Klanten aan het woord

Bekijk hier hoe andere praktijken de samenwerking ervaren.

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken, verdienen wij het vertrouwen van onze klanten, waardoor zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner voor al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).

Najim El Baghdadi

Tandarts en eigenaar van tandartspraktijk

In deze video testimonial vertelt Najim El Baghdadi, eigenaar van tandartspraktijk De Stip in Amsterdam, over zijn ervaringen met de werkwijze van TopPraktijk. TopPraktijk is de marketing- en communicatiepartner voor de praktijkhoudende ondernemer.

Charlotte Bijl

Tandarts en eigenaresse van twee tandartspraktijken

In deze video testimonial vertelt Charlotte Bijl, eigenaresse van twee tandartspraktijken in Monnickendam, over haar ervaringen met de werkwijze van TopPraktijk. TopPraktijk is de marketing- en communicatiepartner voor de praktijkhoudende onderneemster.

Arno van den Tol

Eigenaar van fysio- en manuele therapie praktijk

TopPraktijk heeft voor fysio- en manuele therapie praktijk Kattenbroek de online marketing verzorgd. Het resultaat: een zeer vruchtbare samenwerking, waarbij het patiëntenbestand is verdubbeld. Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat en de hele prettige samenwerking.

Martin Levie

Tandarts en eigenaar van tandartspraktijk

In deze video testimonial vertelt tandarts Martin Levie over hoe hij de samenwerking met TopPraktijk ervaart. TopPraktijk verzorgt de marketing voor de tandartspraktijk van Martin Levie, wat heeft geresulteerd in een mooie instroom van nieuwe patiënten.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.