Videografie

Videografie

Geef uw boodschap kracht door middel van een sterke bedrijfsvideo

Video gebruiken om de impact op uw potentiële patiënten te vergroten

check Onder begeleiding van onze eigen video-specialist

check Meerdere doeleinden bedienen met dezelfde video

check Referentie-video, praktijkimpressie of animatievideo

Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? Dan bent u bij TopPraktijk aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het maken van een bedrijfsvideo die past bij de identiteit van uw praktijk en uw doelgroep zal aanspreken. U wilt natuurlijk aan uw doelgroep vertellen waarvoor zij bij u terecht kunnen en waarom zij voor u moeten kiezen en niet voor uw concurrenten. Dit kunt u op verschillende manieren doen. De meest voor de hand liggende manier is een tekst schrijven. Veel mensen zitten er echter niet op te wachten om een lang stuk tekst te lezen over uw praktijk. Een video kan deze tekst vervangen en blijft bovendien het beste hangen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag verder.

Kennismaken?
Karim vertelt je graag meer over videografie voor jouw praktijk

Een video laten opnemen door TopPraktijk?

Video’s zijn een goede manier om een boodschap op een snelle en effectieve wijze over te brengen. Een goede bedrijfsvideo trekt de aandacht en blijft hangen. Wil jij een professionele bedrijfsvideo laten maken? Plan gerust een vrijblijvend consult in met onze specialist op het gebied van videografie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw praktijk.

Exclusieve samenwerking met top videograaf
Wij werken samen met een top videograaf voor de realisatie van jouw praktijkvideo. Dankzij onze goede banden kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven video’s van uitstekende kwaliteit aanbieden. TopPraktijk behoudt de regie en zorgt ervoor dat jouw praktijk perfect in beeld wordt gebracht.

Sfeer- en referentievideo’s
Je kunt bij ons terecht voor video’s met verschillende doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeer- en referentievideo’s. Sfeervideo’s geven jouw potentiële patiënten een beeld van hoe jouw praktijk eruit ziet en hoe jullie te werk gaan. Met referentievideo’s wordt het gevoel dat jullie proberen over te brengen bevestigd door mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van jullie dienstverlening.

Animatievideo’s
Wij kunnen ook animatievideo’s maken voor jouw praktijk. Dit is handig wanneer je een relatief ingewikkeld concept in eenvoudige taal wilt uitleggen aan jouw patiënten. Dit kan heel goed gedaan worden met behulp van van een animatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover.

Jouw video specialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Verloop van het traject

TopPraktijk is gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo's. Wilt u uw (potentiële) patiënten op een aantrekkelijke manier kennis laten maken met u, uw team en uw praktijk? Dan biedt een bedrijfsvideo de oplossing. Wij vertellen u graag hoe dit proces eruit ziet.

Veelgestelde vragen over videografie

Hoelang duurt het opnemen van een video?

Dit hangt af van het type video dat u wilt opnemen. Het opnemen van een korte introductie per teamlid duurt over het algemeen niet al te lang. Het opnemen van een bedrijfsvideo duurt daarentegen een stuk langer. Daarnaast zijn er externe factoren die een invloed kunnen uitoefenen op de tijdsduur van de opname. Gaat het in één keer goed? Of moeten wij het een aantal keer proberen, voordat alles naar wens is? Wij houden daarom altijd rekening met één volle dag.

Wat voor soort video's kunnen jullie opnemen?

Wij kunnen verschillende soorten video's opnemen. Denk hierbij aan een bedrijfsvideo, introductievideo, referentievideo, animatievideo en meer. U geeft aan welke boodschap u wilt uitdragen en wij denken met u mee hoe wij dit het beste kunnen verpakken in de vorm van een video.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Omdat een video veel meer aanspreekt dan een stuk tekst. Beide vormen van communicatie dragen dezelfde boodschap uit, maar toch komt het heel anders over. Een video is korter, duidelijker en interactiever en geniet daarom in bepaalde gevallen de voorkeur boven een stuk tekst.

Kennismaken?
1

Intake

U geeft aan waarvoor u een video wilt opnemen en geeft uw voorkeuren aan.

2

Plan op maat

Op basis van de intake maken wij een plan op maat voor uw praktijk.

3

Video opnemen

Wij komen langs bij uw praktijk om de video op te nemen volgens het opgestelde plan.

4

Video bewerken

Vervolgens zullen wij de losse opnames tot een mooie video maken.

5

Video plaatsen

Uw video is af en kan geplaatst worden op uw website en uw social media kanalen.

Starten

Starten

Staat u op het punt om een nieuwe praktijk te starten? TopPraktijk ondersteunt u.

Overnemen

Overnemen

Bij de overname van een praktijk komt er veel op u af. Laat TopPraktijk u ontzorgen.

Groeien

Groeien

Is het tijd voor een boost van uw patiëntenbestand? Wij kennen de juiste trucs.

Wellicht ook interessant
voor uw praktijk

TopPraktijk is dé marketingpartner in iedere fase van uw praktijk.
Bekijk hieronder waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

Dit is wat anderen over videografie zeggen

Al vele praktijken zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd naar hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren? Wij laten het u graag zien.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wilt u direct een consult plannen met onze videograaf?

check Een vrijblijvend gesprek

check Eerlijk en betrouwbaar advies

check Een resultaatgerichte aanpak

Wilt u weten of videografie interessant is voor uw praktijk? U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden voor uw praktijk bespreekbaar te maken. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen in de praktijk.

Wij hebben passie voor ons werk en willen u écht graag helpen. Uw praktijk naar het volgende level tillen is waar wij enthousiast van worden. Dit drijft ons om iedere dag met veel toewijding aan het succes van uw praktijk te bouwen.

Wilt u een vrijblijvend consult plannen? Dan vragen wij u vriendelijk om het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Consult aanvragen / Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader