Marketing voor huidtherapeuten

Marketing praktijk

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Marketing voor jouw praktijk

check Slimme en efficiënte marketing voor praktijken

check Bereik potentiële patiënten en vergroot het patiëntenbestand

check Wij hebben ervaring met 100+ praktijken

Bij TopPraktijk bieden we online marketing voor praktijken aan. Als je een praktijk hebt, dan wil je voornamelijk zorg bieden. Naast dit ben je echter ook een ondernemer en je wilt dus een zo hoog mogelijke winst. Om dit te realiseren, zal jouw klantenbestand continu uitgebreid moeten worden. Dit is waar wij van TopPraktijk je bij kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat mensen uit jouw regio weten bij welke praktijk ze het beste terecht kunnen. Door middel van een goede marketingcampagne zijn mensen eerder geneigd om voor jouw praktijk te kiezen.

Maak kennis met ons team van specialisten

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw praktijk naar het volgende level te tillen. Wij hebben al honderden praktijken door heel Nederland mogen helpen met groeien door middel van zowel online als offline marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kunnen wij je alles vertellen over marketing voor huidtherapeuten.

Consult plannen

Hoe ziet marketing voor praktijken eruit?

Bij TopPraktijk richten we ons volledig op online marketing voor praktijken. Hierdoor kunnen we de beste resultaten voor je behalen. De online marketing voor praktijken ziet er niet per se heel anders uit dan de marketing voor andere ondernemers. Bij TopPraktijk willen we je echter maatwerk kunnen bieden. Door onze ervaring met marketing voor praktijken, weten we precies hoe we het klantenbestand van jouw praktijk snel kunnen uitbreiden. Uiteraard bedenken we altijd weer een aanpak op maat, zodat we jouw doelstellingen zo snel mogelijk kunnen behalen.

Bij TopPraktijk kennen we veel verschillende marketingtechnieken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Met deze technieken zorgen we ervoor dat jouw website gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Daarnaast werken we ook met social media marketing en e-mailmarketing. Social media is tegenwoordig zeer belangrijk en ook als praktijkhouder kun je hiervan profiteren. Bij TopPraktijk weten we ook als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat een potentiële cliënt ook daadwerkelijk tot conversie overgaat.

Jouw praktijkspecialist

Karim

Karim

Top Praktijk Specialist
Founder

Resultaten bij marketing praktijk

TopPraktijk staat bekend om haar transparantie. Kijk in onderstaande grafiek mee naar de resultaten voor een tandartspraktijk in Amsterdam Oost.

The Smile Gallery

Use case, Tandartspraktijk

The Smile Gallery

Resultaten in 2021

arrow_drop_up 271% groei van patiëntenbestand

arrow_drop_up 1.016 conversies via de website

arrow_drop_down 74% daling van cost per conversie

arrow_drop_up 181% stijging in omzet

Bekijk details van deze use case

Use case, Fysiopraktijk

Tandarts Kattenbroek

Resultaten in 2021

arrow_drop_up 193% groei in uitgevoerde behandelingen

arrow_drop_up 411 conversies via de website

arrow_drop_up 5 nieuw opgezette campagnes

arrow_drop_down 0% stijging in marketingkosten

Bekijk details van deze use case

Marketing voor praktijken

Ben je benieuwd hoe het marketingtraject eruit ziet? Wij laten het je graag zien. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over marketing voor praktijken.

Veel gestelde vragen over marketing voor praktijken

Wat is marketing?

Marketing is het verspreiden van een aantrekkelijke boodschap via diverse kanalen waarop jouw doelgroep actief is, met als doel om hen te laten converteren. Een conversie is handeling waarvan je hoopt dat men deze verricht. Denk hierbij aan het maken van een afspraak via de website.

Wat kan marketing betekenen voor mijn praktijk?

Als je marketing inzet voor jouw praktijk, dan kan dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een uitgebreider klantenbestand en een hogere omzet. Marketing is een investering waar je in een later stadium de vruchten van kan plukken.

Wat is het verschil tussen offline en online marketing?

Communicatiemiddelen die niet digitaal zijn, vallen onder offline marketing. Hierbij kun je denken aan flyers en folders. Voorbeelden van online marketing zijn SEA en SEO. Bij TopPraktijk kun je voor zowel offline als online marketing terecht.

Kost marketing veel geld?

Je hebt zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan marketing. Sommige mensen vinden het een grote investering, maar als er wordt gekeken naar de Return On Investment (ROI), dan zul je zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wat levert marketing mij op?

Marketing kan je direct of indirect nieuwe klanten opleveren. En nieuwe klanten betekent een hogere omzet. Oftewel, de kosten die je maakt worden uiteindelijk weer terugverdiend en na verloop van tijd houd je hier zelfs winst aan over.

Consult plannen
1

Intake

Wij beginnen altijd met een intake. Tijdens de intake brengen wij jouw doelen in kaart.

2

Onderzoek

Op basis van de informatie die wij hebben verkregen, starten wij een diepgaand onderzoek.

3

Plan op maat

Iedere praktijk is anders en heeft dan ook een plan op maat nodig. Dit realiseren wij voor je.

4

Start marketing

Als er akkoord is gegeven op het voorstel, gaan wij aan de slag met de marketing.

5

Analyseren en optimaliseren

Wij houden de resultaten nauwlettend in de gaten en sturen bij voor het beste resultaat.

Starten

Starten

Ga je een praktijk starten? Wij kunnen je helpen.

Overnemen

Overnemen

Ga je een praktijk overnemen? Wij kunnen je helpen.

Groeien

Groeien

Wil je jouw praktijk laten groeien? Wij kunnen je helpen.

Relevante diensten

Dit is misschien ook interessant voor jou...

Ontzorgende ondersteuning

Als wij de marketing voor praktijken verzorgen, kunnen wij je, de praktijkmanager en/of je team ondersteunen en/of trainen om het maximale rendement uit de marketinginspanning te realiseren. Om een goede reputatie te krijgen en te behouden, zul je cliënten de optimale beleving moeten geven. TopPraktijk ondersteunt je, zodat je een goede reputatie behoudt. Dit doen we onder andere door je te adviseren, maar we kunnen ook bepaalde taken bij je uit handen nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld je social media kanalen modereren of je patiëntervaringen monitoren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en je praktijk kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bepalen hoe we het patiëntenbestand van je praktijk kunnen uitbreiden. Uiteraard kunnen we je ook helpen om je bestaande patiënten tevreden te houden.

De identiteit van jouw praktijk

Elk bedrijf heeft een goede identiteit nodig, en dat geldt ook voor een praktijk. Denk bijvoorbeeld aan de huisstijl en het logo van je praktijk. Heb je het gevoel dat de stijl van je praktijk niet aantrekkelijk genoeg is? Dan kunnen we je helpen bij het creëren van een nieuwe, overtuigende identiteit. Naast het creëren van een mooi logo en huisstijl, kunnen wij je ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een professionele website en het verzorgen van drukwerk, raambelettering, foto’s en video’s. Samen met jou zorgen we ervoor dat je praktijk op een goede en professionele manier wordt gepresenteerd.

check Efficiënte inzet diverse doeleinden

check Wij adviseren je graag

check Laat je patiëntenbestand groeien

Dit is wat anderen over marketing voor praktijken zeggen

Wij worden op verschillende platforms beoordeeld door onze opdrachtgevers.

starstarstarstarstar

Deze heren doen hun naam eer aan: echt top! Maken mooie sites, scoren goed op SEA/SEO en denken graag mee. Ook als zaken moeilijk worden met mailhosting, lastige vragen en wensen, staan ze altijd voor je klaar. Absolute aanrader!

Vincent Mazairac

Directeur Atlas Dental Care B.V.

starstarstarstarstar

TopPraktijk designed a beautiful website for my dental clinic and have managed my online marketing in a very efficient manner. This is bringing us lots of new clients. They clearly understood my wishes. We are very happy clients of TopPraktijk.

Daniel Ochoa

Directeur The Smile Gallery

star star star star star

Naast een mooie website heeft TopPraktijk er ook voor gezorgd dat wij ons patiëntenbestand flink hebben laten groeien. Karim en zijn medewerkers zijn open, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden relatie!

Danny van Waardenburg

Directeur Tandartspraktijk René

Wil je direct een consult inplannen met één van onze experts?

check Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort

check Het consult kan uiteraard ook online of telefonisch worden gedaan

check Geen verborgen kosten, altijd van te voren een eerlijke prijsopgave

Ben je overtuigd, is het ook voor jouw praktijk de hoogste tijd om stappen te zetten op het gebied van (online) marketing? Wij zijn de best beoordeelde agency, speciaal gericht op praktijkhoudende ondernemers. Wij werken op dagelijkse basis voor 100+ praktijken en behalen aantoonbaar uitstekende resultaten. Niet voor niets waarderen onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 9,6.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kijken we samen met jou naar de kansen die er voor jouw praktijk liggen. Jij kent de praktijk en de omgeving, wij kennen de formule; laten we er samen een succes van maken!

Consult plannen

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Google Rating
5.0
Based on 43 reviews
js_loader