Dental Marketing

 

 

Dental Marketing

Dental Marketing

Dental Marketing is de Engelse verzamelterm voor alles wat te maken heeft met marketing voor de tandheelkundige branche. Heeft u een tandheelkundige praktijk? Dan kan het verstandig zijn om uw dental marketing te laten verzorgen door TopPraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in dental marketing voor praktijken. Als tandarts bent u natuurlijk een medisch specialist, maar u bent ook een ondernemer. Uw praktijk is daarom, naast het helpen van cliënten, ook gericht op het maken van winst. Om een hogere winst te behalen, heeft u o.a meer cliënten nodig. Bij TopPraktijk kunnen wij u helpen om nieuwe cliënten binnen te halen doormiddel van dental marketing. Dit doen wij door de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en door u te helpen met de reputatie van uw praktijk hoog te houden.

Dental Marketing

Wat kunt u verwachten bij Dental Marketing door TopPraktijk?

TopPraktijk is volledig gespecialiseerd in dental marketing voor tandheelkundige praktijken. Zo kunnen wij iedere tandarts helpen met het behalen van marketingdoeleinden. Als tandarts kunt u veelal gebruik maken van dezelfde marketingtechnieken als andere ondernemers. Het is echter wel zo handig als u voor een marketingbureau kiest met voldoende kennis van de tandheelkundige branche. Bij TopPraktijk helpen we u doormiddel van een aanpak op maat. Wij hebben al veel tandheelkundige praktijken geholpen (zie reviews) en onze ervaring komt bij uw praktijk weer goed van pas.

Dental Marketing voor praktijken, volledig op maat

Om de naamsbekendheid van uw praktijk te vergroten gebruiken we verschillende technieken van dental marketing. Welke technieken we gebruiken en hoe we deze toepassen, is afhankelijk van uw specifieke wensen, de locatie van uw praktijk en bijvoorbeeld de concurrentie. Dental Marketing technieken die we bij TopPraktijk beheersen zijn onder andere SEO (Search Engine Optimization) en Google Ads (voorheen Adwords), SEA (Search Engine Advertising). Doormiddel van deze technieken zorgen wij ervoor dat u goed gevonden wordt in populaire zoekmachines, met name Google. Andere technieken waar wij veel ervaring mee hebben zijn social media marketing en e-mail marketing. E-mail marketing bestaat al een flinke tijd, maar is nog steeds zeer effectief, zolang het op de juiste manier wordt toegepast. Social media en dan met name Facebook en Instagram is bijzonder populair onder consumenten en dus ook voor uw doelgroep, ideaal voor een  tandartspraktijk die zowel nieuwe als bestaande cliënten wilt bereiken.

Dental Marketing
Dental Marketing

Professioneel Ontwerp

Dental Marketing

Functionele Websites

Dental Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Dental Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
Dental Marketing

Passende identiteit is de basis van Dental Marketing

De manier waarop een bedrijf zich presenteert, zal invloed hebben op het succes. Ook een tandartspraktijk moet op een aantrekkelijke en professionele manier gepresenteerd worden. Dit doet u onder andere door een goed logo en een mooie huisstijl te creëren. Dit is een taak die u ook aan ons over kunt laten. Met onze ruime ervaring met dental marketing voor praktijken, weten wij als de beste hoe we een aantrekkelijke identiteit voor uw praktijk creëren. Bij uw identiteit horen naast een huisstijl en een logo ook een professionele website, drukwerk, foto’s en eventueel raambelettering en video’s. Ook deze zaken kunnen wij allemaal voor u verzorgen, zodat uw praktijk op een uitstekende manier gepresenteerd wordt.

Ondersteuning op de lange termijn

Wij kunnen u ook op de lange termijn ondersteunen, hoe reageert u bijvoorbeeld op reacties die binnen komen op uw social media kanalen en hoe zorgt u ervoor dat de reputatie van uw praktijk goed blijft. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het onderhouden van goed klantcontact. We kunnen uw social media kanalen beheren en de ervaringen van uw cliënten bijhouden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw praktijk het juiste imago behoudt. Bent u benieuwd wat TopPraktijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dental Marketing

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Dental Marketing

Identiteit & Presentatie

voor een unieke professionele uitstraling

Dental Marketing

Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Dental Marketing voor uw onderneming?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!