Praktijkmarketing

Praktijkmarketing

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Marketing voor jouw praktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw patiëntenbestand op duurzame wijze uit

Bij TopPraktijk bieden we online en offline praktijkmarketing aan. Als u een praktijk heeft, dan wilt u voornamelijk de beste mondzorg bieden aan uw patiënten en uw praktijk zo goed mogelijk runnen. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal uw patiëntenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten dat ze bij uw tandartspraktijk terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

Maak kennis met ons team van specialisten

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk naar het volgende level te tillen. Wij hebben al honderden praktijken door heel Nederland mogen helpen met groeien door middel van zowel online als offline marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens die gesprek kunnen wij je alles vertellen over marketing voor huidtherapeuten.

Consult plannen
Karim TopPraktijk

Hoe ziet praktijkmarketing eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor praktijken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. Praktijkmarketing ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor praktijken, weten we exact hoe we het patiëntenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

One-stop-shop
TopPraktijk is jouw one-stop-shop. Dit wil zeggen; je kunt voor alles op het gebied van marketing bij ons terecht. Denk aan online marketing (bijvoorbeeld Google Ads, Social Media marketing of SEO) én offline marketing (bijvoorbeeld drukwerk, signing en fotografie).

Plan op maat
Ook voor jouw praktijk maken we graag een plan op maat. We ontzorgen graag in de gehele breedte. Mogen we je helpen? We plannen graag een vrijblijvende kennismaking in om te ontdekken hoe we jouw praktijk naar het volgende niveau kunnen helpen.

Resultaatgericht
Wij zijn resultaatgericht. Alles wat wij doen, is in het belang van jouw praktijk en is erop gericht om jouw praktijk te laten groeien. Wij hebben al vele praktijken door heel Nederland mogen helpen en dit heeft aantoonbare resultaten opgeleverd, die wij je graag laten zien tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie.

Jouw praktijkspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Resultaten bij marketing voor tandartsen

TopPraktijk staat bekend om haar transparantie. Kijk in onderstaande grafiek mee naar de resultaten voor een tandartspraktijk in Amsterdam Oost.

The Smile Gallery

Use case, Tandartspraktijk

The Smile Gallery

Resultaten in 2021

arrow_drop_up 271% groei van patiëntenbestand

arrow_drop_up 1.016 conversies via de website

arrow_drop_down 74% daling van cost per conversie

arrow_drop_up 181% stijging in omzet

Bekijk details van deze use case

Use case, Fysiopraktijk

Tandarts Kattenbroek

Resultaten in 2021

arrow_drop_up 193% groei in uitgevoerde behandelingen

arrow_drop_up 411 conversies via de website

arrow_drop_up 5 nieuw opgezette campagnes

arrow_drop_down 0% stijging in marketingkosten

Bekijk details van deze use case

Marketing voor huidtherapeuten

Ben je benieuwd hoe het marketingtraject eruit ziet? Wij laten het je graag zien. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over marketing voor huidtherapeuten.

Veel gestelde vragen over marketing voor huidtherapeuten

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Consult plannen
1

Intake

Wij beginnen altijd met een intake. Tijdens de intake brengen wij jouw doelen in kaart.

2

Onderzoek

Op basis van de informatie die wij hebben verkregen, starten wij een diepgaand onderzoek.

3

Plan op maat

Iedere praktijk is anders en heeft dan ook een plan op maat nodig. Dit realiseren wij voor je.

4

Start marketing

Als er akkoord is gegeven op het voorstel, gaan wij aan de slag met de marketing.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij houden de resultaten nauwlettend in de gaten en sturen bij voor het beste resultaat.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten

Dit is misschien ook interessant voor jou...

Online marketing voor huidtherapeuten op maat

Om je beter in beeld te krijgen bij potentiële klanten, gebruiken wij van TopPraktijk verschillende technieken. Dit doen we door de content op jouw website aan te vullen met video’s, afbeeldingen en tekst. Dit in de juiste verhoudingen zodat het jouw doelgroep aanspreekt. TopPraktijk werkt met SEO (Search Engine Optimalisation), SEA (Search Engine Advertising), Google Ads (voorheen Google Adwords) en social media. Laat de marketing voor huidtherapeuten aan ons over, zodat jij je om het lichamelijk welzijn van jouw cliënten kunt bekommeren.

Huidtherapie: een belangrijk zorgdiscipline

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is de eerste laag van bescherming tegen gevaren van buiten. Goede zorg voor de huid is dus van een groot belang. Er zijn binnen de huidtherapie verschillende specialismen die zich richten op specifieke huidzorg. Zoals het verhelpen of verlichten van klachten met een medische oorzaak of cosmetisch gewenste huidverbeteringen. Ook TopPraktijk heeft specialismen. Maak gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied online marketing voor huidtherapeuten. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als u, en helpen u graag dit te blijven doen.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor huidtherapeuten zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een consult inplannen met één van onze experts?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het consult kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

Consult plannen

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader