Banner

Marketing voor ergotherapeuten

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw ergotherapiepraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Ergotherapie is erop gericht dat de cliënt ondanks de beperkingen de dagelijkse handelingen kan ondernemen. Dit bereikt de ergotherapeut door bijvoorbeeld de omgeving van de cliënt toegankelijker te maken voor een rolstoel. TopPraktijk ontlast de ergotherapeut van de marketing, maar neemt jouw wensen hier zorgvuldig in mee, zodat je jouw werk kan doen en daarbij de beste resultaten bereikt. Wij maken jouw website en dus jouw praktijk toegankelijker voor de (potentiële) cliënt, zodat je de zorg kunt bieden die jouw cliënten behoeven.

Wij staan voor je klaar

Wil je een betere online zichtbaarheid? Of wil je het patiëntenbestand van jouw praktijk uitbreiden? Dan ben je bij TopPraktijk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor ergotherapeuten. Op basis van ervaring en onderzoek stellen wij een mix van kanalen samen die wij inzetten om deze doelen te bereiken. Dit hebben wij voor veel praktijken in Nederland mogen doen en dit heeft aantoonbaar goede resultaten opgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor je klaar.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor ergotherapeuten er uit?

Wij verdiepen ons graag in jouw leefwereld als ergotherapeut om een overtuigende weergave van jouw diensten te kunnen verzorgen aan potentiële klanten. Het maken van een op maat gemaakte aanpak begint bij het inventariseren van jouw doelstellingen als bedrijf. Wil je beter in beeld komen bij jouw doelgroep? Wil je meer omzet maken? Wil je jouw patiëntenbestand een boost geven? Na het inventariseren stellen wij onszelf de vraag hoe wij voor gerichte marketing voor jouw bedrijf kunnen zorgen. Als wij weten wat jouw wensen zijn, kunnen wij aan de slag. TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor ergotherapeuten.

Ergotherapie: een multidisciplinaire samenwerking

Ook bij het realiseren van jouw marketingwensen werken specialisten van verschillende disciplines samen. Dit zijn geen zorgdisciplines, maar marketingdisciplines. Is jouw doelgroep het beste te bereiken via social media? Werkt flyeren beter? Of ga je toch inzetten op emailmarketing? Vaak werkt een combinatie het beste. Dankzij de multidisciplinaire samenwerking van onze specialisten behaal je jouw doelstelling als praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in de marketing voor ergotherapeuten. Laat de marketing voor ergotherapeuten aan ons over, zodat je jouw aandacht kan besteden aan het verbeteren van de levenskwaliteit van jouw cliënten.

De zorg: een belangrijke sector

Veel aandoeningen aan het lichaam gaan vaak samen met andere klachten, zoals psychische klachten vanwege schaamte of angst voor de aandoening. Soms is fysiotherapie voor een lichamelijke beperking niet voldoende, en moet dit uitgebreid worden met ergotherapie. Deze situaties vragen om een samenwerking van verschillende zorgdisciplines. Huidtherapeuten werken samen met psychologen, fysiotherapeuten met ergotherapeuten. De ene zorg is een verlening van het andere. De samenwerking is nodig om de zorgbehoeften van de cliënt zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor ergotherapeuten

TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor ergotherapeuten. Wij werken volgens onze succesformule waarmee wij al vele praktijken door heel Nederland hebben geholpen. Mogen wij jou ook helpen?

Veelgestelde vragen over marketing voor ergotherapeuten

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake komen wij graag meer te weten over jou en laten wij je zien hoe wij je kunnen helpen.

2

Onderzoek

Vervolgens gaan wij onderzoeken welke strategie voor jouw praktijk het beste werkt.

3

Plan op maat

Dit resulteert in een plan op maat. Door dit plan te volgen, zorgen wij ervoor dat jouw praktijk op duurzame wijze zal groeien.

4

Start marketing

Daarna is het tijd om te starten met de marketing. Dit doen wij op professionele wijze, geheel conform jouw wensen.

5

Analyseren en optimaliseren

Op basis van de prestaties kunnen wij de marketingactiviteiten optimaliseren voor het hoogst haalbare resultaat.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor ergotherapeuten verzorgen, kunnen wij jou, de praktijkmanager en/of jouw team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw ergotherapiepraktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het patiëntenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw ergotherapiepraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een ergotherapiepraktijk niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie logo en huisstijl, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw ergotherapiepraktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor ergotherapeuten zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader