Marketing voor Praktijken

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor praktijken

Marketing voor praktijken

Heeft u een praktijk? Dan kan het verstandig zijn om uw marketing te laten verzorgen door TopPraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Als tandarts bent u natuurlijk een medisch specialist, maar u bent ook een ondernemer. Uw praktijk is daarom, naast het helpen van cliënten, ook gericht op het maken van winst. Om een hogere winst te behalen, heeft u meer cliënten nodig. Bij TopPraktijk kunnen wij u helpen om nieuwe cliënten binnen te halen. Dit doen wij door de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en door u te helpen met de reputatie van uw praktijk hoog te houden.

Marketing voor Praktijken

Wat kunt u verwachten bij online marketing voor praktijken?

TopPraktijk is volledig gespecialiseerd in online marketing voor praktijken. Zo kunnen wij iedere tandarts helpen met het behalen van marketingdoeleinden. Als tandarts kunt u veelal gebruik maken van dezelfde marketingtechnieken als andere ondernemers. Het is echter wel zo handig als u voor een marketingbureau kiest met voldoende kennis van de branche. Bij TopPraktijk helpen we u door middel van een aanpak op maat. Wij hebben al veel praktijken geholpen en onze ervaring komt bij uw praktijk weer goed van pas.

Online marketing voor praktijken, volledig op maat

Om de naamsbekendheid van uw praktijk te vergroten gebruiken we verschillende technieken. Welke technieken we gebruiken en hoe we deze toepassen, is afhankelijk van uw specifieke wensen. Technieken die we bij TopPraktijk beheersen zijn onder andere SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Door middel van deze technieken zorgen wij ervoor dat u eenvoudig gevonden wordt op populaire zoekmachines, met name Google. Andere technieken waar wij veel ervaring mee hebben zijn social media marketing en e-mail marketing. E-mail marketing bestaat al een flinke tijd, maar is nog steeds zeer effectief, zolang het op de juiste manier wordt toegepast. Social media marketing is tegenwoordig bijzonder populair onder consumenten en dus ook onder bedrijven, zelfs een tandartspraktijk kan hier nog van profiteren.

Marketing voor Praktijken
Praktijk Marketing
Resultaat gericht
Praktijk Marketing
Volledige ontzorging
Praktijk Marketing
Ruime praktijk ervaring
Ruime praktijk ervaring
Praktijk Marketing
Aantoonbare resultaten

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
Marketing voor Praktijken

Het creëren van een geschikte identiteit

De manier waarop een bedrijf zich presenteert, zal invloed hebben op het succes. Ook een tandartspraktijk moet op een aantrekkelijke en professionele manier gepresenteerd worden. Dit doet u onder andere door een goed logo en een mooie huisstijl te creëren. Dit is een taak die u ook aan ons over kunt laten. Met onze ruime ervaring met online marketing voor praktijken, weten wij als de beste hoe we een aantrekkelijke identiteit voor uw praktijk creëren. Bij uw identiteit horen naast een huisstijl en een logo ook een webdesign, drukwerk, foto’s en eventueel raambelettering en video’s. Ook deze zaken kunnen wij allemaal voor u verzorgen, zodat uw praktijk op een uitstekende manier gepresenteerd wordt.

Ondersteuning op de lange termijn

Wij kunnen u ook op de lange termijn ondersteunen, zodat de reputatie van uw praktijk goed blijft. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het onderhouden van goed klantcontact. We kunnen uw social media kanalen beheren en de ervaringen van uw cliënten bijhouden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw praktijk het juiste imago behoudt. Bent u benieuwd wat TopPraktijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Marketing voor Praktijken

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Identiteit & Presentatie

voor een unieke professionele uitstraling

Praktijk Marketing

Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Uw praktijk marketing door ons laten verzorgen?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!