Reviews

Bekijk hier hoe andere praktijken de samenwerking ervaren.

Top Praktijk
5.0
Gebaseerd op 12 recensies
powered by Google
Jeroen Daems
Jeroen Daems
09:36 19 Apr 20
Erg prettige en professionele samenwerking met Karim. Heeft mij erg goed geholpen bij het volledige ontwerp van een strakke, mooie en functionele website die voldoet aan alle vooropgestelde verwachtingen. Begeleiding en communicatie altijd snel en accuraat. Ook heeft Karim zeer nuttige en bruikbare ideeën en ervaringen. Kortom, Toppraktijk is ten zeerste aanbevolen!
Valerie Bliek
Valerie Bliek
13:51 21 Dec 19
Via een tevreden klant, kwam ik bij Top Praktijk terecht. Top praktijk is goed bereikbaar en werkt uiterst transparant en betrouwbaar. Goed geholpen met een mooi resultaat. Absoluut aan te bevelen. Nogmaals hartelijk dank
Erez & Hilla Golan
Erez & Hilla Golan
17:24 17 Dec 19
Professioneel, prettig om mee te werken is een echte aanrader!
Ai Lien Oei
Ai Lien Oei
12:24 06 Aug 19
Ik werk erg fijn samen met Karim, snelle en duidelijke communicatie. Heeft ook alle kennis in huis!
Tandheelkundig Centrum Monnickendam
Tandheelkundig Centrum Monnickendam
08:57 16 Apr 19
Goede en snelle service. Prettig contact en snel resultaat. De medewerkers zijn altijd snel bereikbaar. Prima service en resultaat en dat voor een scherpe prijs!
Atalay Demircan
Atalay Demircan
12:14 19 Mar 19
Fijne samenwerking, goede prijs/kwaliteit verhouding. Denkt altijd goed met je mee, komt ook zelf met ideeën/alternatieven. Altijd goed bereikbaar per mail/telefonisch en snelle respons. Zodra iets gedaan moet worden, wordt het ook snel opgepakt én afgerond, dat laatste is vaak wel eens anders bij anderen.
Bekijk alle beoordelingen

Ook uw marketing door ons laten uitvoeren?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).