Marketing voor Orthodontie

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor de Orthodontie

Marketing voor orthodontie

Wilt u meer klanten in uw regio trekken? Wij van TopPraktijk helpen u bij de marketing voor orthodontie. U bent op de eerste plaats immers professioneel dienstverlener, geen marketeer. Wij vergroten de naamsbekendheid van uw praktijk en ondersteunen de groei hiervan. Wilt u liever een (vernieuwde) huisstijl, maak dan gebruik van onze identiteitsdiensten.
Marketing voor Orthodontie

Hoe ziet online marketing voor orthodontie eruit?

TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor orthodontie. Bij TopPraktijk denken wij na hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken, en hoe zij u het makkelijkst kunnen vinden. Het inzetten van strategische marketing zorgt ervoor dat u de resultaten behaalt die u voor ogen hebt. Dit kan zijn het behalen van meer winst, het vergroten van uw cliëntenbestand of het beter in beeld brengen van uw merknaam en bedrijf. TopPraktijk werkt met verschillende orthodontisten, en beschikt over kennis van de tandheelkundige branche. Laat dit in uw voordeel werken en laat de marketing voor orthodontie aan ons over.

Praktijk Marketing
Resultaat gericht
Praktijk Marketing
Volledige ontzorging
Praktijk Marketing
Ruime praktijk ervaring
Ruime praktijk ervaring
Praktijk Marketing
Aantoonbare resultaten

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
Marketing voor Orthodontie

Online marketing voor orthodontie op maat

Wij van TopPraktijk leveren online marketing voor orthodontie op maat. Er zijn verschillende technieken om uw praktijk voor orthodontie beter in beeld te krijgen bij uw doelgroep. Bijvoorbeeld door uw website Google proof te maken. Dit houdt in dat wij SEO-technieken toepassen zodat uw website hoger aangeschreven wordt bij Google (SEO staat voor Search Engine Optimalisation). Ook maken wij gebruik van SEA-technieken, Google Ads (voorheen Google Adwords) en social media. Hebt u nog geen website? Dat kunnen wij deze voor u aanmaken. Laat de marketing voor orthodontie aan ons over, zodat u de tandheelkundige zorg kunt bieden die uw cliënten nodig hebben.

De zorg: een belangrijke sector

De zorg is een belangrijke sector. Iedereen heeft op een zeker moment in zijn leven zorg nodig. Vooral het jonge gebit heeft extra aandacht nodig, omdat deze met de groei meebeweegt. Maar ook mensen die op latere leeftijd een correctie aan het gebit nodig hebben, kunnen terecht bij de orthodontist. Als u zorgt voor het groeiende gebit van uw cliënten, zorgen wij voor de marketing van uw groeiende praktijk voor orthodontie. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als u.
Marketing voor Orthodontie

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website laten maken orthodontisten

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning voor orthodontisten

volledige aandacht voor uw cliënten

Uw marketing door ons laten uitvoeren?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!