Drukwerk tandartspraktijk

van design tot print

Drukwerk nodig voor uw tandartspraktijk?

Drukwerk voor praktijkhouders

Als praktijkhoudende ondernemer is het regelmatig nodig om drukwerk te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, visitekaartjes, notitieboekjes, bestickering/belettering, briefpapier of bijvoorbeeld enveloppen. Drukwerk tandartspraktijk is één van de specialisaties van TopPraktijk. Dankzij een samenwerking met één van de marktleiders op het gebied van drukwerk en print, kunnen wij hoge kwaliteit drukwerk snel leveren tegen zeer scherpe tarieven. Wij mochten voor vele praktijkhoudende ondernemers drukwerk verzorgen, altijd naar volle tevredenheid!

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Drukwerk tandartspraktijk

Dé one-stop-shop voor praktijkhoudende ondernemers

TopPraktijk is hét marketingbureau dat alles in huis heeft. Wij zijn uw one-stop-shop op het gebied van marketing en communicatie. Naast drukwerk verzorgen wij bijvoorbeeld websites, Google campagnes en huisstijldesign voor tandartsen door heel Nederland. Al veel praktijkhoudende ondernemers gingen u voor!

Maak het verschil met drukwerk

Hoewel een groot deel van uw marketing zich tegenwoordig online afspeelt, mag u ‘de offline wereld’ niet uit het oog verliezen. Juist in deze periode kunt u het verschil maken door slim gebruik te maken van drukwerk. Drukwerk tandartspraktijk is uitermate geschikt om uw patiënten een goede algehele indruk te geven van uw praktijk.

Denk bijvoorbeeld aan een visitekaartje dat u persoonlijk aan patiënten kunt overhandigen, of een stoepbord waarmee u uw praktijk extra in de spotlight kunt zetten. Toppraktijk helpt en adviseert u graag bij het inzetten van drukwerk op creatieve wijze.

Marketing voor tandartsen

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Flyers en folders

Van 50 tot 100.000 stuks, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Visitekaartjes

Van 50 tot 100.000 stuks, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Notitieboekjes

Van 15 tot 1.000 stuks, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Posters

Van A4 tot B1, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Flyers en Naambord XL

Staand of hangend, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Naambadges

Voor het hele team, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Briefpapier

Van 50 tot 10.000 stuks, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

Stoepborden

Hoge kwaliteit, snel geleverd en indien gewenst inclusief ontwerp.

..en veel meer

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden - die zijn eindeloos!

Veel gestelde vragen over drukwerk

Drukwerk is een verzamelnaam voor alles wat gedrukt of geprint wordt. Er zijn vele verschillende soorten drukwerk, met daarachter verschillende technieken. TopPraktijk levert drukwerk in alle soorten en maten.

De levertijd van drukwerk is sterk afhankelijk van het type en de oplage. Doordat Toppraktijk samenwerkt met een gerenommeerde drukkerij kunnen wij in veel gevallen al binnen 5 werkdagen leveren.

De prijzen van drukwerk zijn enorm verschillend en daardoor niet zo te benoemen. Toppraktijk biedt zowel ontwerp als print aan tegen zeer scherpe prijzen.

Heeft u al een ontwerp liggen voor uw drukwerk? Dan is dat het enige wat u bij ons hoeft aan te leveren. Heeft u nog geen ontwerp? Wij helpen u graag. Samen bespreken we uw wensen, deze zetten wij vervolgens om naar een passend ontwerp.

Nog geen huisstijl en/of logo?

Om uw drukwerk aan te laten sluiten op uw praktijk is het belangrijk een huisstijl vast te stellen. Hiermee kunt u niet alleen uw drukwerk, maar ook uw online uitingen zoals website en social-media kanalen een consistente ‘smoel’ geven. Toppraktijk is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van een huisstijl die perfect past bij uw doelgroep. Ook het ontwerpen van een professioneel logo is onderdeel van ons dienstenpakket.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Onze drukwerk-specialist helpt u graag

Onze specialist op het gebied van drukwerk geeft u graag antwoord op al uw vragen. Wij hebben voor vele praktijken drukwerk mogen verzorgen en kunnen u zodoende inspireren met creatieve ideeën en slimme oplossingen. Neem vandaag nog contact op om vrijblijvend te sparren, dit kan zowel telefonisch als via Zoom of Teams. Bent u nog niet overtuigd over de noodzaak van drukwerk? Wij tonen u graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Geef een antwoord