Marketing voor ergotherapeuten

voor een unieke professionele uitstraling

Uw ergotherapiepraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Ergotherapie marketing

Ergotherapie is erop gericht dat de cliënt ondanks de beperkingen de dagelijkse handelingen kan ondernemen. Dit bereikt de ergotherapeut door bijvoorbeeld de omgeving van de cliënt toegankelijker te maken voor een rolstoel. TopPraktijk ontlast de ergotherapeut van de marketing, maar neemt uw wensen hier zorgvuldig in mee, zodat u uw werk kan doen en daarbij de beste resultaten bereikt. Wij maken uw website en dus uw praktijk toegankelijker voor de (potentiële) cliënt, zodat u de zorg kunt bieden die uw cliënten behoeven.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet online marketing voor ergotherapeuten eruit?

Wij verdiepen ons graag in uw leefwereld als ergotherapeut om een overtuigende weergave van uw diensten te kunnen verzorgen aan potentiële klanten. Het maken van een op maat gemaakte aanpak begint bij het inventariseren van uw doelstellingen als bedrijf. Wilt u beter in beeld komen bij uw doelgroep? Wilt u meer omzet maken? Wilt u uw patiëntenbestand een boost geven? Na het inventariseren stellen wij onszelf de vraag hoe wij voor gerichte marketing voor uw bedrijf kunnen zorgen. Als wij weten wat uw wensen zijn, kunnen wij aan de slag. TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor ergotherapeuten.

Ergotherapie: een multidisciplinaire samenwerking

Ook bij het realiseren van uw marketingwensen werken specialisten van verschillende disciplines samen. Dit zijn geen zorgdisciplines, maar marketingdisciplines. Is uw doelgroep het beste te bereiken via social media? Werkt flyeren beter? Of gaat u toch inzetten op emailmarketing? Vaak werkt een combinatie het beste. Dankzij de multidisciplinaire samenwerking van onze specialisten behaalt u uw doelstelling als praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in de marketing voor ergotherapeuten. Laat de marketing voor ergotherapeuten aan ons over, zodat u uw aandacht kan besteden aan het verbeteren van de levenskwaliteit van uw cliënten.

Marketing voor ergotherapeuten
Marketing voor ergotherapie

De zorg: een belangrijke sector

Veel aandoeningen aan het lichaam gaan vaak samen met andere klachten, zoals psychische klachten vanwege schaamte of angst voor de aandoening. Soms is fysiotherapie voor een lichamelijke beperking niet voldoende, en moet dit uitgebreid worden met ergotherapie. Deze situaties vragen om een samenwerking van verschillende zorgdisciplines. Huidtherapeuten werken samen met psychologen, fysiotherapeuten met ergotherapeuten. De ene zorg is een verlening van het andere. De samenwerking is nodig om de zorgbehoeften van de cliënt zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor ergotherapeuten verzorgen, kunnen wij u, de praktijkmanager en/of uw team ondersteunen en of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw patiëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw ergotherapiepraktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het patiëntenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van uw ergotherapiepraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een ergotherapiepraktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat uw ergotherapiepraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord