Banner

Marketing voor klinieken

Laat jouw patiëntenbestand groeien en jouw omzet stijgen

Marketing voor jouw kliniek

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw kliniek

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Ga je een nieuwe kliniek starten? Of ga je een bestaande kliniek overnemen? TopPraktijk is dé marketingpartner voor praktijkhoudende ondernemers zoals jij. Wij helpen je graag op het gebied van online marketing. Het ultieme doel is natuurlijk om meer patiënten in jouw kliniek te krijgen. Met dit doel in gedachten, gaan wij samen met jou een marketingplan op maat opstellen. Door gericht in te zetten op online marketing, zorg je ervoor dat jouw patiëntenbestand zal groeien en jouw omzet zal stijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kliniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe wij marketing op de juiste wijze inzetten om jouw praktijk op de kaart te zetten of te laten groeien. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag langs bij jouw kliniek voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor klinieken er uit?

TopPraktijk staat bekend om transparantie en heldere communicatie. Wij laten je dan ook graag zien hoe wij te werk gaan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hieronder hebben wij onze drie kernwaarden voor je op een rijtje gezet. Naast een hoge betrokkenheid en een echte wil om jouw kliniek naar het volgende level te tillen, is dit wat je van ons mag verwachten als je ervoor kiest om met ons samen te werken.

Maatwerk
Iedere kliniek is anders. Dit betekent dat iedere kliniek een andere aanpak nodig heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit en leveren wij dan ook altijd maatwerk. Tijdens het eerste gesprek maken wij kennis met jouw kliniek en brengen wij jouw wensen in kaart. Op basis hiervan stellen wij een marketingplan op maat voor je op, die voor een duurzame groei van jouw kliniek zal zorgen.

Communicatie
Wij zijn uitstekend bereikbaar, ook in de avond en in het weekend. Je mag ons altijd bellen als je een vraag hebt. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wil je dat wij iets voor je aanpassen? Geen probleem. Bel of mail ons en wij maken het vaak dezelfde dag nog voor je in orde. TopPraktijk biedt jou volledige ontzorging op alle vlakken, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: jouw patiënten.

Resultaten
Naast duidelijke communicatie mag je van ons goede resultaten verwachten. Wij zetten ons iedere dag in om jouw kliniek naar het volgende level te tillen. De afgelopen jaren hebben wij zowel grote als kleine klinieken door heel Nederland mogen helpen met het realiseren van een duurzame groei en dit is ook te zien aan de resultaten. Als je voor TopPraktijk kiest, dan kies je voor specialisten die je écht graag willen helpen.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor klinieken

Hieronder staan de veelgestelde vragen over marketing voor klinieken. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat je graag te woord.

Veelgestelde vragen over marketing voor klinieken

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Kennismaken

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij kunnen ook langskomen bij jouw kliniek.

2

Doelen opstellen

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij jouw doelen in kaart brengen.

3

Plan maken

Iedere kliniek is uniek en heeft een uniek plan nodig. Wij realiseren een plan op maat.

4

Starten

Op basis van het plan gaan wij starten met de benodigde marketingactiviteiten.

5

Optimaliseren

Wij maken alles meetbaar en optimaliseren waar mogelijk voor de beste resultaten.

Starten

Starten

Ga je een kliniek starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een kliniek overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw kliniek laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw kliniek

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Dit is wat anderen over marketing voor klinieken zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader