Drukwerk en belettering

Maak uw praktijk zichtbaar voor uw doelgroep.

Drukwerk

Gaat u een nieuwe praktijk starten? Dan is het van belang dat mensen weten waar uw praktijk is gevestigd. Dit is met name interessant voor de mensen die in de directe omgeving van uw praktijk wonen. Dit zijn de mensen die u wilt aanspreken en van wie de kans het grootst is dat zij zich gaan inschrijven bij uw praktijk. Want als mensen op zoek zijn naar een praktijk, dan kijken zij eerst naar de praktijken die bij hen in de buurt zijn gevestigd.

Een effectieve manier om in beeld te komen bij de mensen die in de directe omgeving van uw praktijk wonen, is het verspreiden van drukwerk. Een voorbeeld van drukwerk is een flyer. Wij kunnen een visueel aantrekkelijke flyer voor u ontwerpen, welke u vervolgens kunt verspreiden in de buurt. Zodoende zorgt u ervoor dat mensen weten van het bestaan van uw praktijk. Wellicht dat een aantal van deze mensen zich wel inschrijft bij uw praktijk.

Wilt u een flyer laten ontwerpen door ons? Wij helpen u graag verder. Tom is een expert op het gebied van grafische vormgeving en heeft in het verleden al veel praktijken mogen helpen met het ontwerpen van een mooie flyer. Neem vrijblijvend contact op met Tom voor meer informatie of in het geval dat u een vraag heeft. U kunt bij ons terecht voor alle soorten drukwerk. Voor het laten ontwerpen van onder andere flyers, posters, brochures, magazines en visitekaartjes, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar.

Tom (praktijklogo en huisstijl & drukwerk en belettering)

Praktijkspecialist Tom

Belettering

U wilt uw praktijk zichtbaar maken voor uw doelgroep. U wilt dat zij weten waar uw praktijk is gevestigd. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u opvalt tussen al die andere bedrijven in de directe omgeving? Hoe kunt u de aandacht van uw doelgroep trekken? Door gebruik te maken van gevel- en raambelettering, zorgt u ervoor dat u duidelijk zichtbaar bent voor eventuele voorbijgangers. Dit zal waarschijnlijk niet direct leiden tot een inschrijving, maar het kan hier wel indirect tot leiden.

De mensen die uw praktijk hebben gezien, zullen uw praktijk namelijk onthouden en mogelijk in een later stadium overwegen om zich in te schrijven bij uw praktijk. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de mensen die uw praktijk hebben gezien, uw praktijk online opzoeken en op uw website terecht komen. Hier kunnen zij meer informatie aanvragen of in het gunstigste geval zich direct inschrijven bij uw praktijk.

Voor gevel- en raambelettering kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van een professioneel advies en een kwalitatief ontwerp. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en staan u graag te woord. Wordt uw praktijk de volgende toppraktijk?

Offline marketing

Het verspreiden van drukwerk en het beletteren van uw gevel en ramen, zijn vormen van offline marketing. De waarde van offline marketing is groter dan u wellicht zou denken. Met name omdat mensen die op zoek zijn naar een praktijk, in eerste instantie in hun eigen omgeving zullen zoeken. Als uw praktijk dan in beeld komt bij die mensen, dan vergroot u de kans dat zij uw praktijk in overweging zullen nemen. Kortom, offline marketing kan bijdragen aan het vergroten van uw naamsbekendheid en kan indirect leiden tot meer conversies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.