Branches

Enkele branches

Enkele branches

TopPraktijk is het marketing en communicatiebureau voor praktijkhoudende ondernemers. Wij ontzorgen o.a. tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten, fysiotherapeuten, logopedisten etc.
Dit houd in dat wij onze klanten voorzien van de juiste uitstraling, ontzorgen op het gebied van (online) marketing en pro actief meedenken over het verbeteren van de praktijk resultaten.

Een gezond gebit is een gezonde basis. Hoe zorgt u ervoor dat u deze gezonde basis aan uw cliënten kunt blijven bieden?
 
Weten hoe u uw doelgroep als praktiserend fysiotherapeut het beste kan bereiken? Wij van TopPraktijk helpen u graag op weg.
 
U biedt zorg aan op het gebied van de geestelijke gezondheid. Hoe bereikt u uw potentiële cliënten op de meest efficiënte manier?
Uw naamsbekendheid als praktiserend orthodontist vergroten? Bekijk hier de mogelijkheden die TopPraktijk biedt.

De zorg is een belangrijke sector. Hoe zorgt u als huisarts ervoor dat u deze gezonde basis aan uw klanten kunt blijven bieden?

Hoe bereikt u uw doelgroep als huidtherapeut? Wij van TopPraktijk realiseren uw op maat gemaakte marketingwensen.

Wilt u weten hoe u cliënten werft voor uw orthopedie praktijk? TopPraktijk helpt u graag op weg door voor u de marketing te verzorgen.

Staat uw beroepsgroep er niet bij, maar wilt u als praktijkhoudende ondernemer meer informatie, TopPraktijk verzorgt marketing voor praktijken.

Wordt uw praktijk de volgende TopPraktijk?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar onze unieke werkwijze. Wij zijn zowel in de avond als in het weekend bereikbaar.