Banner

Marketing voor tandartsen

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw tandartspraktijk

check Breid jouw patiëntenbestand op duurzame wijze uit

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Resultaatgericht en volledig inzichtelijk

Bij TopPraktijk helpen we (100+) tandartspraktijken door heel Nederland met het verzorgen van de online marketing. Dit doen we zeer succesvol, waarbij we met trots kunnen zeggen dat we flink bijdragen aan het succes van onze klanten, de tandartsen. De tandarts marketing campagnes worden op maat gemaakt. Hiermee creëren we een stabiele instroom van nieuwe patiënten voor jouw tandartspraktijk. Wij kijken samen met jou welke kansen en mogelijkheden er zijn om in te zetten voor jouw tandartspraktijk en voeren deze uit. Doordat we al onze marketingcampagnes meetbaar maken, kunnen wij exact het succes van de uitgevoerde campagnes aantonen. Dit doen wij periodiek bij jou op de praktijk.

Start jij een nulpraktijk, neem je een praktijk over of wil je jouw patiëntenbestand laten groeien? Neem contact op met de tandarts marketing specialisten van TopPraktijk en wij helpen jou.

Maak kennis met ons team van specialisten

Ben je benieuwd hoe wij jouw praktijk kunnen helpen? Plan dan direct een vrijblijvende kennismaking in, dit kan bij jou op de praktijk of je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

Kennismaken?
Tandarts marketing

Hoe ziet marketing voor tandartsen er uit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor tandartsen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor je behalen. De marketing voor tandartsen ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we je echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor tandartspraktijken, weten we exact hoe we het patiëntenbestand van jouw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we jouw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

Maatwerk
Wij werken niet met templates. Wij ontwerpen alles op maat en zorgen er bovendien voor dat alles aansluit op jouw huidige huisstijl. Is jouw huisstijl toe aan vervanging? Ook dit kunnen wij voor je verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alles conform jouw wensen wordt ontworpen en creëren zo een unieke en krachtige uitstraling van jouw praktijk.

Communicatie
Zowel voorafgaand aan als tijdens het marketingtraject houden wij contact. Wij leggen je uit wat wij doen, waarom wij dat doen en waar het uiteindelijk in heeft geresulteerd. Wij hebben geen geheimen. Wij werken volledig transparant en nemen je graag mee in het proces.

Resultaten
Uiteindelijk gaat het allemaal om de resultaten die wij behalen. Wij hebben al honderden praktijken in heel Nederland mogen ontzorgen op het gebied van marketing en communicatie en durven te stellen dat wij iedere praktijk een stapje vooruit durven te helpen. Mogen wij jou ook helpen?

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor tandartsen

Als tandarts wil je je het liefst bezighouden met het behandelen van patiënten. Om je hier volledig op te kunnen focussen, is het verstandig om de marketing onder te brengen bij een marketingbureau. Het liefst doe je dit bij een partij die ook nog eens kennis van de branche heeft. TopPraktijk is die partij. Wij verzorgen de marketing en communicatie voor honderden tandartspraktijken gevestigd door heel Nederland; en doen dit met succes. Wil je jouw praktijk op de kaart zetten? Of een duurzame groei laten doormaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Veelgestelde vragen over marketing voor tandartsen

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Als je met ons gaat samenwerken, dan starten wij met een intake om jouw doelen te bespreken.

2

Onderzoek

Daarna volgt er een diepgaand onderzoek om de kansen in de markt te bepalen.

3

Plan op maat

Wij stippelen de gunstigste route naar een duurzame groei voor je uit en stellen een plan op maat voor je op.

4

Start marketing

Dan is het zover: wij gaan beginnen met de marketing, met als doel om jouw praktijk te laten groeien.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij controleren of onze inspanningen tot de gewenste resultaten leiden en blijven constant verbeteren.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor tandartsen verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw tandartspraktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw tandartspraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een tandartspraktijk niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw tandartspraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor tandartsen zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader