Banner

Marketing voor praktijken

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw praktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Heb jij een praktijk? Dan kan het verstandig zijn om jouw marketing te laten verzorgen door TopPraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Als tandarts ben je natuurlijk een medisch specialist, maar je bent ook een ondernemer. Jouw praktijk is daarom, naast het helpen van cliënten, ook gericht op het maken van winst. Om een hogere winst te behalen, heb je meer cliënten nodig. Bij TopPraktijk kunnen wij je helpen om nieuwe cliënten binnen te halen. Dit doen wij door de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en door je te helpen met de reputatie van jouw praktijk hoog te houden.

Marketing inzetten voor jouw praktijk

Als wij voor jou aan de slag mogen gaan, dan starten wij met een diepgaand onderzoek naar jouw doelgroep en brengen wij de kansen voor jouw praktijk aan. Kunnen wij het beste gebruikmaken van een flyer om jouw doelgroep aan te spreken? Of kunnen wij beter gaan adverteren op social media? Met dit soort vraagstukken houden wij ons als marketingspecialisten bezig. Neem contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden voor jouw praktijk te bespreken.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor praktijken er uit?

Wat kunt u verwachten bij online marketing voor praktijken?

TopPraktijk is volledig gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Zo kunnen wij iedere tandarts helpen met het behalen van marketingdoeleinden. Als tandarts kun je veelal gebruik maken van dezelfde marketingtechnieken als andere ondernemers. Het is echter wel zo handig als je voor een marketingbureau kiest met voldoende kennis van de branche. Bij TopPraktijk helpen we je door middel van een aanpak op maat. Wij hebben al veel praktijken geholpen en onze ervaring komt bij jouw praktijk weer goed van pas.

Online marketing voor praktijken, volledig op maat

Om de naamsbekendheid van jouw praktijk te vergroten gebruiken we verschillende technieken. Welke technieken we gebruiken en hoe we deze toepassen, is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Technieken die we bij TopPraktijk beheersen zijn onder andere SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Door middel van deze technieken zorgen wij ervoor dat je eenvoudig gevonden wordt op populaire zoekmachines, met name Google. Andere technieken waar wij veel ervaring mee hebben zijn social media marketing en e-mail marketing. E-mail marketing bestaat al een flinke tijd, maar is nog steeds zeer effectief, zolang het op de juiste manier wordt toegepast. Social media marketing is tegenwoordig bijzonder populair onder consumenten en dus ook onder bedrijven, zelfs een tandartspraktijk kan hier nog van profiteren.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor praktijken

Als praktijkhoudende ondernemer ben je druk bezig met hetgeen waar jij het beste in bent: zorg verlenen aan patiënten. Veel ondernemers komen hierdoor niet toe aan het inrichten van de marketing. Daarom kan het verstandig zijn om de marketing uit te besteden aan een derde partij. Wij van TopPraktijk zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de marketing voor praktijken. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen over marketing voor praktijken

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake geef jij aan welke doelen je graag wilt bereiken. Wij luisteren en denken met je mee.

2

Onderzoek

Op basis van jouw doelen gaan wij voor je aan de slag. Wij beginnen altijd met een grondig onderzoek.

3

Plan op maat

Onze bevindingen stellen ons in staat om een plan op maat voor jouw praktijk op te stellen.

4

Start marketing

Op basis van het plan gaan wij aan de slag met het inrichten van de marketing.

5

Analyseren en optimaliseren

Als de campagnes eenmaal draaien, houden wij de prestaties hiervan bij en optimaliseren wij voor het best mogelijke resultaat.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor praktijken verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een praktijk niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor praktijken zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader