Praktijkstrategie

Praktijkstrategie

Iedere praktijk is anders en heeft een strategie op maat nodig.

Met de juiste strategie behaalt u sneller betere resultaten

check Maak gebruik van onze ervaring en expertise

check Waardevol bij de start, overname of bij groeiwens

check Een persoonlijke adviseur staat u graag bij

Iedere praktijk is uniek. Dit betekent dat iedere praktijk een unieke marketingstrategie nodig heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Samen met u gaan wij kijken hoe wij uw praktijk kunnen laten groeien. Hierbij stellen wij een marketingplan op maat voor u op. Wij vinden het belangrijk dat u uw doelen behaalt en uw praktijk erop vooruit gaat. Wij zetten alles op alles om dit te realiseren en onze samenwerking tot een succes te maken.

Volledige inzet, regelmatige terugkoppeling en persoonlijk contact is wat u van TopPraktijk mag verwachten. Wij streven naar een persoonlijke relatie met zakelijke doelen. En dit met het doel om uw praktijk te laten groeien. Dit is waar wij enthousiast van worden en wat ons drijft om iedere dag weer met veel plezier aan de slag te gaan.

Kennismaken?
Karim vertelt je graag meer over een strategie voor jouw praktijk

Wat mag ik verwachten van een praktijkstrategie op maat?

Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere praktijk is anders en heeft dus een unieke strategie nodig, die volledig is afgestemd op de praktijksituatie en doelstellingen. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Middels een persoonlijk gesprek maken wij kennis met jouw praktijk en brengen wij jouw doelstellingen in kaart. Hierop baseren wij een strategie op maat die jouw praktijk naar het volgende level zal tillen.

Wij leveren altijd maatwerk
Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk. Wij doen er alles aan om jouw praktijk op duurzame wijze te laten groeien.

Ondersteunend aan jouw doelen
De op maat gemaakte strategie zal ondersteunend zijn aan jouw doelen en helpen in het bereiken hiervan.

Toename in het aantal patiënten
Met de juiste strategie kun je jouw patiëntenbestand op duurzame wijze uitbreiden, waardoor jouw praktijk zal groeien.

Jouw praktijkstrateeg

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Verloop van het traject

Samen met u bepalen wij de juiste strategie voor uw praktijk. Dit is ontzettend belangrijk, want met de juiste strategie, kunt u een exponentiële en duurzame groei doormaken. Wij hebben al vele praktijken mogen helpen. Dit hebben wij met veel enthousiasme gedaan en heeft geresulteerd in aantoonbare resultaten. Laat u adviseren door onze experts. Wij brengen eerlijke en betrouwbare adviezen uit die zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het vakgebied.

Veelgestelde vragen over praktijkstrategie

Hoe bepalen jullie wat de juiste strategie is voor mij praktijk?

Wij maken een analyse van uw praktijk. Hierbij kijken wij naar veel verschillende factoren, zoals: de locatie van uw praktijk, de mensen die u graag in uw praktijk wilt hebben, de behandelingen die voor u belangrijk zijn, etc. Daarnaast kijken wij naar uw praktijksituatie: gaat u een nieuwe praktijk starten of een bestaande praktijk overnemen? Of is het tijd voor de volgende stap en wilt u doorgroeien? Op basis van deze en andere factoren realiseren wij een strategie op maat.

Is de strategie aangepast aan mijn situatie?

Uw situatie staat centraal bij het bepalen van de juiste strategie. Wij kijken naar u als ondernemer, maar ook naar uw praktijk, uw team en uw (groei)wensen. Alleen zo kunnen wij tot de juiste strategie komen. Of u ons nu inschakelt voor een logo, website, flyer of praktijkstrategie: alles wat wij opleveren is maatwerk. Dit is één van onze kernwaarden.

Krijg ik een persoonlijke adviseur toegewezen?

TopPraktijk staat voor persoonlijk contact. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen, die met u meedenkt in iedere fase van uw praktijk en bovendien goed te bereiken is. U kunt ons zelfs in de avond of in het weekend bellen. Uw business komt niet stil te liggen; dus onze business ook niet. Wij staan u bij met raad en daad en zullen er alles aan doen om uw praktijk naar het volgende level te tillen.

Kennismaken?
1

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek winnen wij zoveel mogelijk informatie over uw praktijk in.

2

Onderzoek

Hierop volgt een grondig onderzoek, waarbij wij vaststellen welke kansen er liggen voor uw praktijk.

3

Strategie op maat

Op basis van de input en de onderzoeksresultaten, volgt er een strategie op maat.

4

Consult

Wij nemen de strategie gezamenlijk door en laten u zien welke stappen u het beste kunt nemen.

5

Uitvoering

Als u zich kunt vinden in onze onderbouwing, dan is het tijd om de strategie uit te voeren in de praktijk.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over praktijkstrategie zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met één van onze strategen?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten hoe de juiste strategie uw praktijk kan helpen? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader