Marketing op maat

resultatengericht en effectief

Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Wilt u een specifiek deel van uw doelgroep bereiken met een speciaal op hen afgestemd aanbod? Marketing begint bij TopPraktijk met een inventarisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Deze vormen de basis van alle strategische marketingkeuzes en resultaatgerichte marketingacties (voor resultaten: bekijk de video-referenties van onze klanten). Dezelfde resultaatgerichte benadering passen wij toe bij het selecteren van de marketingkanalen om uw doelgroepen te bereiken: online via uw website en social media, maar ook offline, bijvoorbeeld in de vorm van direct marketing drukwerk. Marketing op maat dus die een direct positief effect hebben op uw bedrijfsresultaten.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Online marketing

TopPraktijk bouwt aan uw online presentatie en bewaakt uw reputatie, van een nieuwe of vernieuwde website tot de vorm en inhoud van uw zakelijke social media kanalen. U bent verzekerd van de beste zoekmachine-resultaten en een professionele uitstraling in woord en beeld. Onze gebruiksvriendelijke content management systemen en een toegankelijke technische ondersteuning maken dat u zich volledig op de groeiende stroom cliënten in uw praktijk kunt concentreren.

Offline marketing

Het succesgeheim van onze klanten: een afgewogen mix van online en offline marketingcommunicatie. TopPraktijk bereikt uw potentiële klanten waar zij feitelijk zijn, binnen de regionale invloedssfeer van uw praktijk, met brochures, flyers en advertenties in huis aan huis bladen vergroten wij de bekendheid van uw praktijk in uw regio.

Praktijk Marketing

Resultaat gericht

Praktijk Marketing

Transparante Werkwijze

Praktijk Marketing

Pro Actieve Samenwerking

Praktijk Marketing

Echte Google Specialisten

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?

Praktijk Marketing

Identiteit & Presentatie

voor een unieke professionele uitstraling

Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning

volledige aandacht voor uw cliënten

Marketing op maat voor uw praktijk?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).