Marketing voor Orthodontie

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor orthodontisten

Ziet u als orthodontiepraktijk het aantal patiënten afnemen doordat er steeds minder verwijzers patiënten naar uw praktijk verwijzen? Begint u een nieuwe orthodontiepraktijk en dient u een patiëntenbestand vanaf nul op te bouwen? Of wilt u liever een nieuwe groep patiënten binnen halen voor bijvoorbeeld de onzichtbare beugel? Het team van TopPraktijk helpt inmiddels meerdere orthodontiepraktijken door heel Nederland en kan in al deze situaties u van dienst zijn. 

Marketing voor Orthodontie

Online marketing voor orthodontie op maat

Geen enkele orthodontiepraktijk is hetzelfde, dat geldt ook voor de marketing voor orthodontisten die wij in zullen zetten, er zijn meerdere factoren die het succes van een (online) marketing campagne bepalen. Zo kijken we o.a naar het gebied waar uw praktijk voor orthodontie bevindt, het aantal orthodontiepraktijken in uw regio, de type beugels die u aanbiedt etc. Met TopPraktijk bieden wij maatwerk marketing voor orthodontie aan, dit houdt in dat wij altijd eerst (vrijblijvend) in gesprek gaan met u, en na een diepgaande analyse van onze marketing specialisten bepalen wat de marketingstrategie voor uw orthodontiepraktijk wordt, om zo een stabiele instroom van nieuwe patiënten te genereren.

Praktijk Marketing
Resultaat gericht
Praktijk Marketing
Volledige ontzorging
Praktijk Marketing
Ruime praktijk ervaring
Ruime praktijk ervaring
Praktijk Marketing
Aantoonbare resultaten

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
Marketing voor Orthodontie

Hoe ziet online marketing voor orthodontisten er uit?

Bij TopPraktijk hebben wij een hecht team van marketing specialisten met ieder zijn/haar vakgebied.  Zo hebben we Google Ads (voorheen Adwords) specialisten ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd en Search Engine Optimization (SEO) specialisten. Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw praktijkwebsite gevonden wordt op zoekmachines zoals Google op het moment dat een potentiële patiënt gericht aan het zoeken is naar een orthodontist. Daarnaast werken we ook met social media marketing zoals Facebook, Instagram en e-mail marketing. Het team van TopPraktijk verzorgt de totale marketing en communicatie voor diverse orthodontiepraktijken, van logo met huisstijl tot aan online marketing en drukwerk.

Marketing voor orthodontisten noodzakelijk?

Met TopPraktijk bedienen wij meerdere orthodontie praktijken. Van startende praktijk voor orthodontie tot aan orthodontisten die al zeer lang in het vak zitten. Hier zitten ook orthodontisten tussen die nooit (online) marketing nodig hebben gehad. Zij kregen de patiënten doorverwezen door tandartspraktijken in de regio. Maar inmiddels zijn er veel tandartspraktijken die een orthodontist of tandarts voor orthodontie aan hun praktijk weten te binden, waardoor ze de “beugel patiënt” in de tandartspraktijk kunnen behandelen en niet meer naar de ortho hoeven door te verwijzen. Hier kunt u als orthodontist iets tegen doen, door zelf het initiatief te nemen en er voor te zorgen dat u in beeld komt bij de potentiële patiënt. Hoe? Daar vertellen we u in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Marketing voor Orthodontie

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website voor orthodontisten laten maken

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning voor orthodontisten

volledige aandacht voor uw cliënten

Uw marketing door ons laten uitvoeren?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!