Marketing voor Fysiotherapeuten

Marketing Voor de fysiotherapeut

Marketing voor fysiotherapeuten

Bent u fysio- of manueel therapeut en bent u daarnaast ook de eigenaar van de praktijk? Dan zullen uw prioriteiten (en passie) liggen bij het vakkundig helpen van uw cliënten en het runnen van uw fysiotherapiepraktijk. Maar hoe zorgt u er nou voor dat de aanmeldingen van nieuwe cliënten voor fysiotherapie constant blijft? Naast mond tot mond reclame beseft u waarschijnlijk al dat u daarvoor (online) marketing dient in te zetten, maar waar zitten uw potentiële cliënten?

Dat is precies waar TopPraktijk in gespecialiseerd is, marketing voor fysiotherapeuten. Van het verzorgen van een professionele en onderscheidende fysio website, maken van  aansprekende flyers, of Google en/of social media campagnes, onze fysio marketing specialisten weten precies hoe we uw toekomstige cliënt bereiken en op de juiste wijze aanspreken. Wij verzorgen de marketing voor fysiotherapie praktijken door heel Nederland, bekijk hieronder hoe uw collega praktijkhoudende fysio de samenwerking met TopPraktijk ervaart.

Marketing Fysio
Video afspelen

Arno van den Tol

Eigenaar Fysio & Manuele therapie praktijk

TopPraktijk heeft voor Fysio & Manuele therapiepraktijk Kattenbroek de online marketing verzorgd. Het resultaat: Een zeer vruchtbare samenwerking, waarbij het patiëntenbestand is verdubbeld. Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat en de hele prettige samenwerking.

Wat kunt u verwachten bij marketing voor fysiotherapeuten?

Wij vergelijken uw praktijk eigenlijk met uw patiënt, van te voren zullen we altijd een inventarisatie gesprek inplannen. Zelfs u kunt aan de buitenkant niet zien hoe het met de patiënt is gesteld, dat geldt ook voor de staat van uw marketing en communicatie. Deze “diagnose” doen wij direct bij u aan tafel op een hele heldere en transparante wijze. Zo analyseren wij uw fysiowebsite op gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, uw presentatie en de resultaten uit uw huidige fysio marketing activiteiten.

Hieruit zal een “behandelplan” op maat volgen met duidelijk aangegeven wat onze bevindingen zijn en wat wij zullen gaan doen om de resultaten te verbeteren en/of doelstellingen te behalen.

Praktijk Marketing
Resultaat gericht
Praktijk Marketing
Volledige ontzorging
Praktijk Marketing

Ruime praktijk ervaring

Ruime praktijk ervaring

Praktijk Marketing
Aantoonbare resultaten

Specialismen op het gebied van online marketing voor fysiotherapeuten

Wij helpen wij een flink aantal fysiotherapie praktijken door heel Nederland met het verzorgen van de marketing en communicatie. Met als resultaat een stabiele instroom van nieuwe cliënten.

TopPraktijk kan u helpen met:

Fysiotherapie: een belangrijk zorgdiscipline

De zorg is een belangrijke sector. Iedereen heeft op een zeker moment in zijn leven zorg nodig. Zoals fysische begeleiding na een chirurgische ingreep (orthopedische revalidatie). Of bijvoorbeeld als iemand oedeem heeft ontwikkeld en oedeemtherapie nodig hebt. Zorg kan zeer specifiek zijn. Bij elke sport gebruik je verschillende spieren. Je hebt verschillende specialismen die zich richten op de juiste spieren bij de bijbehorende sport. Ook TopPraktijk heeft specialismen. Maak gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied online marketing voor fysiotherapeuten. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als u, en helpen u graag dit te blijven doen.

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website laten maken fysiotherapeuten

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning voor fysiotherapeuten

volledige aandacht voor uw cliënten

Meer informatie over marketing voor fysiotherapeuten?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!