Praktijkondersteuning

volledige aandacht voor uw clienten

praktijkondersteuning

Volledige aandacht voor uw clienten

Een optimale dienstverlening, waarbij de behoefte van en de aandacht voor de cliënten van uw praktijk centraal staan, vraagt om een effectieve praktijkondersteuning. Laat u optimaal ontzorgen door terugkerende werkzaamheden (zoals het modereren van social media kanalen, het onderhouden en updaten van uw website en opstellen van nieuwsbrieven) door TopPraktijk te laten verzorgen. Met de ondersteuning van TopPraktijk kunt u zich voortaan nog vollediger op uw cliënten richten. Onze bestaande klanten en hun cliënten weten dat bijzonder te waarderen.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Cliëntgerichte communicatie

Tevreden cliënten vormen de basis van zowel uw online als offline reputatie. Voor een optimale klantbeleving zijn een proactieve communicatiepraktijk, een professioneel verwachtingsmanagement en een optimale online en offline bereikbaarheid van doorslaggevend belang. Op basis van een heldere jaarplanning zorgen wij ervoor dat u geen contactmoment mist, van feest- en verjaardagen tot afspraakherinneringen. Al uw communicatie, inhoudelijk en vormtechnisch, consistent in lijn met de gewenste uitstraling van uw praktijk – daar zorgen wij voor.

Praktijk Marketing

Volledige Ontzorging

Praktijk Marketing

Volledig afgestemd op uw praktijk

Praktijk Marketing

Resultaat Gericht

Praktijk Marketing

Bewezen Resultaten

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Identiteit & Presentatie

voor een unieke professionele uitstraling

Praktijk Marketing

Marketing op maat

Resultaatgericht en effectief

Praktijkondersteuning voor uw bedrijf?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).