Marketing voor orthodontie

voor een unieke professionele uitstraling

Uw orthodontiepraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor orthodontisten

Ziet u als orthodontiepraktijk het aantal patiënten afnemen doordat er steeds minder verwijzers patiënten naar uw praktijk verwijzen? Begint u een nieuwe orthodontiepraktijk en dient u een patiëntenbestand vanaf nul op te bouwen?

Of wilt u liever een nieuwe groep patiënten binnen halen voor bijvoorbeeld de onzichtbare beugel? Het team van TopPraktijk helpt inmiddels meerdere orthodontiepraktijken door heel Nederland en kan in al deze situaties u van dienst zijn.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet online marketing voor orthodontisten er uit?

Bij TopPraktijk hebben wij een hecht team van marketing specialisten met ieder zijn/haar vakgebied. Zo hebben we Google Ads (voorheen Adwords) specialisten ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd en Search Engine Optimization (SEO) specialisten.

Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw praktijkwebsite gevonden wordt op zoekmachines zoals Google op het moment dat een potentiële patiënt gericht aan het zoeken is naar een orthodontist.

Daarnaast werken we ook met social media marketing zoals Facebook, Instagram en e-mail marketing. Het team van TopPraktijk verzorgt de totale marketing en communicatie voor diverse orthodontiepraktijken, van logo met huisstijl tot aan online marketing en drukwerk.

Online marketing voor orthodontie op maat

Geen enkele orthodontiepraktijk is hetzelfde, dat geldt ook voor de marketing voor orthodontisten die wij in zullen zetten, er zijn meerdere factoren die het succes van een (online) marketing campagne bepalen. Zo kijken we o.a naar het gebied waar uw praktijk voor orthodontie bevindt, het aantal orthodontiepraktijken in uw regio, de type beugels die u aanbiedt etc.

Met TopPraktijk bieden wij maatwerk marketing voor orthodontie aan, dit houdt in dat wij altijd eerst (vrijblijvend) in gesprek gaan met u, en na een diepgaande analyse van onze marketing specialisten bepalen wat de marketingstrategie voor uw orthodontiepraktijk wordt, om zo een stabiele instroom van nieuwe patiënten te genereren.

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Praktijk voorbeeld 3e kwartaal van 2021

TMOrthodontie

0 +
Nieuwe websitebezoekers
0 %
Conversies via mobiele website
0
Gemiddelde kosten per 'lead'
0
Telefoon leads vergaard via de site
TMOrthodontie logo

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor orthodontisten verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw orthodontiepraktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw orthodontiepraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een orthodontiepraktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw orthodontiepraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord