Tandarts website

Tandarts website

Jouw praktijk, sterk online

Een website op maat voor jouw tandartspraktijk

check Een unieke responsieve website, op maat ontworpen

check Wij kunnen tevens de hosting en het onderhoud verzorgen

check Ingericht als conversiekanaal; vergroot het patiëntenbestand!

Ben je op zoek naar een professionele en onderscheidende website voor jouw tandartspraktijk? Dan ben je bij TopPraktijk aan het juiste adres! Van het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering van jouw tandarts website, de websitebouwers van TopPraktijk gaan vakkundig voor jou aan de slag om een website voor jouw tandartspraktijk te maken die volledig aansluit op jouw wensen en huisstijl.

Maak kennis met ons team van specialisten

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk naar het volgende level te tillen. Wij hebben al honderden praktijken door heel Nederland mogen helpen met groeien door middel van zowel online als offline marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij je alles vertellen over de voordelen van een mooie en professionele tandarts website.

Kennismaken?
Tandarts marketing

Waarom een professionele website voor jouw tandartspraktijk?

Wist jij dat potentiële patiënten in de omgeving van jouw praktijk online aan het zoeken zijn naar een nieuwe tandarts? Hiervan is er een gedeelte die kiest voor een tandartspraktijk op basis van de indruk die zij krijgen van de website(s) die zij bekijken. Door de website goed op te bouwen en ervoor te zorgen dat de juiste sfeer wordt overgebracht, kunnen we ervoor zorgen dat deze potentiële patiënten voor jouw tandartspraktijk kiezen in plaats van een ander. Zonder dat zij iemand spreken of informatie hebben over de desbetreffende behandelaar. Met andere woorden, een goede professionele tandarts website verhoogt het aantal inschrijvingen van nieuwe patiënten, zelfs buiten openingstijden.

Een investering in een professionele en onderscheidende tandarts website is zeker de moeite waard, indien jouw tandartspraktijk ruimte heeft voor nieuwe patiënten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maatwerk
Jouw website wordt op maat ontworpen aan de hand van de doelgroep(en) van de praktijk, jouw eigen smaak/een bestaande huisstijl en onze expertise. Hierdoor is jouw website volledig uniek en kun je in de eerste fase al onderscheid maken!

Conversiegericht
Alle websites die wij bouwen worden conversiegericht ingericht. Het hoofddoel is het genereren van extra patiënten, het secundaire doel is het informeren van bestaande patiënten.

Jouw websitespecialist

Misha

Misha

Full stack developer
Hosting

Tandarts website laten maken

TopPraktijk is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele en onderscheidende websites voor tandartsen. Onze websites worden altijd op maat gemaakt voor onze klanten en zijn makkelijk in het beheer indien jij of een teamlid zelf een aanpassing wilt doen. Onze ervaren webbouwers voor tandartsen denken pro actief mee van idee tot aan realisatie.

Veelgestelde vragen over tandarts websites

Wat is een tandarts website?

Een tandarts website is een online kanaal waarop bestaande patiënten informatie kunnen inzien, en nieuwe patiënten zich kunnen inschrijven. Vandaag de dag kan een praktijk niet meer om een website heen. TopPraktijk is gespecialiseerd in tandartswebsites op maat!

Wat staat er op een tandarts website?

Op een tandarts website staat algemene informatie. Denk hierbij aan de behandelingen, een stukje over het team, de onderscheidende factoren van de praktijk, contactgegevens, informatie over spoedbehandelingen en de klachtenregeling. Daarnaast kan een nieuwe patiënt zich gemakkelijk inschrijven!

Is de website voor tandartsen geschikt voor ieder apparaat?

Wij bouwen iedere website responsief op, dit wil zeggen dat de website te bekijken is op alle soort apparaten (telefoons, tablets, laptops en desktop computers). Voor mobiele telefoons is de weergave net even anders dan voor bijvoorbeeld een laptop.

Kan ik zelf aanpassingen verrichten?

Wij richten onze websites dusdanig in dat je inderdaad zelf gemakkelijk aanpassingen kunt verrichten. Geen tijd of geen zin om het zelf te doen? Ga voor een onderhoudscontract, en wij nemen deze zorg uit handen. Mail je aanpassingen naar ons speciale mailadres, en wij voeren de wijziging(en) z.s.m. door.

Kennismaken?
1

Intake

Wat zijn jouw wensen, is er een bestaande huisstijl (logo, lettertype, kleurgebruik), welke behandelingen? Zijn er teamfoto’s en/of foto’s van de praktijk, gewenste indeling etc.

2

Het ontwerp

Alle informatie uit de intake zullen wij verwerken naar een digitaal ontwerp, je ontvangt van ons zowel een ontwerp voor de desktop, tablet als mobiel van jouw nieuwe tandarts website.

3

De ontwikkeling

Nadat het design van jouw nieuwe tandarts website door jou is goedgekeurd gaan wij de website bouwen in een (afgesloten) testomgeving. In deze testomgeving bouwen we de website volledig af en zorgen we dat alle functionaliteiten getest worden en werken.

4

Presentatie

Als jouw tandarts website in de testomgeving volledig is getest en gevuld is met alle content, zullen wij jou de nieuwe website presenteren. Indien er nog iets niet naar wens is, kan je dat aangeven en zullen wij dit aanpassen.

5

Oplevering

Pas nadat je volledig content bent met jouw nieuwe tandarts website, zullen wij de website live zetten. Indien er al een bestaande website draait op jouw domeinnaam zullen wij het dommeinnaam koppelen aan de nieuwe website, is dit niet het geval, dan is het een kwestie van de tandarts website live zetten.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten

Dit is misschien ook interessant voor jou...

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de website voor tandartsen verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je patiënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt jou, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw tandarts website monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw tandarts website kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw tandartswebsite

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een tandarts website niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw huisarts. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw tandarts website op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Werk samen met tandarts website experts

check Goede communicatie en korte lijnen

check Laat je praktijk groeien met een tandarts website

Dit is wat anderen over tandartswebsites zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een consult inplannen met één van onze experts?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het consult kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

Kennismaken?

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader