Marketing voor tandartsen

voor een unieke professionele uitstraling

Uw tandartspraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Tandarts marketing

Bij TopPraktijk bieden we online marketing voor tandartsen aan. Als u een tandartspraktijk heeft, dan wilt u voornamelijk de beste mondzorg bieden aan uw patiënten en uw praktijk zo goed mogelijk runnen. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke rendement.

Om dit te realiseren, zal uw patiëntenbestand continu op niveau gehouden moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten dat ze bij uw tandartspraktijk terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet marketing voor tandartsen eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor tandartsen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De marketing voor tandartsen ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor tandartspraktijken , weten we exact hoe we het patiëntenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen. 

Online marketing voor tandartsen op maat

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor tandartsen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De marketing voor tandartsen ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor tandartspraktijken, weten we exact hoe we het patiëntenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen. 

Marketing voor tandartsen

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor tandartsen verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tandartspraktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw tandartspraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een tandartspraktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw tandartspraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord