Identiteit & Presentatie

voor een unieke professionele uitstraling

Identiteit & Presentatie

Voor een unieke professionele uitstraling

Mist uw praktijk de nodige overtuigende uitstraling of is uw huisstijl aan vernieuwing toe? Met onze identiteitsdiensten ontwikkelt u uw eigen onderscheidende marketingstrategie, huisstijl, logo’s, ontwerpen en teksten die recht doen aan de ware identiteit van uw praktijk. 

Mist uw praktijk de nodige overtuigende uitstraling of is uw huisstijl aan vernieuwing toe? Met onze identiteitsdiensten ontwikkelt u uw eigen onderscheidende marketingstrategie, huisstijl, logo’s, ontwerpen en teksten die recht doen aan de ware identiteit van uw praktijk. Met onze presentatiediensten vertaalt u deze identiteit naar effectieve offline en online communicatiemiddelen, van drukwerk tot gevel- en interne praktijkbelettering en van ontwerp tot tekst en social media content. Onze identiteit- en presentatiediensten maken uw praktijk beter zichtbaar en beter vindbaar, offline en online, en verrijken uw praktijk met een unieke, voor iedereen herkenbare professionele uitstraling.

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Wat wij zoal voor u kunnen verzorgen:

Communicatiestrategie

Om een helder beeld van uw praktijk te verkrijgen inventariseren wij de sterke (en minder sterke) communicatie- en presentatiegerelateerde aspecten van uw praktijk. Deze analyse vormt het vetrekpunt voor een verbeterplan met daarin de concrete stappen op weg naar een beter prakrijkrendement. 

TopPraktijk komt graag naar u toe. Om een helder beeld van uw praktijk te verkrijgen inventariseren wij de sterke (en minder sterke) communicatie- en presentatiegerelateerde aspecten van uw praktijk. Deze analyse vormt het vetrekpunt voor een verbeterplan met daarin de concrete stappen op weg naar een beter prakrijkrendement. Een van de vaste onderdelen in dit plan is een doelgerichte communicatiestrategie die als een richtpunt voor al uw marketingcommunicatie-uitingen dienst doet en waarmee u vele jaren vooruit kunt

Praktijk Marketing

Professioneel Ontwerp

Praktijk Marketing

Functionele Websites

Praktijk Marketing

100% Tevredenheids- garantie

100% Tevredenheidsgarantie

Praktijk Marketing

Huisstijl o.b.v. uw identiteit

Testimonials

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Portfolio

Benieuwd naar wat wij maken?

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?​

Praktijk Marketing

Marketing op maat

resultaatgericht en effectief
Praktijk Marketing

Praktijkondersteuning

volledige aandacht voor uw cliënten

Een nieuwe identiteit voor uw praktijk?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).