Praktijklogo en huisstijl

Voor een unieke en professionele uitstraling

Logo en huisstijl voor uw praktijk

Bij TopPraktijk zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Gaat u een nieuwe praktijk starten en bent u op zoek naar een bedrijf dat een logo en/of huisstijl voor u kan ontwerpen? Of gaat u een bestaande praktijk overnemen en wilt u uw huidige logo en/of huisstijl vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een strak logo en een huisstijl die echt bij uw praktijk past.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van grafisch ontwerp. Wij hebben de mooiste ontwerpen die wij hebben gemaakt voor u op een rijtje gezet in ons portfolio. Wilt u een logo en/of huisstijl laten ontwerpen door ons? Of zou u graag eerst meer informatie willen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met Tom, één van onze praktijkspecialisten, om erachter te komen wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen.

Tom (praktijklogo en huisstijl & drukwerk en belettering)

Praktijkspecialist Tom

Wat is een logo?

Een logo is een visuele uitwerking die uw praktijk symboliseert. Er zijn verschillende soorten logo’s. Een logo kan bestaan uit een afbeelding, een tekst of een combinatie hiervan. De meeste logo’s bestaan uit zowel een afbeelding als een tekst.

De tekst kan bijvoorbeeld de naam van uw praktijk of uw slagzin bevatten en wordt ook wel het woordmerk genoemd. De afbeelding staat beter bekend als het beeldmerk en dient de aandacht van uw potentiële klanten te trekken. Wanneer het woordmerk en het beeldmerk onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, wordt er ook wel gesproken van een monogram.

Met een logo kunt u een bepaalde boodschap uitdragen en zorgt u er bovendien voor dat uw potentiële klanten uw praktijk snel en gemakkelijk kunnen herkennen. Het is dus belangrijk dat uw praktijk is voorzien van een mooi logo dat in lijn staat met waar uw praktijk voor staat.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een stijl die u hanteert en consistent doorvoert in al uw communicatie uitingen. Een huisstijl bestaat onder andere uit één of meer kleuren, lettertypen en vormen. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste selectie, die het gewenste effect op uw potentiële klanten zal hebben.

Het is belangrijk dat uw praktijk is voorzien van een mooie huisstijl, onder meer omdat een huisstijl voor een groot gedeelte bepaalt hoe uw praktijk overkomt op uw potentiële klanten en hoe zij uw praktijk zullen onthouden. Het is als het ware het uiterlijk van uw praktijk en daarmee het eerste dat uw potentiële klanten zullen zien.

Wij hebben al veel huisstijlen gemaakt voor diverse praktijken die zijn gevestigd door heel Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons portfolio om te zien wat wij eerder hebben gerealiseerd.

Waarom heeft u een logo en huisstijl nodig?

Uitstraling

De juiste uitstraling naar
de buitenwereld.

Associaties

De gewenste associaties
met uw praktijk.

Herkenning

Uw praktijk is simpel
te herkennen.

Ons werk

Bij TopPraktijk helpen wij praktijkhoudende ondernemers zoals u met het starten van een nieuwe praktijk, het overnemen van een bestaande praktijk of het binnenhalen van nieuwe klanten. Als u een praktijk gaat starten of overnemen, dan is het belangrijk dat u een logo en huisstijl laat ontwerpen die goed passen bij de identiteit van uw praktijk.

Wij hebben al veel praktijken mogen helpen bij het ontwerpen van een logo en huisstijl. Hieronder hebben wij een aantal logo’s voor u op een rijtje gezet die wij hebben ontworpen voor andere praktijkhoudende ondernemers.

Dit is slechts een greep uit onze collectie aan logo’s die wij hebben ontworpen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gemaakt? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio om te zien welke praktijken u zijn voorgegaan en wat wij voor hen hebben betekend.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.