Praktijkmarketing

voor een unieke professionele uitstraling

Uw praktijk een boost geven d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor uw praktijk(en)

Bij TopPraktijk bieden we online en offline praktijkmarketing aan. Als u een praktijk heeft, dan wilt u voornamelijk de beste mondzorg bieden aan uw patiënten en uw praktijk zo goed mogelijk runnen. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal uw patiëntenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten dat ze bij uw tandartspraktijk terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet marketing voor praktijken eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor praktijken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. Praktijkmarketing ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor praktijken, weten we exact hoe we het patiëntenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

Online marketing voor praktijken op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Google Ads (voorheen Adwords) wat ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd word en in Google Search Engine Optimization (SEO). Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw praktijkwebsite gevonden wordt op zoekmachines zoals Google op het moment dat een potentiële patiënt gericht aan het zoeken is. Daarnaast werken we ook met social media marketing zoals Facebook, Instagram en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als praktijkhouder kunt u hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële patiënt ook daadwerkelijk tot aktie (conversie) overgaat.

Praktijkmarketing

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de praktijk marketing verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw praktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een praktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord