Banner

Marketing voor huisartsen

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw huisartsenpraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Wil je graag jouw naamsbekendheid als praktiserend huisarts vergroten? Kan jouw huisstijl wel wat verfrissing gebruiken? TopPraktijk is gespecialiseerd in het verzorgen van media-uitingen en de marketing voor huisartsen. Wij kunnen je de professionele uitstraling geven die de identiteit van jouw praktijk vertaalt naar beeld. Ook creëert en optimaliseert TopPraktijk jouw website en zorgt ervoor dat je hoog aangeschreven staat in de resultaten van Google.

Maak kennis met ons team

Ons team kijkt ernaar uit om jouw praktijk een boost te geven. Wij hebben passie voor ons werk en zullen er alles aan doen om de samenwerking tot een succes te maken. Bel ons of plan een afspraak in. Je bent welkom bij ons op kantoor, maar wij vinden het ook geen probleem om langs te komen bij jouw praktijk.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor huisartsen er uit?

Wij vertellen je graag hoe de marketing voor huisartsen in zijn werk gaat. Wij van TopPraktijk werken resultaatgericht en efficiënt om voor jou de beste resultaten te behalen. Het begint bij het inventariseren van jouw doelstellingen als bedrijf. Hoe zorgen wij voor gerichte marketing voor jouw bedrijf? Als wij weten wat jouw wensen zijn, kunnen wij aan de slag. Ook als het gaat om het optimaliseren van jouw website of vernieuwen van jouw huisstijl. Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor huisartsen.

Maatwerk
Wij vinden het belangrijk om altijd maatwerk te leveren. Nadat wij kennis hebben gemaakt met jouw praktijk en jouw doelstellingen in kaart hebben gebracht, kunnen wij een plan op maat voor je opstellen dat volledig aansluit op jouw praktijk en visie.

Communicatie
Een heldere communicatie is van groot belang. Je wilt weten wat wij hebben gedaan en waar dit in heeft geresulteerd, maar ook wat wij nog gaan doen. Dit communiceren wij tijdig en op een heldere manier. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun jij je focussen op hetgeen waar je goed in bent: patiënten helpen.

Resultaten
Het belangrijkst voor jou is dat de investering, na verloop van tijd, de gewenste resultaten oplevert. TopPraktijk is resultaatgericht en doet er alles aan om de best mogelijke resultaten voor jouw praktijk te behalen. Wij hebben al vele praktijken mogen helpen en dit heeft aantoonbaar goede resultaten opgeleverd.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor huisartsen

Ben jij huisarts en wil jij jouw huisartsenpraktijk op de kaart zetten? Of een duurzame groei laten doormaken? Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor huisartsen. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Wij laten het je graag zien.

Veelgestelde vragen over marketing voor huisartsen

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Aan het begin van het traject doen wij een intake. Dit kan zowel face-to-face als online via Zoom.

2

Onderzoek

Op basis van de input die wij uit de intake hebben verkregen, doen wij onderzoek naar de kansen voor jouw praktijk.

3

Plan op maat

Het onderzoek mondt uit in een plan op maat, dat erop is gericht om jouw praktijk op duurzame wijze te laten groeien.

4

Start marketing

Wij gaan voor je aan de slag en zullen ervoor zorgen dat jouw praktijk zichtbaar is voor mensen binnen de doelgroep.

5

Analyseren en optimaliseren

Uiteraard houden wij bij wat de gevolgen van onze inspanningen zijn en sturen wij het proces bij indien nodig.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor huisartsen verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw huisartsen kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een huisarts niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw huisarts. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw huisartsen op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor huisartsen zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 41 reviews
js_loader