Banner

Marketing voor huidtherapeuten

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw huidtherapiepraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Jij wilt graag jouw naamsbekendheid als praktiserend huidtherapeut vergroten. Maar hoe doe je dat? TopPraktijk is gespecialiseerd in het verzorgen van media-uitingen en de marketing voor huidtherapeuten. Wij maken gebruik van verschillende tools en kanalen. Zo kunnen wij je de professionele uitstraling geven die de identiteit van jouw praktijk vertaalt naar beeld.

Maak kennis met ons team van specialisten

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk naar het volgende level te tillen. Wij hebben al honderden praktijken door heel Nederland mogen helpen met groeien door middel van zowel online als offline marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens die gesprek kunnen wij je alles vertellen over marketing voor huidtherapeuten.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor huidtherapeuten er uit?

Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor huidtherapeuten. Graag vertellen wij u hoe de marketing voor huidtherapeuten in zijn werk gaat. TopPraktijk brengt voor het overzicht uw doelstellingen in kaart, zodat wij een gerichte marketingstrategie kunnen ontwikkelen. Ook als het gaat om het optimaliseren van uw website of vernieuwen van uw huisstijl kunt u bij ons terecht. TopPraktijk werkt resultaatgericht en efficiënt om voor u de beste resultaten te behalen.

Maatwerk
Bij TopPraktijk leveren wij altijd maatwerk. Tijdens het eerste gesprek maken wij kennis met jouw praktijk en brengen wij jouw doelstellingen in kaart. Op basis hiervan stellen wij een plan op maat voor je op, dat volledig aansluit op jouw wensen. Samen tillen wij jouw praktijk naar het volgende level.

Communicatie
Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn goed bereikbaar, ook in de avond en in het weekend, en kunnen snel schakelen. Om jouw praktijk naar het volgende level te tillen, zijn een goede samenwerking en een heldere communicatie van essentieel belang. Als je gaat samenwerken met TopPraktijk, dan ben je hiervan verzekerd.

Resultaten
Wij zijn resultaatgericht. Alles wat wij doen, is in het belang van jouw praktijk en is erop gericht om jouw praktijk te laten groeien. Wij hebben al vele praktijken door heel Nederland mogen helpen en dit heeft aantoonbare resultaten opgeleverd, die wij je graag laten zien tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor huidtherapeuten

Ben je benieuwd hoe het marketingtraject eruit ziet? Wij laten het je graag zien. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over marketing voor huidtherapeuten.

Veel gestelde vragen over marketing voor huidtherapeuten

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Wij beginnen altijd met een intake. Tijdens de intake brengen wij jouw doelen in kaart.

2

Onderzoek

Op basis van de informatie die wij hebben verkregen, starten wij een diepgaand onderzoek.

3

Plan op maat

Iedere praktijk is anders en heeft dan ook een plan op maat nodig. Dit realiseren wij voor je.

4

Start marketing

Als er akkoord is gegeven op het voorstel, gaan wij aan de slag met de marketing.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij houden de resultaten nauwlettend in de gaten en sturen bij voor het beste resultaat.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Online marketing voor huidtherapeuten op maat

Om je beter in beeld te krijgen bij potentiële klanten, gebruiken wij van TopPraktijk verschillende technieken. Dit doen we door de content op jouw website aan te vullen met video’s, afbeeldingen en tekst. Dit in de juiste verhoudingen zodat het jouw doelgroep aanspreekt. TopPraktijk werkt met SEO (Search Engine Optimalisation), SEA (Search Engine Advertising), Google Ads (voorheen Google Adwords) en social media. Laat de marketing voor huidtherapeuten aan ons over, zodat jij je om het lichamelijk welzijn van jouw cliënten kunt bekommeren.

Huidtherapie: een belangrijk zorgdiscipline

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is de eerste laag van bescherming tegen gevaren van buiten. Goede zorg voor de huid is dus van een groot belang. Er zijn binnen de huidtherapie verschillende specialismen die zich richten op specifieke huidzorg. Zoals het verhelpen of verlichten van klachten met een medische oorzaak of cosmetisch gewenste huidverbeteringen. Ook TopPraktijk heeft specialismen. Maak gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied online marketing voor huidtherapeuten. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als u, en helpen u graag dit te blijven doen.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor huidtherapeuten zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader