Praktijkwebsite op maat

Altijd bereikbaar voor uw potentiële klanten

Website op maat voor uw praktijk

Een website is niet te missen in deze tijd. Klanten oriënteren zich steeds vaker online en schaffen bovendien regelmatig producten en diensten online aan. Met een website zorgt u ervoor dat u op ieder moment van de dag te bereiken bent voor uw potentiële klanten, ook wanneer uw praktijk niet is geopend. Op een website kunnen klanten onder andere informatie over uw praktijk en bijbehorende producten en diensten vinden, aanvullende informatie aanvragen, een afspraak maken en zich inschrijven.

Iedere praktijk is anders. Dit betekent dat iedere praktijk een eigen, unieke en professionele website nodig heeft, die goed bij de praktijk past en de gewenste uitstraling heeft. Bij TopPraktijk begrijpen wij dit. Samen met u analyseren wij uw situatie en ontwerpen wij een website op maat, die zal worden gebouwd door Misha. Neem vrijblijvend contact op met Misha, één van onze praktijkspecialisten, om erachter te komen wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen.

Misha (praktijkwebsite op maat)

Praktijkspecialist Misha

Waar bestaat een website uit?

Een website bestaat uit twee belangrijke componenten. Een website heeft een voorkant en een achterkant. De voorkant is zichtbaar voor uw potentiële klanten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat uw website er verzorgd uitziet en bovendien gebruiksvriendelijk is. De achterkant is niet zichtbaar voor uw potentiële klanten, maar is minstens net zo belangrijk als de voorkant. Het betreft hier de techniek van de website.

Wij zorgen ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw website geen technische fouten bevat en een optimale laadsnelheid heeft. Het is van groot belang dat uw website een goede laadsnelheid heeft, want uw potentiële klanten hebben de verwachting dat uw website binnen een bepaalde tijd is geladen. Als dit niet het geval is, dan verlaten zij uw website zonder een handeling te hebben verricht en loopt u een potentiële inschrijving mis.

Wist u dat... 40% van uw bezoekers afhaakt als het langer duurt dan 3 seconden voor uw website om te laden?

Misha Gerritsen

Hoe kunt u uw website vindbaar maken?

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is van groot belang. Zo kan het u extra inschrijvingen opleveren, wat op zijn beurt zal leiden tot een hogere omzet. Maar het websiteverkeer komt natuurlijk niet zomaar binnen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw website kunnen vinden?

Uw potentiële klanten zijn op dit moment aan het zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Zij voeren een zoekterm in op Google, waarna de relevantste advertenties zullen worden weergegeven, gevolgd door de meest geschikte organische zoekresultaten.

Onze online marketeers kunnen u helpen om zo hoog mogelijk in Google te komen te staan. Dit doen wij door te adverteren op Google (SEA) en uw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google (SEO). Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Waarom heeft u een website nodig?

Toegankelijkheid

Alle benodigde informatie
op één centrale plek.

Bereikbaarheid

Altijd bereikbaar,
ook na sluitingstijd.

Conversies

Genereer leads en breid
uw klantenbestand uit.

Ons werk

Wij hebben een divers team dat bestaat uit verschillende specialisten. Tom is onze front-end developer en zal het ontwerp van uw website maken. Misha is onze back-end developer en zal dit ontwerp tot een werkende website maken. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een aantal visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites.

Bent u benieuwd geworden naar de websites die wij hebben ontworpen? Raadpleeg dan ons portfolio en ontdek hoe wij andere praktijkhoudende ondernemers zoals u hebben geholpen.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.