Banner

Marketing voor dierenartsen

Voor een unieke professionele uitstraling

Marketing voor jouw dierenartsenpraktijk

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Als praktijkhoudende dierenarts ben je dagelijks in de weer met het welzijn van allerlei (huis)dieren. Natuurlijk wil je het liefst zo veel mogelijk tijd steken in het helpen van deze dieren, zodat je zoveel mogelijk leed kunt verhelpen en voorkomen. Maar; deze dieren komen helaas niet vanzelf aanwandelen. Wij bieden je een oplossing. Wij ontzorgen je volledig op het gebied van (online) marketing, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over nieuwe aanwas en jij je volledig kunt richten op het helpen van jouw patiënten. De perfecte oplossing voor dierenartsen!

Wij kunnen je helpen

TopPraktijk is gespecialiseerd in marketing voor dierenartsen. Wij hebben diverse specialisten in huis die intensief met elkaar samenwerken om het beste resultaat te bereiken voor jouw praktijk. Of je nu een nieuwe praktijk gaat starten, een bestaande praktijk gaat overnemen of jouw praktijk wilt laten groeien; wij kunnen je helpen. Bel ons om een afspraak te maken. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden voor jouw praktijk zijn.

Kennismaken?

Hoe ziet marketing voor dierenartsen er uit?

Website laten maken voor dierenartsen praktijk

Heb je een dierenartsen praktijk en wil je beginnen met marketing? Het laten ontwikkelen van een conversie-gerichte website is een goede eerste stap. Jouw website is een belangrijk onderdeel van marketing voor dierenartsen, omdat dit voor veel van jouw klanten de eerste indruk is die zij van jouw praktijk krijgen. Door de website marketing-technisch doordacht in te richten, kunnen we de conversieratio verhogen. Je wilt immers het liefst zo veel mogelijk dieren helpen.

TopPraktijk kan een unieke website, volledig op maat, voor je realiseren. Onze designers kunnen jouw verhaal vertalen naar een prachtige website. Als we het design hebben vastgesteld, kunnen onze ontwikkelaars er een sterke en werkende website van maken. Wij werken met de nieuwste technieken en tegen marktconforme tarieven.

Adverteren op Google als dierenartsen praktijk

Het inrichten en uitzetten van Google Ads zorgt voor resultaat op de korte termijn. Adverteren binnen Google is een belangrijk onderdeel van de marketing voor dierenartsen. Hiermee zorg je dat je bovenaan terug komt in de zoekresultaten, als potentiële klanten op zoek gaan naar een dierenartsenpraktijk in de buurt. Om het uiterste uit jouw campagne te halen, is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. TopPraktijk is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes voor dierenartsen praktijken.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Marketing voor dierenartsen

Ben je dierenarts en overweeg je om marketing in te zetten, bijvoorbeeld om de naamsbekendheid van jouw praktijk te vergroten of om meer patiënten te werven? Dan ben je bij TopPraktijk aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk een stapje verder te helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over marketing voor dierenartsen

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Wij beginnen altijd met een intake om een beter beeld te krijgen van jouw praktijk.

2

Onderzoek

Hierop volgt een diepgaand onderzoek naar de markt en de kansen voor jouw praktijk.

3

Plan op maat

Op basis van de informatie die wij hebben verkregen, stellen wij een plan op maat op.

4

Start marketing

Wij richten alles op de juiste wijze in met als doel om jouw praktijk te laten groeien.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij maken alles meetbaar, houden alles in de gaten en optimaliseren waar mogelijk.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Drukwerk voor dierenartsen praktijk

Al doen we tegenwoordig het meeste online; ook offline wil je jouw klanten kunnen bereiken. TopPraktijk biedt volledige ontzorging op het gebied van drukwerk. Van ontwerp tot print met levering tot aan de deur. Wij ontwerpen op basis van jouw bestaande huisstijl, of realiseren een compleet vernieuwde huisstijl en houden deze direct als uitgangspunt aan.

Wij werken samen met verschillende partijen gevestigd in Nederland. Hierdoor leveren wij altijd topkwaliteit; tegen scherpe prijzen en met korte levertijden. Wij ontwerpen en printen onder andere: Folders, flyers, visitekaartjes, spandoeken, stickers, briefpapier, plaatmaterialen, stempelkaarten, notitieboeken, brochures, relatiegeschenken en veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Logo laten maken als dierenarts

Is het de hoogste tijd voor een (nieuw) professioneel vormgegeven bedrijfslogo? Een sterk logo representeert de waarden van jouw praktijk en jouzelf als ondernemer. TopPraktijk maakt sinds jaar en dag krachtige logo’s voor haar opdrachtgevers. Naast het vormgeven van jouw logo, kunnen we tevens een complete huisstijl voor jouw dierenartsen praktijk ontwikkelen. Wij zorgen dat deze huisstijl doorgevoerd wordt in al jouw uitingen: van folder tot website tot Facebook pagina.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over marketing voor dierenartsen zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader