Marketing voor Tandartsen

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor de tandarts

Marketing voor tandartsen

Bij TopPraktijk bieden we online marketing voor tandartsen aan. Als u een tandartspraktijk heeft, dan wilt u voornamelijk de beste mondzorg bieden aan uw patiënten en uw praktijk zo goed mogelijk runnen. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal uw patiëntenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten dat ze bij uw tandartspraktijk terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

Hoe ziet marketing voor tandartsen eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op marketing voor tandartsen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De marketing voor tandartsen ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor tandartspraktijken , weten we exact hoe we het patiëntenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen. 

Online marketing voor tandartsen op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Google Ads (voorheen Adwords) wat ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd word en in Google Search Engine Optimization (SEO). Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw praktijkwebsite gevonden wordt op zoekmachines zoals Google op het moment dat een potentiële patiënt gericht aan het zoeken is. Daarnaast werken we ook met social media marketing zoals Facebook, Instagram en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als tandarts kunt u hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële patiënt ook daadwerkelijk tot aktie (conversie) overgaat.

Marketing voor tandartsen
Praktijk Marketing
Resultaat gericht
Praktijk Marketing
Volledige ontzorging
Praktijk Marketing
Ruime praktijk ervaring
Ruime praktijk ervaring
Praktijk Marketing
Aantoonbare resultaten

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

De identiteit van uw tandartspraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een tandartspraktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw  tandartspraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Een ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor tandartsen verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tandartspraktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Tandarts Website laten maken?

voor een unieke professionele uitstraling

Praktijk Marketing

Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Tandarts marketing door ons laten uitvoeren?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!