar een nieuwe tandarts, dit levert naast websitebezoekers ook nieuwe patiënten op, ook wanneer jouw praktijk gesloten is.

Iedere praktijk is anders en heeft zijn eigen mogelijkheden en uitdagingen. Dit betekent dat iedere praktijk een eigen, unieke en professionele website nodig heeft, die goed bij de praktijk past en de gewenste uitstraling heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Samen met jou analyseren wij jouw situatie en realiseren wij een professionele website op maat, die volledig aansluit op de gewenste uitstraling van jouw praktijk.

Kennismaken?
TopPraktijk Misha vertelt je graag meer over een website voor jouw praktijk

Onze websites zijn op maat en van hoge kwaliteit

Wij hebben al veel praktijken mogen helpen met het realiseren van een professionele, onderscheidende en resultaatgerichte website. Onze praktijkwebsites worden altijd op maat opgeleverd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Tijdens het ontwerpen van jouw website houden wij rekening met de gewenste doelstelling: veelal zoveel mogelijk online inschrijvingen genereren. Dit doen wij door jouw website op een bepaalde manier op te bouwen, waarbij de customer journey word geoptimaliseerd en jij zoveel mogelijk rendement uit jouw website zult halen.

check Altijd een uniek design op maat

check Makkelijk zelf aanpassingen te verrichten

check Geschikt voor telefoons en tablets

check Korte laadtijden

check Een doordachte 'Customer Journey'

check In de basis geoptimaliseerd voor Google

check Altijd statistieken inzien in Google Analytics

check Diverse koppelingen en integraties mogelijk

Hosting en onderhoud

Maatwerk modules

API koppelingen

Copywriting

Wij werken aan jouw website..

Misha

Misha

Full stack developer
Hosting

Robbert

Robbert

Front-end developer
Webdesign

Meewerken?

Meewerken?

Bekijk onze vacatures hier

Verloop van het traject

Doordat wij al de nodige ervaring hebben met het realiseren van professionele websites, hanteren wij een stappenplan om zo efficiënt mogelijk jouw nieuwe praktijk website te bouwen van ontwerp tot oplevering

Veelgestelde vragen over websites

Waar bestaat een pratkijkwebsite uit?

Een website bestaat uit twee belangrijke componenten. Een website heeft een voorkant en een achterkant. De voorkant is zichtbaar voor uw potentiële klanten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat uw website er verzorgd uitziet en bovendien gebruiksvriendelijk is. De achterkant is niet zichtbaar voor uw potentiële klanten, maar is minstens net zo belangrijk als de voorkant. Het betreft hier de techniek van de website. Wij zorgen ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw website geen technische fouten bevat en een optimale laadsnelheid heeft. Het is van groot belang dat uw website een goede laadsnelheid heeft, want uw potentiële klanten hebben de verwachting dat uw website binnen een bepaalde tijd is geladen. Als dit niet het geval is, dan verlaten zij uw website zonder een handeling te hebben verricht en loopt u een potentiële inschrijving mis.

Hoe kunt u uw website vindbaar maken?

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is van groot belang. Zo kan het u extra inschrijvingen opleveren, wat op zijn beurt zal leiden tot een hogere omzet. Maar het websiteverkeer komt natuurlijk niet zomaar binnen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw website kunnen vinden? Uw potentiële klanten zijn op dit moment aan het zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Zij voeren een zoekterm in op Google, waarna de relevantste advertenties zullen worden weergegeven, gevolgd door de meest geschikte organische zoekresultaten. Onze online marketeers kunnen u helpen om zo hoog mogelijk in Google te komen te staan. Dit doen wij door te adverteren op Google (SEA) en uw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google (SEO). Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Waarom heeft u een website nodig?

Via uw website kunnen uw (potentiële) klanten informatie over uw praktijk opzoeken en contact met u opnemen, ook op de momenten dat uw praktijk al is gesloten. Daarnaast kunt u inschrijvingen genereren via uw website. Een visueel aantrekkelijke en resultaatgerichte website kan dus leiden tot een groei van uw klantenbestand en een hogere omzet. Kortom, een website is een investering die u er na verloop van tijd uit zult halen.

Kennismaken?
1

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw wensen, vormgeving en mogelijkheden

2

Ontwerp digitaal design

Op basis van het intake gesprek zetten wij de wensen om in een digitaal ontwerp.

3

Presentatie digitaal ontwerp

Zodra het digitaal ontwerp klaar is, word deze gepresenteerd en verzamelen we alle feedback of gewenste aanpassingen

4

Onze developer bouwt de website

Zodra het digitale ontwerp definitief is goedgekeurd, wordt de website in een afgeschermde testomgeving gebouwd.

5

Oplevering website

Nadat jouw website volledig is afgebouwd en door jou is goedgekeurd, zullen we de website live zetten.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor jouw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van jouw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over een website op maat zeggen

Al vele praktijken zijn je voorgegaan. Ben je benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het je graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een consult plannen met één van onze praktijkspecialisten?

check Vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt je meer informatie over een professionele praktijkwebsite? Wij komen graag bij je langs op de praktijk om de mogelijkheden te bespreken of je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Amersfoort.

 

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader