Identiteit & Presentatie

Voor een unieke en professionele uitstraling

Voor een unieke en professionele uitstraling

Mist uw praktijk de nodige overtuigende uitstraling of is uw huisstijl aan vernieuwing toe? Met onze identiteitsdiensten ontwikkelt u uw eigen onderscheidende marketingstrategie, huisstijl, logo’s, ontwerpen en teksten die recht doen aan de ware identiteit van uw praktijk. Met onze presentatiediensten vertaalt u deze identiteit naar effectieve offline en online communicatiemiddelen, van drukwerk tot gevel- en interne praktijkbelettering en van ontwerp tot tekst en social media content. Onze identiteit- en presentatiediensten maken uw praktijk beter zichtbaar en beter vindbaar, offline en online, en verrijken uw praktijk met een unieke, voor iedereen herkenbare professionele uitstraling.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Communicatiestrategie

TopPraktijk komt graag naar u toe. Om een helder beeld van uw praktijk te verkrijgen inventariseren wij de sterke (en minder sterke) communicatie- en presentatiegerelateerde aspecten van uw praktijk. Deze analyse vormt het vetrekpunt voor een verbeterplan met daarin de concrete stappen op weg naar een beter prakrijkrendement. Een van de vaste onderdelen in dit plan is een doelgerichte communicatiestrategie die als een richtpunt voor al uw marketingcommunicatie-uitingen dienst doet en waarmee u vele jaren vooruit kunt
 

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.