Banner

Marketing voor psychologen

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw psychologiepraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

De zorg van jouw cliënten staat voorop. Laat je de marketing en vormgeving van jouw bedrijf liever over aan een deskundig en betrouwbaar marketingbedrijf voor psychologen? Wij van TopPraktijk hebben al enkele jaren ervaring in het verzorgen van de marketing voor psychologen. Wij helpen je bij het vergroten van jouw cliëntenbestand en zorgen ervoor dat je deze klanten kan behouden.

Vrijblijvend kennismaken?

Is het tijd voor de volgende stap? Dan kunnen wij je helpen. Door de juiste mix van mediakanalen in te zetten, kan je jouw doelgroep op een efficiënte wijze aanspreken. Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. Maak een afspraak via de website en kom langs bij ons op kantoor. Wil je liever dat wij bij jouw praktijk langskomen? Ook dat is mogelijk!

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor psychologen er uit?

Je wilt graag weten hoe de online marketing voor psychologen eruit ziet. Bij TopPraktijk werken we naar een positief resultaat door strategische marketing in te zetten. Hoe kunnen we de doelgroep het beste bereiken? Hoe kunnen zij jou het makkelijkst vinden? Is dat via advertenties, flyers, of moet de website gemakkelijker te vinden zijn? Dit zijn allemaal vragen waar wij ons als marketingbedrijf voor psychologen mee bezig houden. Ook als je al een website of huisstijl hebt.

Maatwerk
Nadat wij kennis hebben gemaakt met jou en jouw praktijk, zullen wij een plan op maat voor je opstellen. Alles wat wij maken, wordt op maat gemaakt en is aangepast aan jouw huidige of vernieuwde huisstijl. Jouw wensen staan hierbij centraal en nemen wij nadrukkelijk mee in onze keuzes.

Communicatie
Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn goed bereikbaar, ook in de avond en in het weekend, en staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen of mailen, maar bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij ons op kantoor. De deur staat altijd open.

Resultaten
Door alles op de juiste wijze in te richten, zorgen wij ervoor dat onze marketinginspanningen tot de best mogelijke resultaten leiden. Dit is voor jou als ondernemer natuurlijk het allerbelangrijkst. Wij maken dit tevens inzichtelijk voor jou middels een overzichtelijk dashboard.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor psychologen

Bekijk de meest gestelde vragen over marketing voor psychologen hieronder. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen over marketing voor psychologen

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Wij beginnen altijd met een intake om een beter beeld te krijgen van jou en jouw praktijk.

2

Onderzoek

Als wij jouw doelen in kaart hebben gebracht, gaan wij onderzoeken hoe wij deze doelen zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken.

3

Plan op maat

Vervolgens realiseren wij een plan op maat dat volledig is afgestemd op jouw doelen, zodat wij deze zullen bereiken.

4

Start marketing

Onze specialisten gaan voor jou aan de slag en zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw praktijk, zowel offline als online.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij houden de resultaten nauwlettend in de gaten en kunnen ten alle tijden wijzigingen doorvoeren om de resultaten te verbeteren.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor psychologenpraktijken verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw psychologenpraktijken kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een psychologenpraktijken niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw psychologenpraktijken. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw psychologenpraktijken op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor psychologen zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader