Marketing voor Praktijken

voor een unieke professionele uitstraling

Uw praktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor praktijken

Heeft u een praktijk? Dan kan het verstandig zijn om uw marketing te laten verzorgen door TopPraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Als tandarts bent u natuurlijk een medisch specialist, maar u bent ook een ondernemer. Uw praktijk is daarom, naast het helpen van cliënten, ook gericht op het maken van winst. Om een hogere winst te behalen, heeft u meer cliënten nodig. Bij TopPraktijk kunnen wij u helpen om nieuwe cliënten binnen te halen. Dit doen wij door de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en door u te helpen met de reputatie van uw praktijk hoog te houden.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Wat kunt u verwachten bij online marketing voor praktijken?

TopPraktijk is volledig gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Zo kunnen wij iedere tandarts helpen met het behalen van marketingdoeleinden. Als tandarts kunt u veelal gebruik maken van dezelfde marketingtechnieken als andere ondernemers. Het is echter wel zo handig als u voor een marketingbureau kiest met voldoende kennis van de branche. Bij TopPraktijk helpen we u door middel van een aanpak op maat. Wij hebben al veel praktijken geholpen en onze ervaring komt bij uw praktijk weer goed van pas.

Online marketing voor praktijken, volledig op maat

Om de naamsbekendheid van uw praktijk te vergroten gebruiken we verschillende technieken. Welke technieken we gebruiken en hoe we deze toepassen, is afhankelijk van uw specifieke wensen. Technieken die we bij TopPraktijk beheersen zijn onder andere SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Door middel van deze technieken zorgen wij ervoor dat u eenvoudig gevonden wordt op populaire zoekmachines, met name Google. Andere technieken waar wij veel ervaring mee hebben zijn social media marketing en e-mail marketing. E-mail marketing bestaat al een flinke tijd, maar is nog steeds zeer effectief, zolang het op de juiste manier wordt toegepast. Social media marketing is tegenwoordig bijzonder populair onder consumenten en dus ook onder bedrijven, zelfs een tandartspraktijk kan hier nog van profiteren.

Marketing voor praktijken

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor praktijken verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw praktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een praktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord