Banner

Marketing voor fysiotherapeuten

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw fysiotherapiepraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Ben jij fysio- of manueel therapeut en ben je daarnaast ook de eigenaar van de praktijk? Dan zullen jouw prioriteiten (en passie) liggen bij het vakkundig helpen van jouw cliënten en het runnen van jouw fysiotherapiepraktijk. Maar hoe zorg je er nou voor dat de aanmeldingen van nieuwe cliënten voor fysiotherapie constant blijft? Naast mond tot mond reclame besef je waarschijnlijk al dat je daarvoor (online) marketing dient in te zetten, maar waar zitten jouw potentiële cliënten?

Gespecialiseerd in marketing voor fysiotherapeuten

Dat is precies waar TopPraktijk in gespecialiseerd is, marketing voor fysiotherapeuten. Van het verzorgen van een professionele en onderscheidende fysio website, maken van aansprekende flyers, of Google en/of social media campagnes, onze fysio marketing specialisten weten precies hoe we jouw toekomstige cliënt bereiken en op de juiste wijze aanspreken. Wij verzorgen de marketing voor fysiotherapie praktijken door heel Nederland, bekijk hieronder hoe jouw collega praktijkhoudende fysio de samenwerking met TopPraktijk ervaart.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor fysiotherapeuten er uit?

Specialismen op het gebied van online marketing voor fysiotherapeuten

Wij helpen een flink aantal fysiotherapie praktijken door heel Nederland met het verzorgen van de marketing en communicatie. Met als resultaat een stabiele instroom van nieuwe cliënten.

TopPraktijk kan je helpen met:

  • Identiteit & presentatie (o.a. logo, huisstijl en website)
  • Marketing op maat (o.a. vindbaarheid op Google en Facebookcampagnes)
  • Praktijkondersteuning (o.a. social media training, reputatiemanagement)

Wat kun je verwachten bij marketing voor fysiotherapeuten?

Wij vergelijken jouw praktijk eigenlijk met jouw patiënt, van te voren zullen we altijd een inventarisatie gesprek inplannen. Zelfs jij kunt aan de buitenkant niet zien hoe het met de patiënt is gesteld, dat geldt ook voor de staat van jouw marketing en communicatie. Deze “diagnose” doen wij direct bij jou aan tafel op een hele heldere en transparante wijze. Zo analyseren wij jouw fysiowebsite op gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, jouw presentatie en de resultaten uit jouw huidige fysio marketing activiteiten.

Hieruit zal een “behandelplan” op maat volgen met duidelijk aangegeven wat onze bevindingen zijn en wat wij zullen gaan doen om de resultaten te verbeteren en/of doelstellingen te behalen.

Fysiotherapie: een belangrijk zorgdiscipline

De zorg is een belangrijke sector. Iedereen heeft op een zeker moment in zijn leven zorg nodig. Zoals fysische begeleiding na een chirurgische ingreep (orthopedische revalidatie). Of bijvoorbeeld als iemand oedeem heeft ontwikkeld en oedeemtherapie nodig hebt. Zorg kan zeer specifiek zijn. Bij elke sport gebruik je verschillende spieren. Je hebt verschillende specialismen die zich richten op de juiste spieren bij de bijbehorende sport. Ook TopPraktijk heeft specialismen. Maak gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied online marketing voor fysiotherapeuten. Want wij van TopPraktijk vinden het leveren van zorg aan mensen die deze behoeven net zo belangrijk als jij, en helpen je graag dit te blijven doen.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor fysiotherapeuten

TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor fysiotherapeuten. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij leggen het je graag uit aan de hand van een simpel, maar zeer effectief stappenplan. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat je graag te woord.

Veelgestelde vragen over marketing voor fysiotherapeuten

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake proberen wij zoveel mogelijk informatie in te winnen over jouw praktijk.

2

Onderzoek

Vervolgens doen wij onderzoek naar de branche, de doelgroep en de kansen.

3

Plan op maat

Hierop volgt een plan op maat, dat volledig is afgestemd op jouw doelen.

4

Start marketing

Onze specialisten gaan aan de slag met de marketing voor jouw praktijk.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij analyseren en optimaliseren de campagnes voor steeds betere prestaties.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor fysiotherapeuten verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw fysiotherapiepraktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw fysiotherapiepraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een fysiotherapiepraktijk niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw fysiotherapiepraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor fysiotherapeuten zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 41 reviews
js_loader