Tandarts website

Voor een unieke professionele uitstraling

Professionele tandarts website nodig?

Websites voor tandartsen

Bent u op zoek naar een professionele en onderscheidende website voor uw tandartspraktijk? Dan bent u bij TopPraktijk aan het juiste adres! Van het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering van uw tandarts website, de websitebouwers van TopPraktijk gaan vakkundig voor u aan de slag om een website voor uw tandartspraktijk te maken die volledig aansluit op uw wensen en huisstijl.

Het belang van een goede tandarts website

Wist u dat potentiële patiënten in uw regio online aan het zoeken zijn naar een nieuwe tandarts? Een aantal hiervan kiest voor een tandartspraktijk op basis van de indruk die zij krijgen van de bijbehorende tandarts website. Door goede foto’s en video’s, korte en wervende teksten en bijvoorbeeld reviews van patiënten op een tandarts website te plaatsen, zijn potentiële patiënten eerder geneigd om voor een tandartspraktijk te kiezen. En dat zonder dat zij op de hoogte zijn van de kennis en ervaring van de tandarts.

Daarnaast kan een goede tandarts website patiënten werven buiten de openingstijden van uw tandartspraktijk om. Als men in de avond of in het weekend op de website uitkomt, dan kan men zich digitaal inschrijven via de website en ontvangt u de inschrijving keurig in uw mailbox!

Een investering in een professionele en onderscheidende tandarts website kan zeker de moeite waard zijn, indien uw tandartspraktijk open staat voor nieuwe patiënten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

In 5 stappen naar uw nieuwe tandarts website

Stap 1: Intake
Wat zijn uw wensen, is een bestaande huisstijl (logo, lettertype, kleurgebruik), welke behandelingen? Zijn er teamfoto’s en/of foto’s van de praktijk, gewenste indeling etc.

Stap 2: Design
Alle informatie uit de intake zullen wij verwerken naar een digitaal ontwerp, u ontvangt van ons zowel een ontwerp voor de desktop, tablet als mobiel van uw nieuwe tandarts website.

Stap 3: Bouwen
Nadat het design van uw nieuwe tandarts website door u is goedgekeurd gaan wij de website bouwen in een (afgesloten) testomgeving. In deze testomgeving bouwen we de website volledig af en zorgen we dat alle functionaliteiten getest worden en werken.

Stap 4: Presentatie
Als uw tandarts website in de testomgeving volledig is getest en gevuld is met alle content, zullen wij u de nieuwe website presenteren. Indien er nog iets niet naar wens is, kunt u dat aangeven en zullen wij dit aanpassen.

Stap 5: Oplevering
Pas nadat u volledig content bent met uw nieuwe tandarts website, zullen wij de website live zetten. Indien er al een bestaande website draait op uw domeinnaam zullen wij het dommeinnaam koppelen aan de nieuwe website, is dit niet het geval, dan is het een kwestie van de tandarts website live zetten.

Website voor tandartsen
Tandarts website

Waarom uw tandarts website laten bouwen door TopPraktijk

TopPraktijk is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele en onderscheidende websites voor tandartsen. Onze websites worden altijd op maat gemaakt voor onze klanten en zijn makkelijk in het beheer indien u of een teamlid zelf een aanpassing wilt doen. Onze ervaren webbouwers voor tandartsen denken pro actief van idee tot aan realisatie.

Heeft u al een bestaande tandarts website en is deze aan vervanging toe of begint u een nieuwe tandartspraktijk en begint u helemaal vanaf nul? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de website voor tandartsen verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw tandarts website monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tandarts website kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw tandarts website

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een tandarts website niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw huisarts. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw tandarts website op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord