Drukwerk voor tandartspraktijk

Drukwerk tandartspraktijk

Drukwerk van hoge kwaliteit, van visitekaartje tot roll-up banner

Drukwerk voor jouw tandartspraktijk

check Volledige ontzorging, van ontwerp tot print

check Bedenk het en wij bedrukken het!

check Scherpe tarieven dankzij samenwerking met grote drukkerij

Als praktijkhoudende ondernemer is het regelmatig nodig om drukwerk te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, visitekaartjes, notitieboekjes, bestickering/belettering, briefpapier of bijvoorbeeld enveloppen. Drukwerk tandartspraktijk is één van de specialisaties van TopPraktijk. Dankzij een samenwerking met één van de marktleiders op het gebied van drukwerk en print, kunnen wij hoge kwaliteit drukwerk snel leveren tegen zeer scherpe tarieven. Wij mochten voor vele praktijkhoudende ondernemers drukwerk verzorgen, altijd naar volle tevredenheid!

Onze drukwerkspecialisten helpen je graag verder

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk naar het volgende level te tillen. Wij hebben al honderden praktijken door heel Nederland mogen helpen met groeien door middel van zowel online als offline marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens die gesprek kunnen wij je alles vertellen over marketing voor huidtherapeuten.

Meer over print- en drukwerk
Mockup Afsprakenkaartjes Tandartspraktijk Leerdam

Klop gerust aan voor drukwerk tandartspraktijk

TopPraktijk is hét marketingbureau dat alles in huis heeft. Wij zijn uw one-stop-shop op het gebied van marketing en communicatie. Naast drukwerk verzorgen wij bijvoorbeeld websites, Google campagnes en huisstijldesign voor tandartsen door heel Nederland. Al veel praktijkhoudende ondernemers gingen u voor!

Hoewel een groot deel van uw marketing zich tegenwoordig online afspeelt, mag u ‘de offline wereld’ niet uit het oog verliezen. Juist in deze periode kunt u het verschil maken door slim gebruik te maken van drukwerk. Drukwerk tandartspraktijk is uitermate geschikt om uw patiënten een goede algehele indruk te geven van uw praktijk.

Denk bijvoorbeeld aan een visitekaartje dat u persoonlijk aan patiënten kunt overhandigen, of een stoepbord waarmee u uw praktijk extra in de spotlight kunt zetten. Toppraktijk helpt en adviseert u graag bij het inzetten van drukwerk op creatieve wijze.

Visitekaartjes

Briefpapier

Vlaggen en banners

Freesvormen

Print en signing

Borden en platen

Folders en brochures

Enveloppen

Jouw drukwerkspecialist

Tom

Tom

Grafisch vormgever
Front-end developer

Hoe we drukwerk inzetten

Ben je benieuwd hoe het traject eruit ziet bij de verzorging van drukwerk? Wij leggen het je graag uit. Drukwerk tandartspraktijk van A tot Z!

Veel gestelde vragen over drukwerk tandartspraktijk

Wat houdt drukwerk in?

Drukwerk is een verzamelnaam voor alles wat gedrukt of geprint wordt. Er zijn vele verschillende soorten drukwerk, met daarachter verschillende technieken. TopPraktijk levert drukwerk in alle soorten en maten.

Wat is de levertijd van drukwerk?

De levertijd van drukwerk is sterk afhankelijk van het type en de oplage. Doordat Toppraktijk samenwerkt met een gerenommeerde drukkerij kunnen wij in veel gevallen al binnen 5 werkdagen leveren.

Wat kost drukwerk?

De prijzen van drukwerk zijn enorm verschillend en daardoor niet zo te benoemen. Toppraktijk biedt zowel ontwerp als print aan tegen zeer scherpe prijzen.

Wat moet ik aanleveren?

Heeft u al een ontwerp liggen voor uw drukwerk? Dan is dat het enige wat u bij ons hoeft aan te leveren. Heeft u nog geen ontwerp? Wij helpen u graag. Samen bespreken we uw wensen, deze zetten wij vervolgens om naar een passend ontwerp.

Consult plannen
1

Telefonische oriëntatie

Wat voor drukwerk zoek je? Hebben we wellicht nog creatieve ideeën? Dit bespreken we telefonisch of op locatie.

2

Je ontvangt een prijsopgave

Vrijblijvend, voor zowel het ontwerpen als het drukken zelf. Uiteraard in de gewenste oplage!

3

Eerste ontwerp + correctie

Wij maken de eerste designs. Heb je feedback? Wij voeren de gewenste correcties uit.

4

Naar de drukker

Blij met de designs? De bestanden gaan naar de drukker.

5

Ding dong..

Voor je het weet staan de bezorgers voor de deur met jouw bestelde drukwerk tandartspraktijk!

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten

Dit is misschien ook interessant voor jou...

Nog geen huisstijl en/of logo?

Om uw drukwerk aan te laten sluiten op uw praktijk is het belangrijk een huisstijl vast te stellen. Hiermee kunt u niet alleen uw drukwerk, maar ook uw online uitingen zoals website en social-media kanalen een consistente ‘smoel’ geven. Toppraktijk is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van een huisstijl die perfect past bij uw doelgroep. Ook het ontwerpen van een professioneel logo is onderdeel van ons dienstenpakket.

Onze specialist helpt je graag

Onze specialist op het gebied van drukwerk geeft u graag antwoord op al uw vragen. Wij hebben voor vele praktijken drukwerk mogen verzorgen en kunnen u zodoende inspireren met creatieve ideeën en slimme oplossingen. Neem vandaag nog contact op om vrijblijvend te sparren, dit kan zowel telefonisch als via Zoom of Teams. Bent u nog niet overtuigd over de noodzaak van drukwerk? Wij tonen u graag vrijblijvend de mogelijkheden.

check Wij denken graag met je mee

check Scherp geprijsd en snel geleverd

check Bijna alles is mogelijk!

Dit is wat anderen over drukwerk tandartspraktijk zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een consult inplannen met één van onze experts?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het consult kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

Consult plannen

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 41 reviews
js_loader