Social media marketing

Bereik uw potentiële patiënten via social media

Social media marketing voor uw praktijk

De juiste mensen op het juiste moment aanspreken met de juiste boodschap. Dat is waar het om draait met marketing en waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij kunnen ervoor zorgen dat de mensen die u graag in uw praktijk heeft, voor uw praktijk kiezen. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit.

Eerst is het van belang om te bepalen wie u wilt aanspreken. Daarna moet er worden bepaald hoe u deze mensen het beste kunt bereiken en wat u deze mensen moet vertellen om hen in uw praktijk te krijgen. U kunt uw doelgroep op verschillende manieren bereiken. Vaak is de oplossing niet één kanaal, maar juist een combinatie van meerdere kanalen.

U kunt gebruik maken van social media om uw doelgroep te bereiken. In 2022 zijn in totaal 13,7 miljoen Nederlanders actief op één of meerdere sociale media kanalen. Met social media marketing kunt u een breed en divers publiek bereiken. Ook kunt u social media marketing heel gericht inzetten en een specifiek publiek aanspreken. Iris is onze social media specialist en vertelt u graag meer over hoe social media marketing u nieuwe patiënten kan opleveren. Neem gerust contact met haar op. Zij staat u graag te woord.

Iris (social media marketing)

Praktijkspecialist Iris

Adverteren op social media

Bij TopPraktijk bent u aan het juiste adres voor social media marketing. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke advertentie in combinatie met een aangrijpende tekst. Deze advertentie zal op het juiste moment worden getoond aan de juiste mensen, in de hoop dat zij op uw advertentie zullen klikken. Als zij hierop klikken, dan komen zij op uw website terecht. Uw website dient aantrekkelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk te zijn. De bezoekers moeten snel en gemakkelijk aan de informatie kunnen komen waarnaar zij op zoek zijn. Uw website is als het ware uw visitekaartje en moet mensen overtuigen om voor uw praktijk te kiezen. Wij kunnen een praktijkwebsite op maat voor u ontwerpen en u helpen met het opzetten van de social media marketing om relevant verkeer naar uw website te genereren. Dit draagt allemaal bij aan de onderliggende doelstelling: nieuwe patiënten werven voor uw praktijk.

Wist u dat... 13,7 miljoen Nederlanders actief zijn op één of meerdere sociale media kanalen?

Iris Herder

Posts plaatsen op social media

Naast adverteren is het goed om regelmatig een post te plaatsen op social media. Zo kunt u uw volgers op de hoogte stellen van recente ontwikkelingen binnen uw praktijk, speciale aanbiedingen en interessante feitjes. Door regelmatig een post te plaatsen, zorgt u er tevens voor dat u regelmatig bij uw volgers in beeld komt en zij uw praktijk zullen onthouden. Wanneer zij op zoek zijn naar hetgeen wat u aanbiedt, zullen zij aan uw praktijk denken en uw praktijk in overweging nemen. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een bedrijfspagina en het maken van een contentplanning. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom gebruik maken van social media marketing?

Websitebezoeken

Genereer meer verkeer naar uw website via social media.

Herinnering

Mensen zullen uw praktijk herinneren en overwegen.

Interactie

Ga het gesprek aan met uw (potentiële) patiënten.

Heeft u ruimte voor nieuwe patiënten?

Door gericht in te zetten op social media marketing kunt u nieuwe patiënten werven. Dit kunt u ook bereiken door bijvoorbeeld te adverteren op Google (SEA) of uw website te optimaliseren voor Google (SEO). TopPraktijk is dé marketingpartner voor praktijkhoudende ondernemers. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Wij leggen het u graag uit. Neem gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor of bij u in de praktijk.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.