Marketing voor Ergotherapeuten

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor de Ergotherapeut

Marketing voor ergotherapeuten

Ergotherapie is erop gericht dat de cliënt ondanks de beperkingen de dagelijkse handelingen kan ondernemen. Dit bereikt de ergotherapeut door bijvoorbeeld de omgeving van de cliënt toegankelijker te maken voor een rolstoel. TopPraktijk ontlast de ergotherapeut van de marketing, maar neemt uw wensen hier zorgvuldig in mee, zodat u uw werk kan doen en daarbij de beste resultaten bereikt. Wij maken uw website en dus uw praktijk toegankelijker voor de (potentiële) cliënt, zodat u de zorg kunt bieden die uw cliënten behoeven.
Marketing voor Ergpotherapeuten

Hoe ziet online marketing voor ergotherapeuten eruit?

Wij verdiepen ons graag in uw leefwereld als ergotherapeut om een overtuigende weergave van uw diensten te kunnen verzorgen aan potentiële klanten. Het maken van een op maat gemaakte aanpak begint bij het inventariseren van uw doelstellingen als bedrijf. Wilt u beter in beeld komen bij uw doelgroep? Wilt u meer omzet maken? Wilt u uw patiëntenbestand een boost geven? Na het inventariseren stellen wij onszelf de vraag hoe wij voor gerichte marketing voor uw bedrijf kunnen zorgen. Als wij weten wat uw wensen zijn, kunnen wij aan de slag. TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor ergotherapeuten.
Praktijk Marketing

Professioneel Ontwerp

Praktijk Marketing

Functionele Websites

Praktijk Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Praktijk Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
Marketing voor Ergpotherapeuten

De zorg: een belangrijke sector

Veel aandoeningen aan het lichaam gaan vaak samen met andere klachten, zoals psychische klachten vanwege schaamte of angst voor de aandoening. Soms is fysiotherapie voor een lichamelijke beperking niet voldoende, en moet dit uitgebreid worden met ergotherapie. Deze situaties vragen om een samenwerking van verschillende zorgdisciplines. Huidtherapeuten werken samen met psychologen, fysiotherapeuten met ergotherapeuten. De ene zorg is een verlening van het andere. De samenwerking is nodig om de zorgbehoeften van de cliënt zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Ergotherapie: een multidisciplinaire samenwerking

Ook bij het realiseren van uw marketingwensen werken specialisten van verschillende disciplines samen. Dit zijn geen zorgdisciplines, maar marketingdisciplines. Is uw doelgroep het beste te bereiken via social media? Werkt flyeren beter? Of gaat u toch inzetten op emailmarketing? Vaak werkt een combinatie het beste. Dankzij de multidisciplinaire samenwerking van onze specialisten behaalt u uw doelstelling als praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in de marketing voor ergotherapeuten. Laat de marketing voor ergotherapeuten aan ons over, zodat u uw aandacht kan besteden aan het verbeteren van de levenskwaliteit van uw cliënten.

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website laten maken ergotherapeuten

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning voor ergotherapeuten

volledige aandacht voor uw cliënten

Uw marketing door ons laten uitvoeren?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!