Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Resultaatgericht en effectief

Wilt u een specifiek deel van uw doelgroep bereiken met een speciaal op hen afgestemd aanbod? Marketing begint bij TopPraktijk met een inventarisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Deze vormen de basis van alle strategische marketingkeuzes en resultaatgerichte marketingacties (voor resultaten: bekijk de video referenties van onze klanten). Dezelfde resultaatgerichte benadering passen wij toe bij het selecteren van de marketingkanalen om uw doelgroepen te bereiken. Dit doen wij online via uw website en social media, maar ook offline, bijvoorbeeld in de vorm van direct marketing drukwerk. Het gaat dus om marketing op maat die een direct positief effect heeft op uw bedrijfsresultaten.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Online marketing

TopPraktijk bouwt aan uw online presentatie en bewaakt uw reputatie, van een nieuwe of vernieuwde website tot de vorm en inhoud van uw zakelijke social media kanalen. U bent verzekerd van de beste zoekmachine resultaten en een professionele uitstraling in woord en beeld. Onze gebruiksvriendelijke content management systemen en een toegankelijke technische ondersteuning maken dat u zich volledig op de groeiende stroom cliënten in uw praktijk kunt concentreren.

Offline marketing

Het succesgeheim van onze klanten: een afgewogen mix van online en offline marketingcommunicatie. TopPraktijk bereikt uw potentiële klanten waar zij feitelijk zijn, binnen de regionale invloedssfeer van uw praktijk. Met brochures, flyers en advertenties in huis aan huisbladen, vergroten wij de bekendheid van uw praktijk in uw regio.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.