Praktijk marketing

voor een unieke professionele uitstraling

Marketing Voor de PRAKTIJK

Marketing voor praktijken

Bij TopPraktijk bieden we online marketing voor praktijken aan. Als u een praktijk heeft, dan wilt u voornamelijk zorg bieden. Naast dit bent u echter ook een ondernemer en u wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal uw klantenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk u bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio weten bij welke praktijk ze het beste terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor uw praktijk te kiezen.

marketing praktijk

Hoe ziet online marketing voor praktijken eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op online marketing voor praktijken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor u behalen. De online marketing voor praktijken ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we u echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor praktijken , weten we exact hoe we het klantenbestand van uw praktijk snel uit kunnen breiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we uw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen. 

Online marketing voor praktijken op maat

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Met deze technieken zorgen we ervoor dat uw website gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Daarnaast werken we ook met social media marketing en e-mail marketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als praktijkhouder kunt u hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële cliënt ook daadwerkelijk tot conversie overgaat.

marketing praktijk
Praktijk Marketing

Professioneel Ontwerp

Praktijk Marketing

Functionele Websites

Praktijk Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Praktijk Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Testimonials

Wat zeggen onze clienten?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?
marketing praktijk

De identiteit van uw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, dit is voor een praktijk niet anders. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de huisstijl en het logo van uw praktijk. Heeft u het gevoel dat de stijl van uw praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we u helpen met het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooie huisstijl en een logo, kunnen wij u ook helpen bij het maken van een webdesign en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Wij zorgen er samen met u voor dat de praktijk op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt.

Een langdurige ondersteuning

Als wij de online marketing voor praktijken verzorgen, wordt er meestal gekozen voor een langdurige ondersteuning. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zal u cliënten de optimale beleving moeten geven. Wij ondersteunen u, zodat u een goede reputatie behoudt. Dit doen wij onder andere door u te adviseren, maar ook kunnen wij bepaalde taken bij u uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw social media kanalen modereren of uw cliëntervaringen monitoren.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw praktijk kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met u bepalen hoe wij het klantenbestand van uw praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw bestaande klanten tevreden te houden.

marketing praktijk

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Website laten maken

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning

volledige aandacht voor uw cliënten

Praktijk marketing voor uw onderneming?

Terug gebeld worden?

Wilt u gebeld worden voor meer informatie, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken? Vul onderstaand formulier in en kies het moment waarop u graag teruggebeld wilt worden!