Tandarts website

voor een unieke professionele uitstraling

Websites voor tandartsen

Bent u op zoek naar een professionele en onderscheidende website voor uw tandartspraktijk? Dan bent u bij TopPraktijk aan het juiste adres! Vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering van uw tandarts website, de website bouwers van TopPraktijk gaan vakkundig voor u aan de slag om voor uw tandartspraktijk de website te maken die volledig aansluit op uw wensen en huisstijl.

Tandarts website

Het belang van een goede tandarts website

Wist u dat er in uw regio potentiële patiënten online aan het zoeken zijn naar een nieuwe tandarts, een aantal hiervan nemen vaak al een beslissing op basis van de indruk die zij krijgen van een tandarts website. Door goede foto’s, video’s, korte wervende teksten en bijvoorbeeld reviews van patiënten op een website zijn zij eerder geneigd om voor een bepaalde tandartspraktijk te kiezen, zonder dat zij op de hoogte zijn van de kennis en ervaring van de behandelaar.
Daarnaast kan een goede tandarts website ook patiënten werven buiten de openingstijden van uw praktijk. Als men in de avond of in het weekend op de website uitkomt, kan men zich digitaal inschrijven via de website en u ontvangt de inschrijving keurig in uw mailbox!
Een investering in een onderscheidende en professionele tandarts website kan zeker de moeite waard zijn indien uw tandartspraktijk nog open staat voor nieuwe patiënten, neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie over uw nieuwe tandarts website?

In 5 stappen naar uw nieuwe tandarts website

Stap 1

Intake

Wat zijn uw wensen, is een bestaande huisstijl (logo, lettertype, kleurgebruik), welke behandelingen? Zijn er teamfoto’s en/of foto’s van de praktijk, gewenste indeling etc.

Stap 2
Design
Alle informatie uit de intake zullen wij verwerken naar een digitaal ontwerp, u ontvangt van ons zowel een ontwerp voor de desktop, tablet als mobiel van uw nieuwe tandarts website.
Stap 3
Bouwen
Nadat het design van uw nieuwe tandarts website door u is goedgekeurd gaan wij de website bouwen in een (afgesloten) testomgeving. In deze testomgeving bouwen we de website volledig af en zorgen we dat alle functionaliteiten getest worden en werken.
Stap 4
Presentatie
Als uw tandarts website in de testomgeving volledig is getest en gevuld is met alle content, zullen wij u de nieuwe website presenteren. Indien er nog iets niet naar wens is, kunt u dat aangeven en zullen wij dit aanpassen.
Stap 5
Oplevering
Pas nadat u volledig content bent met uw nieuwe tandarts website, zullen wij de website live zetten. Indien er al een bestaande website draait op uw domeinnaam zullen wij het dommeinnaam koppelen aan de nieuwe website, is dit niet het geval, dan is het een kwestie van de tandarts website live zetten.
Tandarts website
Praktijk Marketing

Professioneel Ontwerp

Praktijk Marketing

Functionele Websites

Praktijk Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Praktijk Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Tandarts website

Waarom uw tandarts website laten bouwen door TopPraktijk

TopPraktijk is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele en onderscheidende websites voor tandartsen. Onze websites worden altijd op maat gemaakt voor onze klanten en zijn makkelijk in het beheer indien u of een teamlid zelf een aanpassing wilt doen. Onze ervaren webbouwers voor tandartsen denken pro actief van idee tot aan realisatie.

Heeft u al een bestaande tandarts website en is deze aan vervanging toe of begint u een nieuwe tandartspraktijk en begint u helemaal vanaf nul? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Marketing op maat

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning

volledige aandacht voor uw cliënten

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!