Identiteit & Presentatie

Voor een unieke en professionele uitstraling

Voor een unieke en professionele uitstraling

Mist uw praktijk de nodige overtuigende uitstraling of is uw huisstijl toe aan vernieuwing? Met onze identiteitsdiensten ontwikkelt u uw eigen onderscheidende marketingstrategie, huisstijl, logo, ontwerpen en teksten die recht doen aan de ware identiteit van uw praktijk. Met onze presentatiediensten vertaalt u deze identiteit naar effectieve offline en online communicatiemiddelen, van drukwerk tot gevelbelettering en van ontwerp tot social media content. Onze identiteits- en presentatiediensten maken uw praktijk offline en online beter zichtbaar en vindbaar en verrijken uw praktijk met een unieke en voor iedereen herkenbare professionele uitstraling.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Communicatiestrategie

TopPraktijk komt graag naar u toe. Om een helder beeld van uw praktijk te verkrijgen, inventariseren wij de sterke (en minder sterke) communicatie en presentatie gerelateerde aspecten van uw praktijk. Deze analyse vormt het vetrekpunt voor een verbeterplan met daarin de concrete stappen op weg naar een hoger praktijkrendement. Eén van de vaste onderdelen in dit plan is een doelgerichte communicatiestrategie die als een richtpunt voor al uw marketingcommunicatie-uitingen dienst doet en waarmee u vele jaren vooruit kunt.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.