Marketingstrategie

Gericht marketing inzetten om meer patiënten te werven

Marketingstrategie voor uw praktijk

Iedere praktijk is uniek. Dit betekent dat iedere praktijk een unieke marketingstrategie nodig heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Samen met u gaan wij kijken hoe wij uw praktijk kunnen laten groeien. Hierbij stellen wij een marketingplan op maat voor u op. Wij vinden het belangrijk dat u uw doelen behaalt en uw praktijk erop vooruit gaat. Wij zetten alles op alles om dit te realiseren en onze samenwerking tot een succes te maken.

Volledige inzet, regelmatige terugkoppeling en persoonlijk contact is wat u van TopPraktijk mag verwachten. Wij streven naar een persoonlijke relatie met zakelijke doelen. En dit met het doel om uw praktijk te laten groeien. Dit is waar wij enthousiast van worden en wat ons drijft om iedere dag weer met veel plezier aan de slag te gaan.

Of u nu een nieuwe praktijk gaat starten, een bestaande praktijk gaat overnemen of de ambitie heeft om uw praktijk te laten groeien: wij staan voor u klaar. TopPraktijk is dé marketingpartner voor praktijkhoudende ondernemers. Hoe kunnen wij uw praktijk helpen? Neem contact op met Karim voor een vrijblijvend gesprek. Ook bent u van harte welkom om eens langs te komen bij ons op kantoor.

Karim (marketingstrategie & offline marketing)

Marketingspecialist Karim

Meer patiënten werven met de juiste marketingstrategie

Wij kunnen u helpen door samen met u te bepalen hoe wij marketing het beste kunnen inzetten om uw praktijk te laten groeien. Of u nu nieuw op de markt bent of klaar bent voor een volgende stap: u wilt zoveel mogelijk patiënten kunnen helpen en een zo hoog mogelijke omzet maken. Door gericht aan de slag te gaan met marketing, kunt u meer patiënten werven en uw omzet laten stijgen. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem telefonisch contact met ons op en wij leggen het u graag uit.

Offline marketing

Er zijn twee vormen van marketing: online marketing en offline marketing. Gaat u een nieuwe praktijk starten? Dan wilt u dat mensen weten waar uw praktijk is gevestigd. U wilt zichtbaar zijn in de directe omgeving van uw praktijk. Dit kunt u bereiken door bijvoorbeeld een flyer te maken en te verspreiden in de buurt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gevel en ramen te beletteren, zodat u meer opvalt ten opzichte van andere bedrijven die in de omgeving van uw praktijk zijn gevestigd. Dit zijn allemaal vormen van offline marketing die onderdeel kunnen uitmaken van uw marketingstrategie. Samen met u bepalen wij wat het beste bij uw persoonlijke situatie past. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Online marketing

Bestaat uw praktijk al een tijdje en wilt u uw patiëntenbestand uitbreiden? Dan zou u bijvoorbeeld kunnen adverteren op Google. Google is de grootste zoekmachine op het internet. Dagelijks zoeken honderden mensen uit uw doelgroep naar wat uw praktijk aanbiedt. Hoe mooi zou het zijn als u op die momenten bij die mensen in beeld komt met uw praktijk? Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een professionele Google Ads campagne, zodat u meer leads zult genereren en uw patiëntenbestand zal uitbreiden. Verder kunt u ervoor kiezen om te gaan adverteren op social media. Hier hebben wij ook ervaring mee en kunnen wij u bij helpen. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust voor meer informatie.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.