Marketing voor fysiotherapeuten

voor een unieke professionele uitstraling

Uw fysiotherapiepraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor de fysiotherapeut

Bent u fysio- of manueel therapeut en bent u daarnaast ook de eigenaar van de praktijk? Dan zullen uw prioriteiten (en passie) liggen bij het vakkundig helpen van uw cliënten en het runnen van uw fysiotherapiepraktijk. Maar hoe zorgt u er nou voor dat de aanmeldingen van nieuwe cliënten voor fysiotherapie constant blijft? Naast mond tot mond reclame beseft u waarschijnlijk al dat u daarvoor (online) marketing dient in te zetten, maar waar zitten uw potentiële cliënten?

Dat is precies waar TopPraktijk in gespecialiseerd is, marketing voor fysiotherapeuten. Van het verzorgen van een professionele en onderscheidende fysio website, maken van aansprekende flyers, of Google en/of social media campagnes, onze fysio marketing specialisten weten precies hoe we uw toekomstige cliënt bereiken en op de juiste wijze aanspreken. Wij verzorgen de marketing voor fysiotherapie praktijken door heel Nederland, bekijk hieronder hoe uw collega praktijkhoudende fysio de samenwerking met TopPraktijk ervaart.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Specialismen op het gebied van online marketing voor fysiotherapeuten

Wij helpen wij een flink aantal fysiotherapie praktijken door heel Nederland met het verzorgen van de marketing en communicatie. Met als resultaat een stabiele instroom van nieuwe cliënten.

TopPraktijk kan u helpen met:

Wat kunt u verwachten bij marketing voor fysiotherapeuten?

Wij vergelijken uw praktijk eigenlijk met uw patiënt, van te voren zullen we altijd een inventarisatie gesprek inplannen. Zelfs u kunt aan de buitenkant niet zien hoe het met de patiënt is gesteld, dat geldt ook voor de staat van uw marketing en communicatie. Deze “diagnose” doen wij direct bij u aan tafel op een hele heldere en transparante wijze. Zo analyseren wij uw fysiowebsite op gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, uw presentatie en de resultaten uit uw huidige fysio marketing activiteiten.

Hieruit zal een “behandelplan” op maat volgen met duidelijk aangegeven wat onze bevindingen zijn en wat wij zullen gaan doen om de resultaten te verbeteren en/of doelstellingen te behalen.

Marketing voor fysiotherapeuten

Fysiotherapie: een belangrijk zorgdiscipline

De zorg is een belangrijke sector. Iedereen heeft op een zeker moment in zijn leven zorg nodig. Zoals fysische begeleiding na een chirurgische ingreep (orthopedische revalidatie). Of bijvoorbeeld als iemand oedeem heeft ontwikkeld en oedeemtherapie nodig hebt. Zorg kan zeer specifiek zijn. Bij elke sport gebruik je verschillende spieren. Je hebt verschillende specialismen die zich richten op de juiste spieren bij de bijbehorende sport. Ook TopPraktijk heeft specialismen. Maak gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied online marketing voor fysiotherapeuten. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als u, en helpen u graag dit te blijven doen.

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Praktijk voorbeeld van een gegroeide praktijk

Fysiotherapie Kattenbroek

0 %
Nieuwe websitegebruikers p.m.
0 %
Stijging inschrijvingen uit SEO
0 %
Daling in websiteverlaters
0 +
Inschrijvingen in één jaar

Arno van den Tol, praktijkeigenaar

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor fysiotherapeuten verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw fysiotherapiepraktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw fysiotherapiepraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een fysiotherapiepraktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw fysiotherapiepraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord