Klanten aan het woord

Bekijk hier hoe andere praktijken de samenwerking ervaren.

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).

Najim El Baghdadi

Tandarts en eigenaar tandartspraktijk

In deze video testimonial vertelt Najim El Baghdadi eigenaar van tandartspraktijk De Stip in Amsterdam over zijn ervaringen met de werkwijze van TopPraktijk. TopPraktijk is de marketing en communicatie partner voor de praktijkhoudende ondernemer.

Charlotte Bijl

Tandarts en eigenaresse 2 tandartspraktijken

In deze video testimonial vertelt Charlotte Bijl eigenaresse van 2 tandartspraktijken in Monnickendam over haar ervaringen met de werkwijze van TopPraktijk. TopPraktijk is de marketing en communicatie partner voor de praktijkhoudende ondernemer.

Arno van den Tol

Eigenaar Fysio & Manuele therapie praktijk

TopPraktijk heeft voor Fysio & Manuele therapiepraktijk Kattenbroek de online marketing verzorgd. Het resultaat: Een zeer vruchtbare samenwerking, waarbij het patiëntenbestand is verdubbeld. Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat en de hele prettige samenwerking.

Martin Levie

Tandarts en eigenaar tandartspraktijk

In deze video review vertelt tandarts Martin Levie over hoe hij de samenwerking ervaart met TopPraktijk. TopPraktijk verzorgt de marketing voor de tandartspraktijk van Martin Levie wat resulteerde in een mooie instroom van nieuwe patiënten.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.