Praktijkwebsite

Praktijkwebsite

Wij realiseren een resultaatgerichte website op maat voor uw praktijk

Zet uw praktijk op de kaart met
een website op maat van TopPraktijk

check Op maat ontworpen op basis van uw praktijk en doelgroep

check Wijzigingen en toevoegingen door uzelf of ons Support Team

check Razendsnel en geschikt voor alle apparaten

Een website is niet te missen in deze tijd. Klanten oriënteren zich steeds vaker online en schaffen bovendien regelmatig producten en diensten online aan. Met een website zorgt u ervoor dat u op ieder moment van de dag te bereiken bent voor uw potentiële klanten, ook wanneer uw praktijk niet is geopend. Op een website kunnen klanten onder andere informatie over uw praktijk en bijbehorende producten en diensten vinden, aanvullende informatie aanvragen, een afspraak maken en zich inschrijven.

Iedere praktijk is anders. Dit betekent dat iedere praktijk een eigen, unieke en professionele website nodig heeft, die goed bij de praktijk past en de gewenste uitstraling heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Samen met u analyseren wij uw situatie en ontwerpen wij een website op maat, die zal worden gebouwd door Misha.

Kennismaken?
Misha vertelt je graag meer over een website voor jouw praktijk

Onze websites zijn op maat en van hoge kwaliteit

Wij hebben al vele praktijken mogen helpen met het realiseren van een professionele en resultaatgerichte website. Onze websites worden altijd op maat opgeleverd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Tijdens het ontwerpen van jouw website houden wij rekening met de doelstelling van jouw website: zoveel mogelijk online inschrijvingen genereren. Dit doen wij door jouw website op een bepaalde manier op te bouwen, waardoor het aantal conversies wordt bevorderd en jij zoveel mogelijk rendement uit jouw website zult halen.

check Altijd een uniek design op maat

check Ons Support team staat voor je klaar

check Geschikt voor telefoons en tablets

check Korte laadtijden

check Een doordachte 'Customer Journey'

check Zelf aanpassingen verrichten in je Dashboard

check Altijd statistieken inzien in Google Analytics

check Diverse koppelingen en integraties mogelijk

Hosting en onderhoud

Maatwerk modules

API koppelingen

Copywriting

Wij werken aan uw website..

Tom

Tom

Grafisch vormgever
Front-end developer

Misha

Misha

Back-end developer
Hostingspecialist

Twan

Twan

Google Ads specialist
SEO specialist

Meewerken?

Meewerken?

Bekijk onze vacatures hier

Verloop van het traject

Wij nemen u graag mee in het ontwerpproces. Van ontwerp tot realisatie: alles wordt op maat opgeleverd en kan ten alle tijden worden aangepast, door uzelf of door ons support team.

Veelgestelde vragen over websites

Waar bestaat een website uit?

Een website bestaat uit twee belangrijke componenten. Een website heeft een voorkant en een achterkant. De voorkant is zichtbaar voor uw potentiële klanten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat uw website er verzorgd uitziet en bovendien gebruiksvriendelijk is. De achterkant is niet zichtbaar voor uw potentiële klanten, maar is minstens net zo belangrijk als de voorkant. Het betreft hier de techniek van de website. Wij zorgen ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw website geen technische fouten bevat en een optimale laadsnelheid heeft. Het is van groot belang dat uw website een goede laadsnelheid heeft, want uw potentiële klanten hebben de verwachting dat uw website binnen een bepaalde tijd is geladen. Als dit niet het geval is, dan verlaten zij uw website zonder een handeling te hebben verricht en loopt u een potentiële inschrijving mis.

Hoe kunt u uw website vindbaar maken?

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is van groot belang. Zo kan het u extra inschrijvingen opleveren, wat op zijn beurt zal leiden tot een hogere omzet. Maar het websiteverkeer komt natuurlijk niet zomaar binnen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw website kunnen vinden? Uw potentiële klanten zijn op dit moment aan het zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Zij voeren een zoekterm in op Google, waarna de relevantste advertenties zullen worden weergegeven, gevolgd door de meest geschikte organische zoekresultaten. Onze online marketeers kunnen u helpen om zo hoog mogelijk in Google te komen te staan. Dit doen wij door te adverteren op Google (SEA) en uw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google (SEO). Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Waarom heeft u een website nodig?

Via uw website kunnen uw (potentiële) klanten informatie over uw praktijk opzoeken en contact met u opnemen, ook op de momenten dat uw praktijk al is gesloten. Daarnaast kunt u inschrijvingen genereren via uw website. Een visueel aantrekkelijke en resultaatgerichte website kan dus leiden tot een groei van uw klantenbestand en een hogere omzet. Kortom, een website is een investering die u er na verloop van tijd uit zult halen.

Kennismaken?
1

Intake gesprek

De eerste stap is de intake. Dit kan zowel telefonisch als via Zoom of Teams.

2

Onze designer presenteert het ontwerp

Op basis van de intake ontwerpen wij een website die wij aan u zullen presenteren.

3

Onze developer bouwt de website

Na het verwerken van eventuele feedback gaat de developer aan de slag met bouwen.

4

De website wordt netjes opgeleverd

Na een uitgebreide en kritische testfase wordt de website definitief opgeleverd.

5

We gaan eventueel aan de slag met de marketing

Niemand kent uw website nog; met marketing kunt u snel een breed publiek bereiken.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over een website op maat zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze designers/developers?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of een website interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 34 reviews
js_loader