Cliëntenwerving voor Psychologen

Cliëntenwerving voor Psychologen

Voor een unieke professionele uitstraling

Cliëntenwerving voor Psychologen

check Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap

check Vergroot de naamsbekendheid van jouw praktijk

check Breid jouw klantenbestand op duurzame wijze uit

Bij TopPraktijk bieden we cliëntenwerving voor Psychologen aan. Als je een praktijk hebt, dan wil je voornamelijk zorg bieden. Naast dit ben je echter ook een ondernemer en je wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal jouw klantenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk jou bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit jouw regio weten bij welke Psycholoog ze het beste terecht kunnen. Doormiddel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor jouw praktijk te kiezen.

Wij willen je écht helpen

Het team van TopPraktijk is intrinsiek gemotiveerd en wil je écht graag helpen. Als je voor TopPraktijk kiest, dan kies je voor een betrouwbare en transparante partij die zich dagelijks inzet voor het beste resultaat voor jouw praktijk. Dit doen wij door onze passie en inzet te combineren met onze kennis en ervaring. Hiermee hebben wij al honderden praktijken op de kaart gezet. Ben jij de volgende praktijk die wij mogen helpen?

Kennismaken?

Hoe ziet cliëntenwerving voor psychologen er uit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op online marketing voor Psychologen. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor jou behalen. De cliëntenwerving voor Psychologen ziet er niet per se heel anders uit dan de wervingen voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we je echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor Psychologen, weten we exact hoe we het klantenbestand van jouw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we jouw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

Online cliëntenwerving voor iedere Psycholoog op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Met deze technieken zorgen we ervoor dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Daarnaast werken we ook met social media marketing en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als Psycholoog kun je hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële cliënt ook daadwerkelijk tot conversie overgaat.

Jouw marketingspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Cliëntenwerving voor Psychologen

Als Psycholoog wil je natuurlijk zoveel mogelijk cliënten kunnen helpen. Maar deze cliënten komen niet aanwaaien. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn voor de mensen binnen jouw regio die op zoek zijn naar een Psycholoog. Wij kunnen je hier als geen ander bij helpen. TopPraktijk is namelijk gespecialiseerd in cliëntenwerving voor Psychologen.

Veelgestelde vragen over cliëntenwerving voor Psychologen.

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Kennismaken?
1

Intake

Tijdens de intake bespreken wij jouw doelen en vertellen wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

2

Onderzoek

Wij starten een onderzoek om de kansen in de markt te ontdekken waar wij op kunnen inspelen.

3

Plan op maat

Op basis hiervan stellen wij een plan op maat op, waarbij wij rekening houden met jouw wensen.

4

Start marketing

Aan de hand van dit plan gaan wij gericht aan de slag met de marketingactiviteiten voor jouw praktijk.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij houden in de gaten of de inspanningen tot de gewenste resultaten leiden en blijven optimaliseren.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten voor jouw praktijk

Bekijk hier welke diensten mogelijk nog meer interessant kunnen zijn voor jouw praktijk.

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de online marketing voor Psychologen verzorgen, wordt er meestal gekozen voor een langdurige ondersteuning. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zul je cliënten de optimale beleving moeten geven. Wij ondersteunen je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door je te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw social media kanalen modereren of jouw cliëntervaringen monitoren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou en jouw praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe wij het klantenbestand van jouw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om jouw bestaande klanten tevreden te houden.

De identiteit van jouw Psychologenpraktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor Psychologenpraktijken niet anders. Denk bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van jouw praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van jouw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie huisstijl en een logo, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een webdesign en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met jou voor dat de praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

check Advies van echte experts

check Resultaatgericht en effectief

check Een duurzame groei

Dit is wat anderen over cliëntenwerving voor Psychologen zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je kennismaken met onze specialisten?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het gesprek kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
js_loader