Fotografie en videografie

Breng uw praktijk in beeld bij uw doelgroep

Foto's van uw praktijk laten maken?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit heeft u vast wel eens gehoord. Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen beelden beter onthouden dan woorden, met name over een langere periode. Dit fenomeen staat bekend als het ‘Picture Superiority Effect’. Het verwijst naar het idee dat u concepten die u leert door het bekijken van beelden, gemakkelijker en beter opslaat dan concepten die u leert door het lezen van tekst.

Wij kunnen professionele foto’s van uw praktijk maken. Deze foto’s kunt u vervolgens op uw website en sociale media kanalen plaatsen. Deze foto’s zorgen ervoor dat mensen uw praktijk gemakkelijk kunnen onthouden. Wilt u foto’s laten maken van uw praktijk? Neem dan contact op met Tom, één van onze praktijkspecialisten. Hij heeft veel ervaring op het gebied van fotografie en kan u helpen met het maken van prachtige foto’s van uw praktijk.

Tom (praktijklogo en huisstijl & drukwerk en belettering)

Praktijkspecialist Tom

Een bedrijfsvideo laten maken?

Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? Dan bent u bij TopPraktijk aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het maken van een bedrijfsvideo die past bij de identiteit van uw praktijk en uw doelgroep zal aanspreken. U wilt natuurlijk aan uw doelgroep vertellen waarvoor zij bij u terecht kunnen en waarom zij voor u moeten kiezen en niet voor uw concurrenten. Dit kunt u op verschillende manieren doen. De meest voor de hand liggende manier is een tekst schrijven. Veel mensen zitten er echter niet op te wachten om een lang stuk tekst te lezen over uw praktijk. Een video kan deze tekst vervangen en blijft bovendien het beste hangen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag verder.

Het is bewezen dat beeld beter blijft hangen dan tekst. Het loont dus om foto’s van uw praktijk te laten maken en om een bedrijfsvideo te laten maken. Dit zorgt ervoor dat mensen uw praktijk sneller en gemakkelijker zullen onthouden. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie en videografie en kunnen u hierbij helpen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

TopPraktijk is een online marketingbureau, gevestigd in Amersfoort, dat de online marketing verzorgt voor praktijkhoudende ondernemers in heel Nederland. Wij hebben specialisten in dienst die weten waar een goede bedrijfsvideo aan moet voldoen. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van foto’s van uw praktijk. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Het is belangrijk dat uw foto’s scherp zijn en dat de focus ligt op hetgeen waar de aandacht van de doelgroep naar uit dient te gaan. Dit wordt ook wel het onderwerp genoemd. Daarnaast is het van groot belang dat de belichting goed is en dat de kleuren goed tot hun recht komen. Bij TopPraktijk helpen wij praktijkhoudende ondernemers op het gebied van online marketing. Fotografie is hier een belangrijk onderdeel van. Bent u op zoek naar een marketingpartner die u kan helpen met het maken van professionele foto’s? Dan bent u bij TopPraktijk aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.