Branches

Enkele branches
branches

Enkele branches

TopPraktijk is het marketing en communicatiebureau voor praktijkhoudende ondernemers. Wij ontzorgen o.a. tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten, fysiotherapeuten, logopedisten etc.
Dit houd in dat wij onze klanten voorzien van de juiste uitstraling, ontzorgen op het gebied van (online) marketing en pro actief meedenken over het verbeteren van de praktijk resultaten.

Tandartsen

Een gezond gebit is een gezonde basis. Hoe zorgt u ervoor dat u deze gezonde basis aan uw cliënten kunt blijven bieden?

Fysiotherapeuten

Weten hoe u uw doelgroep als praktiserend fysiotherapeut het beste kan bereiken? Wij van TopPraktijk helpen u graag op weg.

Psychologen

U biedt zorg aan op het gebied van de geestelijke gezondheid. Hoe bereikt u uw potentiële cliënten op de meest efficiënte manier?

Orthodontie

Uw naamsbekendheid als praktiserend orthodontist vergroten? Bekijk hier de mogelijkheden die TopPraktijk biedt.

Huisartsen

De zorg is een belangrijke sector. Hoe zorgt u als huisarts ervoor dat u deze gezonde basis aan uw klanten kunt blijven bieden?

Huidtherapeuten

Hoe bereikt u uw doelgroep als huidtherapeut? Wij van TopPraktijk realiseren uw op maat gemaakte marketingwensen.

Orthopedisten

Wilt u weten hoe u cliënten werft voor uw orthopedie praktijk? TopPraktijk helpt u graag op weg door voor u de marketing te verzorgen.

Overige praktijkhouders

Staat uw beroepsgroep er niet bij, maar wilt u als praktijkhoudende ondernemer meer informatie, TopPraktijk verzorgt marketing voor praktijken.

Ook uw marketing door ons laten uitvoeren?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).