Cliëntenwerving voor Psychologen

voor een unieke professionele uitstraling

Uw psychologenpraktijk op de kaart zetten d.m.v. sterke marketing?

Marketing voor psychologen

Bij TopPraktijk bieden we cliëntenwerving voor Psychologen aan. Als u een praktijk heeft, dan wilt u voornamelijk zorg bieden. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal uw klantenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten bij welke Psycholoog ze het beste terecht kunnen. Doormiddel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

Website op maat

Vindbaarheid in Google

Andere diensten

Hoe ziet cliëntenwerving voor Psychologen eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op online marketing voor Psychologen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De cliëntenwerving voor Psychologen ziet er niet per se heel anders uit dan de wervingen voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor Psychologen, weten we exact hoe we het klantenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

Online cliëntenwerving voor iedere Psycholoog op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Daarnaast werken we ook met social media marketing en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als Psycholoog kunt u hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële cliënt ook daadwerkelijk tot conversie overgaat.

Clientenwerving voor psychologen

Starten, overnemen of groeien?

Wij zijn dé one-stop-shop in elke fase van uw praktijk

Of u nu een praktijk gaat starten, overnemen of het bestaande patiëntenbestand van uw praktijk wilt laten groeien, wij zijn van toegevoegde waarde. Al vele praktijken gingen u voor. Doe vandaag nog de Gratis Praktijkscan en ontdek verborgen mogelijkheden.

Use case van een tandartsenpraktijk

The Smile Gallery

“Wij zijn nu twee jaar klant bij Top-praktijk en onze ervaring is geweldig. Ze ontwierpen een prachtige website voor onze tandheelkundige kliniek en hebben onze online marketing op een zeer efficiënte manier ingericht. Dit levert ons veel nieuwe klanten op. Wij zijn zeer tevreden opdrachtgevers van TopPraktijk.”

0
Extra bezoekers op de website
0 %
Stijging in vindbaarheid
0
Gemiddelde kosten per 'sale'
~ 0
Extra inschrijvingen per maand

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de online marketing voor Psychologen verzorgen, wordt er meestal gekozen voor een langdurige ondersteuning. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zult u cliënten de optimale beleving moeten geven. Wij ondersteunen u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw cliëntervaringen monitoren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u en uw praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het klantenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande klanten tevreden te houden.

De identiteit van uw Psychologenpraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor Psychologenpraktijken niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie huisstijl en een logo, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een webdesign en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat de praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Ons werk

Benieuwd naar wat wij maken? Bekijk ons werk in ons portfolio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.

Geef een antwoord