Marketing voor psychologen

voor een unieke professionele uitstraling

Uw psychologenpraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor psychologen

De zorg van uw cliënten staat voorop. Laat u de marketing en vormgeving van uw bedrijf liever over aan een deskundig en betrouwbaar marketingbedrijf voor psychologen? Wij van TopPraktijk hebben al enkele jaren ervaring in het verzorgen van de marketing voor psychologen. Wij helpen u bij het vergroten van uw cliëntenbestand en zorgen ervoor dat u deze klanten kan behouden.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet online marketing voor psychologen eruit?

U wilt graag weten hoe de online marketing voor psychologen eruit ziet. Bij TopPraktijk werken we naar een positief resultaat door strategische marketing in te zetten. Hoe kunnen we de doelgroep het beste bereiken? Hoe kunnen zij u het makkelijkst vinden? Is dat via advertenties, flyers, of moet de website gemakkelijker te vinden zijn? Dit zijn allemaal vragen waar wij ons als marketingbedrijf voor psychologen mee bezig houden. Ook als u al een website of huisstijl hebt.

marketing voor psychologen

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor psychologenpraktijken verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw psychologenpraktijken kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een psychologenpraktijken niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw psychologenpraktijken. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw psychologenpraktijken op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord