fbpx

Marketing voor Fysiotherapeuten

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor de fysiotherapeut

marketing voor fysiotherapeuten

Bent u naast fysiotherapeut ook praktijkeigenaar en bent u naast behandelaar ook verantwoordelijk voor het managen van uw praktijk? Dan kunnen wij met TopPraktijk u wellicht ontzorgen op het gebied van marketing en communicatie van en over uw fysiotherapie praktijk.

Met TopPraktijk helpen wij fysiotherapeuten door heel Nederland met het lokaal (online) werven van nieuwe patiënten. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten bij welke fysiotherapeut ze het beste terecht kunnen. Door middel van een professionele fysiotherapie marketing campagne zal uw doelgroep eerder geneigd zijn om voor uw praktijk te kiezen

marketing voor fysiotherapeuten

Hoe ziet online marketing voor fysiotherapeuten eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op online marketing voor fysiotherapeuten. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De online marketing voor fysiotherapeuten ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor fysiotherapiepraktijken , weten we exact hoe we het klantenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen. 

Online marketing voor fysiotherapeuten op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw website gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Daarnaast werken we ook met social media marketing en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als fysiotherapeut kunt u hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële cliënt ook daadwerkelijk tot conversie overgaat.

marketing voor fysiotherapeuten
Praktijk Marketing

Professioneel Ontwerp

Praktijk Marketing

Functionele Websites

Praktijk Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Praktijk Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
marketing voor fysiotherapeuten

De identiteit van uw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een fysiotherapiepraktijken niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie huisstijl en een logo, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een webdesign en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat de praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Een langdurige ondersteuning

Als wij de online marketing voor fysiotherapeuten verzorgen, wordt er meestal gekozen voor een langdurige ondersteuning. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. Wij ondersteunen u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw cliëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw praktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het klantenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande klanten tevreden te houden.

marketing voor fysiotherapeuten

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website laten maken fysiotherapeuten

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning voor fysiotherapeuten

volledige aandacht voor uw cliënten

Wilt u contact opnemen?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!

Sluit Menu