Dental marketing

Dental marketing

Voor de beste online resultaten

Wij zijn gespecialiseerd in dental marketing

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Dental Marketing is de Engelse verzamelterm voor alles wat te maken heeft met marketing voor de tandheelkundige branche. Heb je een tandheelkundige praktijk? Dan kan het verstandig zijn om jouw dental marketing te laten verzorgen door TopPraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in dental marketing voor praktijken. Als tandarts ben je natuurlijk een medisch specialist, maar je bent ook een ondernemer. Jouw praktijk is daarom, naast het helpen van cliënten, ook gericht op het maken van winst. Om een hogere winst te behalen, heb je o.a. meer cliënten nodig. Bij TopPraktijk kunnen wij je helpen om nieuwe cliënten binnen te halen doormiddel van dental marketing. Dit doen wij door de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en door je te helpen met de reputatie van jouw praktijk hoog te houden.

Kennismaken?

Wat kun je verwachten bij Dental Marketing door TopPraktijk?

TopPraktijk is volledig gespecialiseerd in dental marketing voor tandheelkundige praktijken. Zo kunnen wij iedere tandarts helpen met het behalen van marketingdoeleinden. Als tandarts kun je veelal gebruik maken van dezelfde marketingtechnieken als andere ondernemers. Het is echter wel zo handig als je voor een marketingbureau kiest met voldoende kennis van de tandheelkundige branche. Bij TopPraktijk helpen we je doormiddel van een aanpak op maat. Wij hebben al veel tandheelkundige praktijken geholpen (zie reviews) en onze ervaring komt bij jouw praktijk weer goed van pas.

Dental Marketing voor praktijken, volledig op maat

Om de naamsbekendheid van jouw praktijk te vergroten gebruiken we verschillende technieken van dental marketing. Welke technieken we gebruiken en hoe we deze toepassen, is afhankelijk van jouw specifieke wensen, de locatie van jouw praktijk en bijvoorbeeld de concurrentie. Dental Marketing technieken die we bij TopPraktijk beheersen zijn onder andere SEO (Search Engine Optimization) en Google Ads (voorheen Adwords), SEA (Search Engine Advertising). Doormiddel van deze technieken zorgen wij ervoor dat je goed gevonden wordt in populaire zoekmachines, met name Google. Andere technieken waar wij veel ervaring mee hebben zijn social media marketing en e-mail marketing. E-mail marketing bestaat al een flinke tijd, maar is nog steeds zeer effectief, zolang het op de juiste manier wordt toegepast. Social media en dan met name Facebook en Instagram is bijzonder populair onder consumenten en dus ook voor jouw doelgroep, ideaal voor een tandartspraktijk die zowel nieuwe als bestaande cliënten wilt bereiken.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Dental marketing

TopPraktijk is gespecialiseerd in dental marketing voor praktijkhoudende ondernemers. Wij vertellen je graag hoe wij precies te werk gaan en wat je van ons kunt verwacht als je ervoor kiest om met ons samen te werken. Heb je een vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet. Je mag ons altijd bellen als je meer informatie wilt verkrijgen.

Veelgestelde vragen over dental marketing

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

De intake is ervoor bedoeld om meer informatie te verkrijgen over jouw praktijk en doelstellingen.

2

Onderzoek

Wij doen altijd onderzoek voordat wij aan de slag gaan, o.a. naar de doelgroep en concurrentie.

3

Plan op maat

Iedere praktijk is uniek en heeft een uniek plan nodig. Daarom leveren wij altijd maatwerk.

4

Start marketing

Wij richten alles op de juiste manier in en gaan van start met de marketingactiviteiten.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij monitoren alles dagelijks en blijven constant verbeteren voor het hoogste rendement.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Passende identiteit is de basis van Dental Marketing

De manier waarop een bedrijf zich presenteert, zal invloed hebben op het succes. Ook een tandartspraktijk moet op een aantrekkelijke en professionele manier gepresenteerd worden. Dit doe je onder andere door een goed logo en een mooie huisstijl te creëren. Dit is een taak die je ook aan ons over kunt laten. Met onze ruime ervaring met dental marketing voor praktijken, weten wij als de beste hoe we een aantrekkelijke identiteit voor jouw praktijk creëren. Bij jouw identiteit horen naast een huisstijl en een logo ook een professionele website, drukwerk, foto’s en eventueel raambelettering en video’s. Ook deze zaken kunnen wij allemaal voor je verzorgen, zodat jouw praktijk op een uitstekende manier gepresenteerd wordt.

Ondersteuning op de lange termijn

Wij kunnen je ook op de lange termijn ondersteunen, hoe reageer je bijvoorbeeld op reacties die binnen komen op jouw social media kanalen en hoe zorg je ervoor dat de reputatie van jouw praktijk goed blijft. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het onderhouden van goed klantcontact. We kunnen jouw social media kanalen beheren en de ervaringen van jouw cliënten bijhouden. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw praktijk het juiste imago behoudt. Ben je benieuwd wat TopPraktijk voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over dental marketing zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader